Dark Chaos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Θέλω να σας προτείνω κάτι. Εάν θέλετε μπορείτε να μου πείτε πιο pc game είναι το αγαπημένο σας.Μπορειτε να ψιφησεται μεχρι το καλοκαιρι.Στο τέλος του καλοκαιριού θα κάνω καταμέτρηση ψήφων και θα ανακοινώσω τα αποτελέσματα στατιστικά.
Theodore Tsi Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 re Dark Chaos posa topic tha anoixeis panw se auto to thema???? k stin teliki idi iparxei sticky poll gia ta kalitera games tis xronias pou perase......kalitera games gia to 2005 pws tha ta bgaleis apo to flebari mou les?????
metmat Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Για μένα το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει και το απόλαυσα περισσότερα απ' όλα είναι το πρώτο Βroken Sword : The Shadow of the Templars. Όσον αφορά νεότερα παιχνίδια το Far Cry.
perrys Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Φιλαράκο Dark Chaos θα ψηφίσουμε τον Μάρτιο για το καλύτερα παιχνίδια του 2004, και θα μας πεις τα αποτελέσματα τον Σεπτέμβριο του 2005 απο ότι κατάλαβα ?? Ηρθες με όρεξη αλλά σκέψου και λίγο, αυτά γίνονται τον Ιανουάριο και τελειώνουν σε 10 ημέρες για να παίξουμε και τίποτα απο τα προτεινόμενα , που μπορεί να μας είχαν ξεφύγει.
tomzaribo21 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Dark Chaos wrote: Θέλω να σας προτείνω κάτι. Εάν θέλετε μπορείτε να μου πείτε πιο pc game είναι το αγαπημένο σας.Μπορειτε να ψιφησεται μεχρι το καλοκαιρι.Στο τέλος του καλοκαιριού θα κάνω καταμέτρηση ψήφων και θα ανακοινώσω τα αποτελέσματα στατιστικά. Πολύ καλό,πως δε το είχαμε σκεφτεί νωρίτερα και εμείς να γίνει μια δημοσκόπηση!!!!! Είδατε ρε ρεμάλια άμα μπαίνει καινούριο αίμα στο insomnia πως έρχονται και φρέσκες ιδέες? Και δε με λές ρε Dark Chaos (Μαύρη η νύχτα στα βουνα) οταν λές μέχρι καλοκαίρι εννοείς και τον Αύγουστο?Πάντως εγώ θεωρώ καλοκαίρι εώς και το Σεπτέμβριο λόγω ζέστης.(Που να πιάσει και ο καύσωνας κιόλας.) Και δε με ξαναλές,τα αποτελέσματα θα τα επεξεργαστείς με κάποιο ειδικό στατιστικό πρόγραμμα ή θα μετράς τις ψήφους μια-μια? Εσύ Daredevil πρόλαβες και ψήφισες!!!Μπράβο αγορι μου. Αστυνομία....Αστυνομίααααα.....πιάαααστε τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.