Προς το περιεχόμενο

The Forgotten

predator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

arketa kali tenioula. alla PARA ma PARA poli mperdemeni. mplekoun ta mpoutia tous ekei mesa. i tenia girnaei metaksi fantasias kai pragmatikotitas. aksizei na tin deis an den exeis na deis kati kalitero

Δημοσ.

Φίλε pred,

καταλαβαίνω πως αισθάνεσαι γιατί ακριβώς την ίδια γνώμη είχα και εγώ με εσένα πριν την δω. Σημειωτεόν, η Τζουλιάν είναι μια εκ των αγαπημένων μου ηθοποιών, όποτε την είχα ανεβάσει πολύ ψηλά την ταινία πριν ακόμα την δω. Μέχρι που την είδα.

Η πρώτη 1 ώρα,αν θυμάμαι καλά είναι απλά καταπληκτική. Έχει απίστευτο ρυθμό, δε προλαβαίνεις να καταλάβεις από που σου 'ρχονται, η ιστορία ξεδιπλώνεται και παράλληλα δένεται με ένα άκρως ενδιαφέρον για τον θεατή και πολύ μυστήριο τρόπο που σε κρατάει καρφωμένο εκεί, και έχει μερικές πολύ ωραίες σκηνές. Αυτό που περνάει συνέχεια από το μυαλό σου είναι φράσεις του στυλ, τι έγινε τώρα, γιατί αυτό και γιατί το άλλο. Μέχρι που τα πράγματα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν. Δυστυχώς...

...Και λέω δυστυχώς, γιατί μετά που θα έχεις παρακολουθήσει αυτή την μια ώρα, θα έχεις καταλάβει περίπου περί τίνος πρόκειται -αν δεν το κατάλαβες απότο τρέιλερ- και θα έχεις μια ιδέα προς τα που το πάει το πράμα. Εγώ προσωπικά, εκτός του ότι το είχα ψιλιαστεί από το τρειλερ, διάβασα κατα λάθος ένα σπόιλερ και την πάτησα. Όσο προχωράει προς το τέλος η ταινία κι εσύ καταλαβαίνεις πιο πολλά αρχίζεις να σπάζεσαι με αυτά που βλέπεις και όταν πια σου ρίχνουν στα μούτρα το τι ακριβώς συμβαίνει, δεν μπορείς παρά να πεις... Εεε???

Μη με παραξηγήσεις...η ταινία είναι χάρμα οφθαλμών. Οι περισσότερες σκηνές είναι κάτι παραπάνω από καλογυρισμένες, εκείνες που έχουν δράση τα καταφέρνουν μια χαρά. Προσωπικά μου άρεσε πολύ η ατμόσφαιρα της ταινίας και οι χώροι. Απο τη μία έχεις την ένταση μιας πόλης, μετά το ανοιχτό μιας παραλίας και αργότερα το κλειστοφοβικό μιας αποθήκης. Η φωτογραφία επίσης δίνει πολλά στην ταινία και οπωςδήποτε η μουσική κάνει τις σκηνές πιο δυνατές. Οι ερμηνείες είναι αξιοπρεπείς και αν σαρέσουν και τα πετάγματα από την θέση σου, έχει και από αυτά ένα δυο.

Τώρα θα μου πεις τι κακό έχει αν έχει όλα τα παραπάνω... Το θέμα της. ΄Η καλύτερα έτσι όπως παρουσιάζεται τελικά. Αν σαρέσει αυτό το είδος θέματος, τώρα δεν μπορώ να σου πω ποιο ακριβώς αν δεν την έχεις δει, θα σαρέσει. Αλλά και πάλι...Πχ, εγώ είμαι φαν αυτού του είδους, και πάλι ξενέρωσα.

Όπως και να'χει δες την, δεν είναι χάσιμο χρόνου σε καμία περίπτωση. Ειδικά αν έχεις καλή ποιότητα και ήχο θα την απολαύσεις. Τουλάχιστον θα απολαύσεις αυτά που βλέπεις και ακούς. Το θέμα είναι αν θα σ'αρέσει η ουσία, αλλά πρέπει να την δεις για να αποφασίσεις, σωστα;

Δημοσ.

Την ειδα χτες σε DVD. Πραγματικα οπως λεει ο φιλος Em Zed ειναι πολυ ενδιαφερουσα αλλα δεν αντεχει ως το τελος οπου γινεται τετριμενη. Ειναι παντως ενα καλο θριλερ μυστηριου και συμφωνω απολυτα με τις ερμηνειες (πολυ καλες) και τις 2 σκηνες (τουλαχιστον) που σε κανουν πραγματικα να πεταγεσαι. Ειδικα η πρωτη ειναι τελειως αναπαντεχη και θελει προσοχη απο ...καρδιακους! :) Σαν DVD προβολη αξιζει σιγουρα, ειδικα αν εχεις καλο ηχο (πχ 5.1).

