Προς το περιεχόμενο

Κοινή Χρήση ISDN σε Domain

tpelek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άλλαξα λειτουργικό σε ένα pc που είχε τον ρόλο του Server σε Windows 2003 standard edition

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής:

Συνέδεσα το Netmod του ΟΤΕ πάνω στον Server και έκανα κοινόχρηστη την σύνδεση που δημιούργησα. Έχω καταφέρει να συνδεθώ στο Internet από κάποιο άλλον υπολογιστή αλλά μόνο όταν επιλέγω να συνδέεται αυτόματα μόλις κάποιος από τους υπολογιστές ζήτηση πρόσβαση στο internet σε αυτήν την περίπτωση το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να κάνω αποσύνδεση και μένει η γραμμή ανοιχτή.

Πριν περάσω τα Windows 2003 είχα Windows XP pro και είχα τρέξει το wizard που είχε για το οικιακό δίκτυο και είχε εμφανίσει σε κάθε υπολογιστή εικονίδιο στο Network Connection για την σύνδεση στο internet και έτσι έκανα σύνδεση και αποσύνδεση όποτε ήθελα.

Αυτό μπορεί να γίνει τώρα γιατί είναι αρκετά ποιο βολικό ;

Να πω ότι όλοι οι υπολογιστές (πλην του server βέβαια) τρέχουν Windows XP pro.

Δημοσ.

An 8es na bgeneis apo to server to kalitero pou exeis na kaneis einai na energopoiiseis to routing and remote services gia internet access apo tous allous ipologistes tou diktiou sou kai na valeis ton server os gateway gia ta alla pc.

Δημοσ.

Αυτό το κάνω και δουλεύει μια χαρά, βλέπουν όλοι οι υπολογιστές internet. Απλός δεν έχω καταφέρει να μπορείς από τα άλλα PC να κανείς disconnect την σύνδεση με αποτέλεσμα να μένει η γραμμή ανοιχτή συνεχεία .

Στα Windows XP εκεί που κάνεις Share την σύνδεση του internet έχει να επιλέξεις να μπορούν οι υπόλοιποι χρήστες να κάνουν Connect και Disconnect και εμφανίζει ένα εικονίδιο σύνδεσης στο internet σε όλους του υπολογιστές. Αυτό είναι που δεν μπορώ να κάνω στα Windows 2003

Δημοσ.

8a prepei na baleis tin sindesei na kanei disconect if idle meta apo kapio xrono sto server.

Alla 8a prepei na tsekareis oti sta pc tou diktiou sou den trexoun programata pou zitane connection sto internet kai apasxoloun ton server sou (Px. Msn, liveupdates spyware klp)

Δημοσ.

Δεν βολεύει αυτό γιατί όλο και κάποιο πρόγραμμα θα ζητάει σύνδεση στο internet. Μάλλον θα το αφήσω έτσι όπως είναι τώρα, πάνω σε ένα PC με XP για να έχω την δυνατότητα Disconnect. Αρκεί να δουλεύει όταν θα μπουν και τα PC με τα XP στο Domain…

Δημοσ.

Στη δουλειά πάνω σε server Win 2000 συνδέονται οκτώ υπολογιστές και με gateway την IP του sever βγαίνουν μέσω router (υπάρχουν άλλα δυο δίκτυα που οι server τους βγαίνουν στο router) και isdn modem μια χαρά στο Internet.

Εγω δυστυχός έχω άλλο πρόβλημα, συνδεσα ενα καινούργιο υπολογιστη (Win2000) στον παραπάνω server τον βλέπει επικοινωνούν μια χαρά, βάζω ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις για gateway και DNS και δεν βλέπω Internet ενώ οι υπόλοιποι βλέπουν. Καμιά ιδέα τι ξέχασα ή δεν κάνω καλά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...