danton Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Βαριέμαι να διαβάσω τους κανονισμούς (σιγα μην τους διαβαζει κανεις Ελληνες ειμαστε) και ετσι δεν τους αποδεχομαι.Οταν ειχα κανει εγγραφη στο insomnia τους ειχα πει οτι γινομαι μέλος μονο εαν δεν ισχυουν οι κανονισμοι για μενα αλλα μου απαντησαν οχι(Δεν ειχα και μεσον..).Ετσι και εγω εβαλα τον σκύλο μου να πατηήσει το κουτακι με το αποδεχουμε τους ορους κτλ...και συνέχισα στην εγγραφη... Τεσπα κανω πλακα και παω για υπνο.Overrrrr
Imagine Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 oppps Imagine kairo exw na se do vasika exoun kati alo extos tis xalkomanias den thimame pws akrivos legete..kai den xalaei etsi efkola...ton modelismo ton afisa mesa se 1 xrono prin polla xronia..akrivo spor Ίσως έχεις δίκιο. Και εγώ έχω να ασχοληθώ με στατικά μοντέλα πολλά χρόνια. Και εγώ πίστευα ότι ήταν ακριβό σπορ, μέχρι που με κέρδισαν τα kart, τα τηλεκατευθυνόμενα, τα PC και η Φωτογραφία... Τα "άλλα" που αναφέρεις μήπως είναι τα "Raster" που έρχονται σε φύλλα/γραμματοσειρές και εφαρμόζοντας πίεση ξεκολλάνε από τον φορέα/χαρτί τους και κολλάνε στην όποια επιφάνεια; Τέτοια χρησιμοποιούσαν οι αρχιτέκτονες/σχεδιαστές πριν επεκταθεί τόσο η χρήση CAD/CAM και μεγάλων εκτυπωτών/plotters για να περνάνε γράμματα, εικόνες, υφές κτλ σε αρχιτεκτονικά σχέδια. Και αυτά χρειάζονται προσοχή και ίσως κάποιο βερνίκι από πάνω για να αντέχουν στην συχνή χρήση. Αλλιώς σύντομα θα "ξεφλουδίσουν" όπως τα υπάρχοντα.
kavaliotis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Ρε παιδια μην με βαζετε παλι να σβηνω ποστς...Λιγη ηρεμια παρακαλω, το φορουμ δημιουργηθηκε για να λυνουμε τις αποριες μας, αν κατι μας την σπαει σε εναν χρηστη, δεν του μιλαμε καθολου, αν οντως γινεται κουραστικος σε πολλους τοτε απλα δεν θα του απανταει κανεις και δεν θα βρισκει λυσεις στα ζητηματα που οντως ειναι σοβαρα για αυτον. Απλα πραγματα...
tzoykas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Τα "άλλα" που αναφέρεις μήπως είναι τα "Raster" που έρχονται σε φύλλα/γραμματοσειρές και εφαρμόζοντας πίεση ξεκολλάνε από τον φορέα/χαρτί τους και κολλάνε στην όποια επιφάνεια; Ennoeis ta letraset. Pws de mou perase apo to mualo ka9olou? prin duo bdomades epaiza ... . An ta grammata sou einai aspra karib, isws duskoleuteis na breis letraset se auto to xrwma. Alla an 9eleis maura einai polu eukolo. Psa3e se katashmata hlektronikwn eidwn/bibliopwleia/grafikwn ulwn/zwgrafikhs. Kai an 9eleis aspra isws sou poune pou na psa3eis. Ta letraset ta "3epatikwneis" (ti mou 9umises twra ... apo to dhmotiko exw na th xrhshmopoihsw th le3h) me ena molubi. Omws prosoxh sto plhktrologio giati 9eloun arketh piesh gia na "bgoun" sthn epifaneia pou 9eleis.
P@triot Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 an kai i acer den fimizete gia ta laptor tis exei tyhei na pesoyne sta heria moy kala montela.to provlima soy to ehw dei kai se alles eteries poy vgazoun laptop.to thema einai oti den efthinese esy gia ayto kai dystihws eheis elahistes lyseis gia to provlima soy
karib Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δηλαδη τα letraset πιθανως θα μπορω να τα βρω και στο Πλαίσιο? (στα γραφικα, μιας και εχει πλουσια γκαμα)
tzoykas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Isws alla de 9a epsaxna sto plaisio proswpika. SIGOYRA exei sta katasthmata hlektronikwn. Epishs an 3ereis kapoio katasthma sto opoio "suxnazoun" arxitektones, des kai ekei. Kata pasa pi9anothta 9a exoun kai malista megalh gkama (mege9wn kai sxhmatwn grammatwn).
