karib Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Εχω εναν HP Deskjet 720 ο οποίος έπειτα από πολλά χρόνια απροβλημάτιστης λειτουργίας μου παρουσίασε το εξής: ο μηχανισμος τροφοδότησης χαρτιού δεν παίρνει πάντα το χαρτί. Εννοω τα ροδάκια οτι δεν προωθούν σωστα το χαρτί. Μπορει να δωσω μια εκτυπωση 10 σελιδες και να σταματησει να προωθει χαρτι στην 5η, μπορει να κολλησει και απο την 1η και να μην τυπωσει τιποτε. Αλλοτε δεν το τραβουν καθολου το χαρτι τα ροδακια, αλλοτε το τραβουν και το μαγκώνουν. Ειδα οτι δεν εχει κολλησει κανενα κομματι χαρτι στον μηχανισμο. Τι διαγνωση κανετε? Τι φταιει και μπορει να γινει κατι?
poulinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 einai ena apo ta klasika pou pathenoun oi ektipotes alla bebea den axizei na pas na to ftiaxeis dioti i episkeui kanei oso kanei sxedon enas kainourios.se laser axizei.ti mporeis na kaneis esi.mou exei tixei se apirous ektipotes stin douleia.xekiname.tha deis oti ekei pou travaei to xarti exei kati san komati felo diladi i epifaneia tou komatiou einai san felo .auto to komati opos kai ta lastixenia rodakia tha ta katathariseis kala kala oso mporeis me oinopneuma gia na figei skoni kai oti allo exei katsei pano.episis pera apo auto tha kaneis ena testaki.poloi ektipotes otan pathenoun auto to problima to diorthoneis me enan apo tous dio tropous.i tha baleis poles selides xarti mesa oste na piezetai o mixanismos oi selides na einai pio psila oste na travaei pio eukola to xarti i tha dokimaseis me liges selides mesa.auta gia arxi.kai opos lene.enan ektipoti ton skepazeis me kati na min troeei skoni dioti i skoni kai bromia ta mamaei ta rollers tou xartiou.
kifinas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Σωστά τα παραπάνω αλλά αν δεν πετύχουν τρίψε τα λαστιχένια ρόλερ με ένα ψιλό γυαλόχαρτο
karib Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Παιδια θα το δοκιμασω, ελπιζω να τα επιδιορθωθει η κατασταση. poulinos αυτο το 'σαν φελος' τι χρωμα εχει? Εχω προσβαση εκει?
ksessalonikios Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 καποιο περιοδικό ειχε προτείνει να ψεκασεις μια Α4 με λιγο αζαχ και να πατησεις το κουμπι της τροφοδοσιας,μερικες επαναληψεις και ολα οκ,τη συγκεκριμενη λυση δεν την εχω δοκιμασει απλα την αναφερω για να την εχεις υποψην σου.
poulinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Σωστά τα παραπάνω αλλά αν δεν πετύχουν τρίψε τα λαστιχένια ρόλερ με ένα ψιλό γυαλόχαρτο to gialoxarto thelei prosoxi dioti ama ta tripsei me dinami tha ta mamisei telios kai meta dentha pianoun tipota.gia auto i oinopneuma i ama ise kaliteros me nefti i dialitiko.
poulinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 καποιο περιοδικό ειχε προτείνει να ψεκασεις μια Α4 με λιγο αζαχ και να πατησεις το κουμπι της τροφοδοσιας,μερικες επαναληψεις και ολα οκ,τη συγκεκριμενη λυση δεν την εχω δοκιμασει απλα την αναφερω για να την εχεις υποψην σου. auto to lene oste i selida me to potismeno azax na perasei apo ta rollers kai na ta katharisei.alla den tha piasei poli kala dioti apla tin skoni tha mazepsei.den exei kai poli dinami i selida na "tripsei " ta rollers.gia auto leo me to xeraki.ase pou to azax tha to aporofisei i selida.
karib Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Λοιπον, αν και δεν βρηκα τι ειναι ο φελος, καθαρισα τα ροδακια με οινοπνευμα. Επισης ψεκασα με σπρευ πεπιεσμενου αερα. Δεν διορθωθηκε κατι ομως. Παρατηρησα το εξης: - το προβλημα υπαρχει παντα - οταν εχει πολυ χαρτι δεν το τραβα. Το βοηθαω λιγο-αν προλαβω-σπρωχνοντας με το χερι μου, το παιρνει, το τσαλακωνει απο αριστερα κανοντας μαλιστα και ενα θορυβο κατα το τσαλακωμα, και επειτα τυπωνει. - οταν εχει λιγο χαρτι, παλι δεν το τραβα, αλλα οταν το σπρωξω με το χερι, δεν το τσαλακωνει, και το τυπωνει σωστα. - φυσικα για εκτυπωση πολλων σελιδων στη σειρα, πλεον ουτε το συζητω. Το θεμα ειναι τι αλλο να κανω, τι να καθαρισω. Πως το βλεπετε?
poulinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Λοιπον' date=' αν και δεν βρηκα τι ειναι ο φελος, καθαρισα τα ροδακια με οινοπνευμα.Επισης ψεκασα με σπρευ πεπιεσμενου αερα.Δεν διορθωθηκε κατι ομως. Παρατηρησα το εξης: - το προβλημα υπαρχει παντα - οταν εχει πολυ χαρτι δεν το τραβα. Το βοηθαω λιγο-αν προλαβω-σπρωχνοντας με το χερι μου, το παιρνει, το τσαλακωνει απο αριστερα κανοντας μαλιστα και ενα θορυβο κατα το τσαλακωμα, και επειτα τυπωνει. - οταν εχει λιγο χαρτι, παλι δεν το τραβα, αλλα οταν το σπρωξω με το χερι, δεν το τσαλακωνει, και το τυπωνει σωστα. - φυσικα για εκτυπωση πολλων σελιδων στη σειρα, πλεον ουτε το συζητω. QUOTE'] iparxei ena tetragonaki poles fores stin basi tou xartiou mesa mesa pou exei to xroma tou felou.2x2 ekatosta.auto katharizeis.den mporeis na kaneis kai pola .ama kliseis pio sfixta ta xartia apo piso me to plastiko den nomizo na boithisei.malon ton kideueis.rip.
poulinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 den mporeis na kathariseis tipota allo.katharizeis auta pou travane to xarti auta pou xrisimopoiountai gia na travixoun to xarti.ta lastixenia rollers oxi ta plastika pio pano.distixos autoi oi ektipotes einai ....
karib Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δηλαδη για να καταλαβω, δεν τραβαει καλα το χαρτι επειδη τι? Εχουν σκονιστει αυτα τα εξαρτηματα ή έχουν φθαρεί ανεπανόρθωτα?
kifinas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Έχουν φθαρεί ανεπανόρθωτα. Λόγω τιμολογιακής πολιτικής της HP μην μπεις καν στον κόπο να ρωτήσεις πόσο κοστίζει η αντικατάστασή τους. Σκέψου την αγορά καινούριου εκτυπωτή. Άλλωστε είμαι βέβαιος ότι ο 720 έβγαλε κ με το παραπάνω το λεφτά του
poulinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δηλαδη για να καταλαβω, δεν τραβαει καλα το χαρτι επειδη τι? Εχουν σκονιστει αυτα τα εξαρτηματα ή έχουν φθαρεί ανεπανόρθωτα? kai ta 2 einai.skonizontai kai fthirontai me ta travigmata kai kapoia stigmi theloun allagi .epidi omos i allagi tha paei konta stin 50 euro me alla 50 perneis kainourio me kainouria melania kai me eggiiisi.ston laser otan xalaei auto me 50 euro kai ligotero ta ftiaxneis alla milame gia ena mixanima pou tha kanei toulaxiston 500 euro kai pou tha exei tiposei kati xiliades selides.oi laser zitane to proto maintenance kit sta 200.000 antigrafa.diladi gia home use apla kalinixta.lastixaki ine ta rollers kai kapoia stigmi xalaei.kai o felos xalaei pou leo kai gemizei mauriles apo ta rollers.ama breis kanenan ektipoti pou na min to thelei kapoios kai na foraei ta idia rollers tote ftiaxton monos sou(an kai oxi eukolo) allios new one please.kai poli kratise.sinithos oi kainourioi ektipotes ta ftinoun prin ta ftisoun to rollers.a re posoi printes ixan paei gia petama stin palia douleia.mia sira tis hp espase auto pou krataei ton imanta.a re logo stigmis kaneis thaumata.
karib Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Τωρα κατανοησα πληρως. Με τα πολλα που εκανα, κατι φαινεται να εγινε τελικα, αλλα πιστευω ειναι θεμα χρονου να μου το ξαναπαρουσιασει το προβλημα οποτε μαλλον θα πω το ...αντε γεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.