Προς το περιεχόμενο

[Ηelp]: ΔΕΝ Θέλω Boot Από Το CD!!

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν το πρόβλημα είναι το εξής.

Έχω έναν σκληρό δίσκο 80GB ως master στο pc. Κάποια στιγμή ήθελε ένας φίλος να περάσει κάποια αρχεία από τον σκληρό του σε dvd και καθώς δεν έχει dvd-rw τον έφερε σε εμένα. Σύνδεσα λοιπόν τον δεύτερο σκληρό σαν slave στην κορδέλα, τα αντέγραψα, και όλα ok. Μετά το restart, μπαίνω στο bios, τσεκάρω ότι όλα είναι οκ, master o 80, και τα 2 disc drives secondary master k slave.

Έλα όμως που δεν bootαρε από τον σκληρό και ήθελε CD των XP... Επειδή δεν είδα φως με ότι και αν προσπάθησα και με τον φοβερό συνδυασμό νεύρων και ασφάλειας (μέσω πολλαπλών backup) τραβάω ένα quick format (αναφέρω το quick γιατί ψυλλιάζομαι ότι κάπου θα φταίει), ρίχνω μέσα τα XP ξανά, και χώνω και ότι prog+mp3 είχα.

Και θέλει ακόμα το CD.

Τι να κάνω? Έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα! (Σχεδόν = FBI Negotiator δεν έχω φέρει)

Δημοσ.

Μπορείς να ξεκινήσεις με δισκέτα εκκίνησης Win98 ή WinMe και να δοκιμάσεις από την εντολή fdisk /mbr για να αλλάξει το master boot record , αφού πρώτα μπεις στο fdisk και ελέγξεις το active partition.

Δημοσ.

ppetr, το πρώτο που τσέκαρα ήταν αυτό, είναι όλα ΟΚ από εκεί...

Vrettos για ανέλυσέ το λίγο αυτό... Μόνο /fixboot έχω δοκιμάσει και δεν έκανε τίποτα. Partitions ο δίσκος δεν έχει, είναι μονοκόμματος.

Δημοσ.

katarxin eise sigouros oti ta jumperakia einai ola sosta etsi;

ksekina ta xp apo to cd, vges se recovery console kai dose fixmbr.

to quick format den exei sxesi kai ego panta quick format kano einai pio... igiino :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...