Προς το περιεχόμενο

Skins για WinAmp 2.91?

konnak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω skins για το παλιό καλό WinAmp 2.91; Στο site του WinAmp έχουν μόνο για 5+ έκδοση. Ή αν έχει κρατήσει κανείς τίποτα καλό, pm me. Εγώ δεν ξέρω που τα έχασα...

Δημοσ.

Το 2.91 ειναι μεν παλιο καλο αλλα δεν ειναι καλυτερο του 5 το οποιο ειναι βασισμενο στο 2. Ειναι ακριβως τα ιδια απλα το 5 εχει περισσοτερες επιλογες, μηπως το μπερδευεις με την εκδοση 3 που φουνταρε?

Δημοσ.

Όχι, δεν λέω ούτε την 3 (που είχε όντως πολύ μικρή διάρκεια ζωής), ούτε την 5 που συναγωνίζεται σε "βάρος" τον WMP 10. Μιλάω για την τελευταία έκδοση της σειράς 2 του WinAmp, την 2.91, την οποία χρησιμοποιώ γιατί είναι πανάλαφρη, και καλύτερη απ' όλες τις μεταγενέστερες παραφουσκωμένες εκδόσεις.

Δημοσ.

Φιλε konnak, η εκδοση 5 ειναι ακριβως το ιδιο ελαφρια με την 2.91 που χρησιμοποιεις, ειναι το ιδιο ακριβως engine σε αντιθεση με την 3 που ηταν μια κακια παρενθεση. Αρκει ομως να ενεργοποιησεις το classic skin και οχι το default που πραγματι την βαραινει.

Για δοκιμασε και θα με θυμηθεις.

Δημοσ.

qspock, το ξέρω και το είχα δοκιμάσει αλλά νομίζω ότι και πάλι ήταν πιο βαριά από την 2.91. Μπορεί να το ξαναδώ. Τέλος πάντων, τα βρήκα τα classic skins, στραβομάρα μου που δεν τα είχα δει προηγουμένως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...