paschalia Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Ποια θεωρειτε πιο πετυχημενη ταινια απο την αποψη οτι καταφερε να σας κανει να την θυμαστε, με προυποθεση οτι την εχετε δει μονο μια φορα και δεν θελετε να την ξαναδειτε ,για το θεμα της και για το οτι καταφερε να σας κανει να μπειτε στο ''πετσι'' του ρολου του πρωταγωνιστη και να βιωσετε τα ιδια συναισθηματα με αυτον ? Προσωπικα θα πω το Σε7εν το οποιο το ειδα μονο μια φορα πριν 10 περιπου χρονια αλλα δυστυχως δεν εχω καταφερει να ξεχασω τις 6 περιπτωσεις αμαρτηματων και το 8mm ,το οποιο εχω δει επισης μονο μια φορα, που στο τελος με εκανε να νιωθω ακριβως οπως ο Κειτζ . Απαισιες ταινιες και οι δυο απο αποψη θεματος αλλα ταυτοχρονα και απιστευτα δυνατες . υ.γ. Θα πω και την Μυγα που την ειχα δει κοντα 20 χρονια πριν και μονο μια φορα επισης αλλα καποιες σκηνες της ακομα τις θυμαμαι (δυστυχως)
UNPAIKTABLE Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Amelie What dreams may come Aftes mporw na skeftw twra..
haris_ch02019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 amelieeeeeee naiiiiiiii htan i monadiki fora pou bghka apo to cinema me tosi xara !!!!episis kai i "Agelastos petra" pou frikara toso les kai imoun parwn se oles tis katastrofes pou edeixne...perito na sou po oti ekana kairo na sineltho meta apo authn thn tainia
paschalia Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Mia διευκρινηση . Οταν λεω επιτυχημενες ταινιες εννοω ταινιες που δεν θες να τις δεις δευτερη φορα γιατι ειναι αισχος,φρικη,απαισιες απο μια αποψη ( θεματος ή ερμηνειας κλπ κλπ) αλλα παρολαυτα σε εχουν κανει να τις θυμασαι με καθε λεπτομερεια . Το Αμελι απο οτι βλεπω ειναι ωραια ταινια που θες να την δεις και δευτερη και τριτη φορα .
R-evil-S Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 As Good as it gets με την καταπληκτική ερμηνεία του Νίκολσον.
Tasoti Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Italian Job exo mia aporia se pianoy to rolo mpike sto petsi soy?Etsi apo periergeia Merikes poy thimamai einai:Requiem for a dream,American beauty,American history X,Das Experiment,The Game,25th Hours Aytes mexri stigmhs
mert Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Μπορεί να μου πεις γιατί το seven ήταν απαίσιο(δυνατό σίγουρα)?
stefanos_79 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Εγω προσωπικα θα ήθελα να μπω στο πετσι του ρολου του Kevin Spacey στο Usual Suspects.Ευρηματικοτατος
paschalia Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Mερτ ας κανω και εγω την ιδια ερωτηση . Μπορεις να μου πεις γιατι δεν βρισκεις το θεμα του σεβεν απαισιο ? η μαλλον γιατι θεωρεις οτι το σεβεν δεν ηταν απαισια ταινια οσο αφορα το θεμα της ?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Τό μόνο απαίσιο που βρήκα στο Seven ήταν η ερμηνεία του Brad Pitt. Η "κωμωδία"(τρελός επιστήμονας?ξεχνάω) με τον Εντυ Μέρφυ είχε απαίσιο θέμα-σκηνές. Hes gonna blow!!!! :???: :???:
Em_Zed Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Στο τσακ ήμουνα να τη ρίξω και γω την αμελίτσα, αλλά αν το πας έτσι... ...τότε σίγουρα το ρέκβιεμ. Θέλω πολύ να την ξαναδώ, αλλά την τελευταία φορά που την είδα βγήκα στον δρόμο κλαίγοντας... αν και μαρέσει να κλαίω -σ.σ. διάβασε το ποστ των δακρύβεχτων στιγμών,κάπου εκεί είναι ένα quote του charles dickens που το έχω υιοθετήσει!- αυτή η ταινία παίζει με την ψυχή σου και τέτοια παιχνίδια είναι επικίνδυνα.
KaizerSoze Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 An psaxnete tainia pou kapoios mporei na pei oti "mpike sto petsi enos xaraktira" tote sigoura prepei na anaferoume tin ....Siwpi twn Amnwn,mpouaxaxaxa
paschalia Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Οχι ,ευχαριστω αλλα δεν θα παρω . Ειπαμε να βλεπουμε αστυνομικα θριλερ αλλα οχι και τοσο σκληρα (λες και το σεβεν η το 8mm ηταν μαλακά αλλα τεσπα .)
mert Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Egw se rwthsa prwtos.Se peira3e pou htan sklhro?Pisteuw oti an kai to repuiem den htan toso sklhro den 8a eixe thn idia epidrash stis psyxes mas kai den 8a evlepes toso orata ti epidrash mporei na exoun ta narkwtika kai genika o e8ismos.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.