Lucifer Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Λοιπόν το πρόβλημα είναι το εξής. Έχω έναν σκληρό δίσκο 80GB ως master στο pc. Κάποια στιγμή ήθελε ένας φίλος να περάσει κάποια αρχεία από τον σκληρό του σε dvd και καθώς δεν έχει dvd-rw τον έφερε σε εμένα. Σύνδεσα λοιπόν τον δεύτερο σκληρό σαν slave στην κορδέλα, τα αντέγραψα, και όλα ok. Μετά το restart, μπαίνω στο bios, τσεκάρω ότι όλα είναι οκ, master o 80, και τα 2 disc drives secondary master k slave. Έλα όμως που δεν bootαρε από τον σκληρό και ήθελε CD των XP... Επειδή δεν είδα φως με ότι και αν προσπάθησα και με τον φοβερό συνδυασμό νεύρων και ασφάλειας (μέσω πολλαπλών backup) τραβάω ένα quick format (αναφέρω το quick γιατί ψυλλιάζομαι ότι κάπου θα φταίει), ρίχνω μέσα τα XP ξανά, και χώνω και ότι prog+mp3 είχα. Και θέλει ακόμα το CD. Τι να κάνω? Έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα! (Σχεδόν = FBI Negotiator δεν έχω φέρει)
ppetr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Μήπως να μπεις στο BIOS και να αλλάξεις τη ρύθμιση BOOT DEVICE PRIORITY???
Vrettos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Μπορείς να ξεκινήσεις με δισκέτα εκκίνησης Win98 ή WinMe και να δοκιμάσεις από την εντολή fdisk /mbr για να αλλάξει το master boot record , αφού πρώτα μπεις στο fdisk και ελέγξεις το active partition.
Lucifer Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 ppetr, το πρώτο που τσέκαρα ήταν αυτό, είναι όλα ΟΚ από εκεί... Vrettos για ανέλυσέ το λίγο αυτό... Μόνο /fixboot έχω δοκιμάσει και δεν έκανε τίποτα. Partitions ο δίσκος δεν έχει, είναι μονοκόμματος.
Kyro Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 katarxin eise sigouros oti ta jumperakia einai ola sosta etsi; ksekina ta xp apo to cd, vges se recovery console kai dose fixmbr. to quick format den exei sxesi kai ego panta quick format kano einai pio... igiino
Lucifer Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 I'll try that Kyro, thx σε όλους. Θα σας πω αν έγινε τίποτα.
kleidokratwr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 einai slave o deyteros diskos pou ebales (tou filou sou)?
Lucifer Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Ήταν, τώρα πια δεν τον έχω μέσα. Το κολπάκι δεν δούλεψε...
Kyro Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 trekse enan partition manager kai tsekare apo ekei na deis ti ginete (p.x. sigourepsou oti einai active to partition, an oxi kanto).
aGka8l Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 mipos sto bios exeis valei first boot device apo to cd kai exeia kaatargisei telios tin ekkinisi apo ton disko?ya psaxto ligo stis ri8miseis tu bios
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.