ΖΑΧΑΡΙΑΣ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 καλημερα το μονο καλο που εχω ειναι οτι εχω 2 σκληρους και μπορω να κανω πειραματα
tsatsar Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Suse H' Fedora Core Gia Arxarious Kai Desktop Slackware, Gentoo Klp Gia Proxwrimenous....... Etsi Apla.........................
bartenderas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο tsatsar. Αν θέλεις να δεις τι παίζει από Linux και να πειραματιστείς, αλλά και να μπαίνεις λίγο Internet, Suse 9.2 ή Fedora Core 3 είναι μια πολύ καλή λύση. Ο installer τους είναι καθαρά γρφικού περιβάλλοντος και θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. Εξοικειώσου πρωτα με τις ορολογίες και αργότερα βάζεις αν θες μια άλλη διανομή.
ΖΑΧΑΡΙΑΣ Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 το fedora core του κανω εγκατασταση αλλα οταν ειναι ετοιμο να μπω μου κολαει και μου δουλευει μονο σε ΑΣΦΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ τη κανω λαθος?
tsatsar Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 otan ennoeis kollaei, ti ennoeis?????? Emfanizei ton bootloader (epilogi gia to poio leitourgiko tha fortwseis) kai menei ekei??????? Ksekinaei na fortwnei, alla den ftanei sto login?????? Ti akrivws kanei????? An fortwnei kanonika, pata tou ekei pou leei "show more information" i kati paromoio gia na vlepeis ti fortwnei ana pasa stigmi, kai mporei na vgaleis akri ti tou ftaiei............
ΖΑΧΑΡΙΑΣ Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 φορτωνει κανονικα αλλα κολαει λιγο πριν φτασει στο login σε ολα δειχνει ΟΚ εκτος απο την συνδεση στο ιντερνετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.