Δημοσ.

Akribos opos ta leei o EmZed!

Stin arxi exei endiaferon alla meta kseneroneis pliros...

To poio oraio spoiler gia tin tainia einai auto:

*************Spoiler***********************

An eisai fan ton X-FILES tha sou aresei to ergo :P

Δημοσ.

*************Spoiler***********************

An eisai fan ton X-FILES tha sou aresei to ergo :P

Μπα. Εγώ είμαι fan, αλλά η ταινία δεν μου άρεσε και ο λόγος ήταν αυτός ακριβώς.

Δημοσ.

Mα τι να παρατήρησεις.. Δεν έχει τίποτα να παρατηρήσεις, στα μούτρα στο πετάει.

Ήθελα και να ξερα, τα τρειλερς τα κάνουν οι δημιουργοί της ταινίας ή η εταιρεία παραγωγής; Απορώ αν βλέπουν την ταινία πριν την κάνουν τρειλερ, ή αν μαζεύονται και διαλέγουν τις πιο ωραίες σκηνές και τις βάζουν.. Έχω δει να συμβαίνει αυτό και σε άλλα τρέιλερ και είναι μεγάλο σπάσιμο

Δημοσ.
Μπα. Εγώ είμαι fan, αλλά η ταινία δεν μου άρεσε και ο λόγος ήταν αυτός ακριβώς.

ok, apla lew oti auto einai to xeirotero spoiler pou mporeis na peis se kapoion pou den exei dei tin tainia, mono kai mono epeidi katalabainei peri tinos prokeite.. den xreiazetai na einai fan st'alitheia :D :P

Δημοσ.

Πόσο χαίρομαι που σταμάτησα το τρέιλερ μετά απο λίγα δευτερόλεπτα.

Γιατί σκέφτηκα οτι πρόκειτε για πολύ καλή ταινία.Κ δεν την εψαξα καθόλου στο νετ!

Πάντα ψάχνω τις ταινίες αφού τις δώ.

Γιατί πολύ απλά Δεν Θελω Να Ξερω!

Ετσι λοιπόν η ταινία μου φάνηκε καταπλήκτική, την συνιστώ ιδιαίτερα σε όσους δεν έχουν δει το τρείλερ, και δεν έχουν διαβάσει αυτό το τοπικ !!

Σε κανα δυο σκηνές κοντεψε να βραχυκυκλώσει ο βηματοδότης μου! :)

Δημοσ.
Πάντα ψάχνω τις ταινίες αφού τις δώ.

Aχ, το κανα κι εγώ αυτό παλιά. Έβλεπα όσα τρειλερ και τίζερς είχαν βγει, έμπαινα στο σάιτ, διάβαζα ρίβιουζ... μεγάλη μ*λακία.. έχανα τα καλύτερα. Τώρα τελευταία τοχω κόψει, και σου συνιστώ να κάνεις το ίδιο.

Σε κανα δυο σκηνές κοντεψε να βραχυκυκλώσει ο βηματοδότης μου! :)

Έτσιιι.... Δεν πολυθυμάμαι αυτές που ήταν στη μέση ή το τέλος, αλλά η πρώτη είναι ΟΛΑ τα ευρώ. μα ΟΛΑ !!!

Δημοσ.

Τι εννοείς zed? οτι εχανες τα καλύτερα?

Προσπαθώ να ξέρω όσα λιγοτερα γίνεται πριν δω μια ταινία,οχι γενικά αν ειναι καλή η κακή αλλά

τις λεπτομέριες. Αφού την δώ και μαρέσει διαβάζω όσες πιο πολλες info μπορώ και συνήθως βρίσκω άλλες 5-6 ταινίες αντίστοιχες μαυτήν

Που ειναι το κακο?

Δημοσ.

Nαι ρε ψηλέ (ή μήπως ψίλε;;; ) το ίδιο λέμε. Όταν έψαχνα μια ταινία πριν την δω, διάβαζα λεπτομέρειες, μάθαινα για σκηνές, για το ένα, για το άλλο..δηλαδή είχα μια εικόνα στο μυαλό μου, και από αυτά που έβλεπα και από αυτά που διάβαζα. Oπότε όταν η ταινία πήγαινε προς τα κάπου που είχα διαβάσει ούτε τρόμαζα, ούτε έμενα έκπληκτος, και τα'χανα όλα αυτά.

Tώρα, το μόνο που κάνω είναι να βλέπω το τρέιλερ. Άντε και να διαβάζα κανένα review απο bbc, ή newyork times. Tίποτα άλλο !

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...