Προς το περιεχόμενο

Closer

predator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε συ predator, τι να σου πω; Δεν ξέρω αν θα σου αρέσει γιατί μάλλον τα γούστα μας δεν ταιριάζουν.

Γιά μένα ήταν μιά από τις καλύτερες της χρονιάς (μετά το Million Dollar Baby και το Eternal Sunshine), αλλά κάποιοι μπορεί να το θεωρήσουν βαρετό ή κουραστικό επειδή όλη η ταινία περιστρέφεται γύρω από 4 χαρακτήρες και δεν έχει ούτε μία έκρηξη. Και οι 4 ηθοποιοί είναι πολύ καλοί, αλλά ο Clive Owen δίνει ρέστα. Πότε επιτέλους θα καταλάβουν οι παραγωγοί του James Bond ότι αυτός είναι ο νέος 007;

Δημοσ.

ma re c dim den eimai kolimenos me tis ekri3eis.

nai mou aresoun poly oi sci-fi kai action tainies alla pou kai pou 8elw na dw kai kati pio 3eniasto, xalaros ston kanape me ti kopelia agkalitsa.

pws me exete pare3igisei oloi edw mesa etsi?:-P

opote 8a tin exw ipopsin tin tainioula!:)

a kai nathalie portman rulezzz!:-P

LEON 4evah!;)

Δημοσ.

Παιδιά την είδα και εγώ εδώ και κάποιες μέρες την ταινία και όντως μπορώ να πω ότι με απογοήτευσε γιατί περίμενα περισσότερα από τόσο δυνατό Cast.

Να σημειωθεί ότι και εγώ είμαι θαυμαστής της Natalie Portman και χάρηκα πολύ που αυτό το θλιμμένο κοριτσάκι στο Leon κατάφερε να μας βγάλει τα γυαλιά αποτελώντας κατά την προσωπική μου γνώμη την κορυφαία επιλογή ως Queen Padme.

dim_b δεν θα διαφωνήσω ότι Clive Owen δίνει ίσως την καλύτερη ερμηνεία στην συγκεκριμένη ταινία, παρόλα αυτά τον θεωρώ κομματάκι brutal και macho για να υποδυθεί τον εκλεκτισμένο και κοσμοπολίτικο χαρακτήρα του James (μιλάμε πάντα για τα δεδομένα του αρχέτυπου χαρακτήρα και όχι των νέων που μοιάζουν με sequels των επικίνδυνων αποστολών) και σε αρκετά σημεία της ταινίας μου έφερνε περισσότερο σε κάποιον συνεχιστή του Nicolas Cage.

Επιστρέφοντας στο Closer, θα έλεγα ότι κατά κύριο λόγο πάσχει σκηνοθετικά. Απουσιάζει ο πόθος στην σκηνοθεσία που θα επέτρεπε και θα δικαιολογούσε τα όσα συμβαίνουν στην ταινία.

Όλα τα παραπάνω είναι φυσικά προσωπικές απόψεις, παρόλα αυτά αυτό που μου έμεινε μετά την προβολή της ταινίας είναι ότι περίμενα πολλά περισσότερα. Σαν να πέρασαν ξυστά από το σενάριο και να μην μπήκαν μέσα.

Δημοσ.

kaloutsiko alla ligo trabhgmeno. Den nomizo na yparxoun poles teoies sxeseis kai na symperiferontai etsi poloi anthropoi. Thymizei ligo apo ellhniko kinhmatografo, polla mpinelikia, bromologa kai sex diastrofes. Kales ermhneies kai natali portman sta syn, an kai den ton pao ton clive owen alla to senario htan arpa kola. Den mou edose tipota h tainia, htan apla kati diaforetiko kai pio tolmhro apo alles tainies alla xoris kapia ousia.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλούτσικη ταινία, αν και δεν είμαι φαν των ταινιών χωρίς εκρήξεις και εξωγήινους.

Κορυφαίος ο Clive Owen, φοβερός ηθοποιός και πολύ καλοί οι υπόλοιποι 3. Η Natale σε κάποιες φάσεις φαίνεται σα να είναι 13 ετων αλλα σε κάποιες άλλες (ξέρετε ποιές) είναι άψογη.

Επίσης επιβεβαιώθηκε ακράδαντα η θεωρία μου που λέει:

Julia Roberts-------->μπάζο

Δημοσ.

Επίσης επιβεβαιώθηκε ακράδαντα η θεωρία μου που λέει:

Julia Roberts-------->μπάζο

Αυτό έχει αποδειχθεί επιστημονικά εδώ και χρόνια!

Γι'αυτό άλλωστε είναι και τόσο δημοφιλής, μπορεί να ταυτιστεί η μέση γυναίκα στο πρόσωπο της.

Δημοσ.

Λυπαμαι που θα σε στεναχωρησω αλλα η μεση γυναικα δεν εχει τετοιο στομα πυθωνα (ή ανακοντας ?) ..

Βασικα δεν θα την ελεγα μπαζο , ουτε ασχημη .

Εχει αυτο το ''κατι'' που την σωζει .

Επισκέπτης
Δημοσ.
Καλούτσικη ταινία, αν και δεν είμαι φαν των ταινιών χωρίς εκρήξεις και εξωγήινους.

Αυτή η έκφραση μου φαίνεται κάπως περίεργη! Είναι σαν να υπονοεί ότι το φυσιολογικό είδος ταινιών είναι αυτό που έχει μέσα εκρήξεις και εξωγήινους.

Χωρίς να υπονοώ κάτι, απλά μου φάνηκε κάπως αστεία η σκέψη που έκανα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...