Προς το περιεχόμενο

Paypal

Salvation

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά γεια σας,

Θα ήθελα μια πληροφορία σχετικά με το Paypal. Διάβασα πως δεν μπορείς να κάνεις ανάληψη μέσω της τοπικής σου τράπεζας (για ορισμένες χώρες, συμπεριλαμβανομένου και της Ελλάδας). Αν ισχύει αυτό τότε πως μπορείς να πάρεις τα χρήματά σου;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Δεν ξέρω, αλλά δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Αν θες κάνε μια δοκιμή με 1? με κάποιον γνωστό σου. Αν και θεωρώ ότι πιστώνονται στην πιστωτική σου κάρτα.

Δημοσ.

Το PayPal δεν συνεργάζεται με καμία Ελληνική τράπεζα. Τα χρήματα που ενδεχομένως λάβεις εκεί, μπορούν να ξοδευτούν μόνο σε κάποια online αγορά που χρησιμοποιεί το Paypal. Πχ αν πουλήσεις κάτι στο eBay, δεν μπορείς να πάρεις τα χρήματά σου σε μετρητά, αλλά μπορείς να τα ξοδέψεις στο eBay, στο Amazon κτλ.

Δημοσ.

ka8e logariasmos PAYPAL mporei na synde8ei me mia pistwtikh karta.. xwris pistwtikh karta den mporeis na xrhsimopoihseis tis uphresies tous ..

an kapoios balei leuta sto logariasmo sou sth PAYPAL mporeis na ta pareis polu eukola..

Auto ginete apo tis epiloges tou control panel tous.

Ta xrhmata epeita 8a pistw8oun sthn pistwtikh sou karta..

Den uparxei logos na mplextoun oi trapezes sth mesh ;p

Δημοσ.

file hybrid eisai sigouros gia auto? Den exw akousei kanenan allo na to kanei auto. Pws ginete akrivws xereis? Egw exw electron visa xrewstiki etsi an pistwnwnontai stin karta mpainoun kateutheian ston logariasmo. Gia pes mas loipon pws ginete.

Δημοσ.

Ο μόνος τρόπος είναι να δοκιμάσεις με ένα ποσό της τάξης του 1?, οπότε και θα είσαι 100% σίγουρος.

Δημοσ.

100% δεν τισ πιστώνουν. Είναι γελείο, αλλά δεν το κάνουν. Ειδικά για τους Έλληνες επιτρέπουν για να τραβήξεις τα χρήματα, να τα στείλουν σε τράπεζα των ΗΠΑ και μόνο!

Έχω μαζέψει καιρό τώρα ένα σημαντικό ποσό της τάξης των 1500$ και δεν μπορώ να τα τραβήξω !

Δημοσ.
100% δεν τισ πιστώνουν. Είναι γελείο' date=' αλλά δεν το κάνουν. Ειδικά για τους Έλληνες επιτρέπουν για να τραβήξεις τα χρήματα, να τα στείλουν σε τράπεζα των ΗΠΑ και μόνο!

Έχω μαζέψει καιρό τώρα ένα σημαντικό ποσό της τάξης των 1500$ και δεν μπορώ να τα τραβήξω ![/quote']

m@l@ki@@@!!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...