Προς το περιεχόμενο

Τα τυπωμενα συμβολα των πληκτρων(γράμματα) χαλάνε

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια παρατηρω οτι καποια γραμματα του πληκτρολογιου του laptop μου, αρχιζουν να κοβονται. Εννοω τα τυπωμενα συμβολα πανω στα πληκτρα.

Αυτα ειναι κολλημενα με καποιο τροπο?

Υπαρχει τροπος επιδιορθωσης?

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

se kapia keyboards simvenei afto alla oxi se ola. exei sxesi me ton tropo kataskevis tous. se kapia keyboard px ta simvola pano sta pliktra einai kamena. opos katalaveis afta den prokite na svisoun pote.

Δημοσ.

Παιδια δεν το κακομεταχειριζομαι. Αντιθετως το προσεχω σαν τα ματια μου!

Ουτε μπορω να πω οτι ξεσκιστηκα στην πληκτρολογηση.

Τι να πω, απλα ετυχε?

Τελευταια φορα που μου συνεβη αυτο ηταν το 1988 με εναν Amstrad 6128!!!!

Αλλα τοτε ουτε ποντικι ειχαμε ουτε τιποτε, και το πληκτρολογιο περνουσε τα πανδεινα!

Δεν μπορω να καταλαβω.

Dark_son20 thanks for info. Αραγε αξιζει το εγχειρημα ή θα γινει πατατα?

Δημοσ.
Παιδια παρατηρω οτι καποια γραμματα του πληκτρολογιου του laptop μου' date=' αρχιζουν να κοβονται. Εννοω τα τυπωμενα συμβολα πανω στα πληκτρα.

Αυτα ειναι κολλημενα με καποιο τροπο?

Υπαρχει τροπος επιδιορθωσης?[/quote']

Καλα οταν βλέπω οτι εχεις ποστάρει thread μπαινω πάντα μέσα γιατι ξέρω οτι θα γελάσω.Τα πιο ηλίθια-κουφα προβλήματα πάντα εσυ τα έχεις.Αυτο συμβαίνει μάλλον γιατι εισαι ψείρας.Απο τα κορυφαία που έχω διαβάσει είναι αυτό με το ποντίκι σου που δεν σου έσβηνε το φωτάκι του και σε ενοχλούσε για να κοιμηθείς....Αναρωτιέμαι αν υπάρχει αυτό το thread πια??

Οσον αφορά το νέο σου πρόβλημα προσπάθησε να μην το γυαλιζεις και πολύ γιατί θα το λίωσεις

Δημοσ.

Συμφωνώ με τη λύση του Dark_son20. Δε νομίζω ότι έχεις κι άλλη επιλογή από το να τα ξαναβάψεις ...

danton, σας συνδέει καμμιά παλιά φιλία με τον karib?

Δημοσ.
O danton παντα μπαινει και χαλα τα threads.

Εγω δεν κανω τα ιδια στα δικα του posts. Ισως θα επρεπε να το κανω.

Χμμμ καημενουλης ο karibakos σε λυπηθηκα ρε,συγκινηθηκα με την πονεμένη ιστορία σου. Ενας γεροπαράξενος πλην τίμιος χρήστης insomniac εισαι. Αντε ρε θα σε αφήσω ήσυχο για να λυσεις τα σοβαρα προβληματα που έχεις.

Δημοσ.
an pas se ena magazi me idi modelismou kai zitisei metaksotipia (an thimame kala) me gramata ta epidiorthoneis ;) kai den ta niotheis katholou einai opos afta pou exei apo tin mana tou

Χαλκομανία μάλλον εννοείς, αλλά αν δεν περάσει πάνω από αυτήν και το κουμπάκι ένα διάφανο ακρυλικό βερνικάκι, οι χαλκομανίες διαλύονται πολύ γρήγορα...δεν είναι φτιαγμένες για πιάσιμο.

Παρακαλώ όχι προσωπικές επιθέσεις. Αν το μήνυμα του όποιου χρήστη είναι ανόητο κατά την γνώμη κάποιων, καλό είναι να μην απευθύνονται επιθετικά προς αυτόν, αλλά να ειδοποιούν κάποιο συντονιστή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...