EPa Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Karib: "acer ειναι" Karib: "Τελευταια φορα που μου συνεβη αυτο ηταν το 1988 με εναν Amstrad 6128!!!!" Αφού το έπαθες μία φορά γιατί ξαναγόρασες υπολογιστή από την ίδια εταιρία, εεε;
karib Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 acer και amstrad ίδια εταιρία? tzoykas ευχαριστω!
EPa Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Θυμάμαι το 1987-88 όταν πρωτοεμφανίστηκαν IBM compatibles (δηλαδή PC, απλά τότε δεν ήταν κοινός τόπος τα μη IBM PCs) με το λογότυπο Acer, ήταν και ο Alan Sugar μπλεγμένος (ο δαιμόνιος και μισητός από τους Amigans ιδρυτής της Atari, Amstrad, και διαφόρων άλλων). Προφανώς σήμερα δεν πρόκειται για την ίδια εταιρεία, αλλά θυμάμαι τότε κυκλοφορούσε η φήμη ότι η Acer είναι (εταιρική) εξέλιξη της Amstrad.
dim_b Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Ο Alan Sugar ιδρυτής της Atari και η Acer μετεξέλιξη της Amstrad; :roll: Μάλλον τα έχεις μπερδέψει λιγάκι.
EPa Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Ναι μάλλον.. Όσον αφορά την Atari και τον μισητό κύριο, μπέρδεψα τον Sugar με τον Jack Tramiel (όχι ιδρυτής βέβαια, αλλά αφεντικό μετά την αποχώρησή του από την Commodore). Για την εμπλοκή του Sugar όμως στο πρώτο Acer IBM compatible και την φημολογία Acer=Amstrad δεν κάνω λάθος.
EPa Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Έχει περάσει πολύς καιρός. Αυτό που πρέπει να συνέβη είναι ότι κυκλοφόρησε PC με το logo Acer και ήταν πανομοιότυπο με το 1ο της Amstrad (είχε και το όνομα Schneider νομίζω; ) to PC1512. Και όλοι έλεγαν ότι ο Sugar είναι μπλεγμένος, και η Amstrad χρεωκοπεί και κλείνει, και θα μεταπηδήσει/διευθύνει την Acer, κλπ.
panosp1 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Έχει περάσει πολύς καιρός. Αυτό που πρέπει να συνέβη είναι ότι κυκλοφόρησε PC με το logo Acer και ήταν πανομοιότυπο με το 1ο της Amstrad (είχε και το όνομα Schneider νομίζω; ) to PC1512. Και όλοι έλεγαν ότι ο Sugar είναι μπλεγμένος, και η Amstrad χρεωκοπεί και κλείνει, και θα μεταπηδήσει/διευθύνει την Acer, κλπ. arxige ta exeis mperdepsei xodra.... to 1512 itan Amstrad... to Schneider itan Schneider... Allo Pepi kai allo prepei....
EPa Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 arxige ta exeis mperdepsei xodra....to 1512 itan Amstrad... to Schneider itan Schneider... Allo Pepi kai allo prepei.... Υπαρχηγέ είσαι βαθιά νυχτωμένος.. μάλλον καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς! Εγώ τα έχω ζήσει. Εσύ που προφανώς όχι, διαβασέ τα τουλάχιστον.. κάνε και κανά search πριν μιλήσεις για πράγματα που δεν ξέρεις. Ένα παράδειγμα: Amstrad PC1512 IBM XT compatible desktop with modified CGA Monitor sold as Schneider PC1512 in Germany http://www.mess.org/sysinfo/pc1512.htm http://www.win.tue.nl/~aeb/linux/kbd/scancodes-3.html Αλλο Πέπη κι άλλο πρέπει λες, ε; Ας γελάσω! Σου είπανε ότι άλλο Amstrad κι άλλο Schneider; Πάρε κι αυτό: http://www.sothius.com/hypertxt/welcome.html?amstrad.html Βαριέμαι να ψάχνω κι άλλα για σένα. Ψάξε μόνος σου μπας και μάθεις τίποτα. Μόνο ρόμπα μπορεί να γίνει κάποιος που ειρωνεύεται άλλον σε θέμα που δεν γνωρίζει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.