Προς το περιεχόμενο

Μια πρόταση προς τους moderators!

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτηκα αν γίνεται να γίνει ξεχωριστό section για τις τηλεοπτικές σειρές.Να υπάρχει δηλαδή ένα section π.χ. TV Shows και φυσικά ο Κινηματογράφος όπου θα μιλάμε μόνο για ταινίες του σινεμά.Δεν ξέρω κατά πόσο είναι υλοποιήσιμη η ιδέα αυτή απλά πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερα έτσι.

Δημοσ.

Αν και αυτό αφορά αποκλειστικά τον administrator που καθορίζει και τη γραμμή που θα ακολουθήσει το forum, θα πω τη γνώμη μου αφού ως moderator του συγκεκριμένου section το παρακολουθώ περισσότερο απ'οποιοδήποτε άλλο.

Πέρα από το γεγονός ότι τα sections του κινηματογράφου και της μουσικής λειτουργούν καθαρά συμπληρωματικά στα τεχνολογικά sections του Insomnia (που είναι αυτά που καθορίζουν το ύφος του forum) γιά να δώσουν μιά ευκαιρία γιά πιό χαλαρή κουβέντα, δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να γίνει αυτός ο διαχωρισμός γιατί η κίνηση του section δεν είναι τόσο μεγάλη που να δικαιολογεί κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι μιά χαρά συμβιώνουν ο κινηματογράφος με την τηλεόραση στο υπάρχον section και δεν υπάρχει κανένας λόγος να βάζουμε καινούριους μπελάδες στο κεφάλι του HAL όταν ακόμα παιδεύεται γιά να τελειοποιήσει τη λειτουργία του forum με το νέο software.

Δημοσ.

Κι εγώ πιστεύω πως δεν είναι αναγκαίο γιατί μετά θα γεμίζει το forum με κατηγορίες και υποκατηγορίες και δεν θα βρίσκουμε αυτό που θέλουμε. Η δική μου η γνώμη(δεν μετράει βέβαια αλλά εγώ θα την πω) είναι να μείνει έτσι όπως είναι, άλλωστε δεν έχει να χάσει τίποτε από τα άλλα forum.

Μια άλλη αλλαγή που θα σας πρότεινα εγώ είναι να μπορούμε με το πλήκτρο EDIT να αλλάζουμε τον τίτλο κάποιου TOPIC γιατί...................δεν μπορώ να το πω με λόγια δέστε όλη τη ροή αυτού του TOPIC και θα με καταλάβετε τι εννοώ.

Kazaa...............

• Super Moderators
Δημοσ.

1. Όπως είπε και ο εκ των moderator του forum του Κινηματογράφου dim_b, δεν κρίνεται σκόπιμη η δημιουργία ξεχωριστού forum για την τηλεόραση ή τις τηλεοπτικές σειρές. Το υφιστάμενο ενδιαφέρον καλύπτεται άνετα από το forum του Κινηματογράφου.

2. Περαιτέρω, καλό είναι να μην γεμίσουμε το forum με νέες κατηγορίες που ξεφεύγουν του κατ'αρχήν τεχνολογικού χαρακτήρα της Insomnia. Οι δύο κατηγορίες που ήδη υπάρχουν (Κινηματογράφος και Μουσική) κρίνονται επαρκείς προς το παρόν.

3. Οι γνώμες και παρατηρήσεις των μελών φυσικά και μετράνε και λαμβάνονται υπ'όψιν. Γι'αυτό άλλωστε υπάρχει και το παρόν forum (Insomnia Site forum).

4. Η μετονομασία (rename) ενός topic ανήκει στην αρμοδιότητα των moderators για την καλύτερη διαχείριση του forum. Αν κάποιο μέλος πιστεύει ότι ένα topic χρήζει μετονομασίας, αρκεί ένα pm σε κάποιον moderator.

Η συμμετοχή των μελών στη διαμόρφωση και καλυτέρευση του forum δεν είναι απλά επιθυμητή - είναι απαραίτητη! :)

Ευχαριστούμε που παίξατε μαζί μας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...