karib Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Παιδια παρατηρω οτι καποια γραμματα του πληκτρολογιου του laptop μου, αρχιζουν να κοβονται. Εννοω τα τυπωμενα συμβολα πανω στα πληκτρα. Αυτα ειναι κολλημενα με καποιο τροπο? Υπαρχει τροπος επιδιορθωσης?
pr0xy wAsh0r Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 gia pes mas to simantiko!!! ti laptop exeis gia na min to paroume kai emeis...
pr0xy wAsh0r Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 exo kai ego ena acer alla kanena problima me ta pliktra... mipos to kakometaxeirizesai?
sokonik_ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 μηπος τα περασες με κανα καθαριστικο και τα χαλασες?
Kyro Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 se kapia keyboards simvenei afto alla oxi se ola. exei sxesi me ton tropo kataskevis tous. se kapia keyboard px ta simvola pano sta pliktra einai kamena. opos katalaveis afta den prokite na svisoun pote.
Dark_son20 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 an pas se ena magazi me idi modelismou kai zitisei metaksotipia (an thimame kala) me gramata ta epidiorthoneis kai den ta niotheis katholou einai opos afta pou exei apo tin mana tou
karib Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Παιδια δεν το κακομεταχειριζομαι. Αντιθετως το προσεχω σαν τα ματια μου! Ουτε μπορω να πω οτι ξεσκιστηκα στην πληκτρολογηση. Τι να πω, απλα ετυχε? Τελευταια φορα που μου συνεβη αυτο ηταν το 1988 με εναν Amstrad 6128!!!! Αλλα τοτε ουτε ποντικι ειχαμε ουτε τιποτε, και το πληκτρολογιο περνουσε τα πανδεινα! Δεν μπορω να καταλαβω. Dark_son20 thanks for info. Αραγε αξιζει το εγχειρημα ή θα γινει πατατα?
danton Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Παιδια παρατηρω οτι καποια γραμματα του πληκτρολογιου του laptop μου' date=' αρχιζουν να κοβονται. Εννοω τα τυπωμενα συμβολα πανω στα πληκτρα.Αυτα ειναι κολλημενα με καποιο τροπο? Υπαρχει τροπος επιδιορθωσης?[/quote'] Καλα οταν βλέπω οτι εχεις ποστάρει thread μπαινω πάντα μέσα γιατι ξέρω οτι θα γελάσω.Τα πιο ηλίθια-κουφα προβλήματα πάντα εσυ τα έχεις.Αυτο συμβαίνει μάλλον γιατι εισαι ψείρας.Απο τα κορυφαία που έχω διαβάσει είναι αυτό με το ποντίκι σου που δεν σου έσβηνε το φωτάκι του και σε ενοχλούσε για να κοιμηθείς....Αναρωτιέμαι αν υπάρχει αυτό το thread πια?? Οσον αφορά το νέο σου πρόβλημα προσπάθησε να μην το γυαλιζεις και πολύ γιατί θα το λίωσεις
tzoykas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Συμφωνώ με τη λύση του Dark_son20. Δε νομίζω ότι έχεις κι άλλη επιλογή από το να τα ξαναβάψεις ... danton, σας συνδέει καμμιά παλιά φιλία με τον karib?
karib Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 O danton παντα μπαινει και χαλα τα threads. Εγω δεν κανω τα ιδια στα δικα του posts. Ισως θα επρεπε να το κανω.
danton Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 O danton παντα μπαινει και χαλα τα threads. Εγω δεν κανω τα ιδια στα δικα του posts. Ισως θα επρεπε να το κανω. Χμμμ καημενουλης ο karibakos σε λυπηθηκα ρε,συγκινηθηκα με την πονεμένη ιστορία σου. Ενας γεροπαράξενος πλην τίμιος χρήστης insomniac εισαι. Αντε ρε θα σε αφήσω ήσυχο για να λυσεις τα σοβαρα προβληματα που έχεις.
Dark_son20 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 koita kai alous mas enoxloun kapia post kai mena me exoun enoxlisei post tou karib ana periodous alla den kano kamia prosopiki epithesi pragma to opio einai enantia stous kanonismous an den goustareis apla den apantas
Imagine Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 an pas se ena magazi me idi modelismou kai zitisei metaksotipia (an thimame kala) me gramata ta epidiorthoneis kai den ta niotheis katholou einai opos afta pou exei apo tin mana tou Χαλκομανία μάλλον εννοείς, αλλά αν δεν περάσει πάνω από αυτήν και το κουμπάκι ένα διάφανο ακρυλικό βερνικάκι, οι χαλκομανίες διαλύονται πολύ γρήγορα...δεν είναι φτιαγμένες για πιάσιμο. Παρακαλώ όχι προσωπικές επιθέσεις. Αν το μήνυμα του όποιου χρήστη είναι ανόητο κατά την γνώμη κάποιων, καλό είναι να μην απευθύνονται επιθετικά προς αυτόν, αλλά να ειδοποιούν κάποιο συντονιστή.
Dark_son20 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 oppps Imagine kairo exw na se do vasika exoun kati alo extos tis xalkomanias den thimame pws akrivos legete..kai den xalaei etsi efkola...ton modelismo ton afisa mesa se 1 xrono prin polla xronia..akrivo spor
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.