Προς το περιεχόμενο

Κουνάω mouse, αλλάζει ο θόρυβος του ανεμιστήρα !!!

yannisc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kai egw eixa ena paromio provlima o ixos file mou den einai aparetito na akougete apo to anemistiraki tis cpu mporei na akougete kai apo tin karta grafikon. Pithanon na zeitaei polly reuma, to trofodotiko soy einai ontos polly mikro gia p4 kai ama einai presscot tote sou sistinw na baleis 350watt kai pano. Egw otan eixa to 300ari apano kai ebala ton p4 kaike.

Δημοσ.

Αυτό που λες μου εχει τύχει και μένα. Και στο pc μου αλλά και στο pc ενος φίλου. Μου έκανε αρχικα τρομερή εντύπωση αλλά όταν το έψαξα μου φάνηκε λογικό και φυσιολογικο. Λογικά το motherbord σου εχει επάνω σύστημα για smart fan. Οπότε επειδη δεν ζεσταίνετε το pc σου οι στροφες πέφτουν πολύ όταν δεν κανεις κάτι. Όταν αρχισεις να το χρησιμοποιείς το pc ανεβαινουν οι στροφες. Στου φίλου μου το pc, οι στροφες πεφτουν στις 600 κατα διαστηματα!!! Και σε μένα συμβαίνει το ιδιο που εχω prescott sta 3,2mhz αλλά τροφοδοτικό στα 460watt. Αλλά λόγο prescott οι στροφες δεν πεφτουν πολύ. Οπότε είναι εμφανές ότι δεν είναι θέμα τροφοδοτικού. Αλλά αυτο δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεσε τροφοδοτικο μια και τα 300watt είναι πάρα πολυ λίγα και ειδηκά άμα έχεις prescott όπων λένε και τα παιδια παραπανω. Nα φανταστώ ότι έχεις motherboard thn MSI ?

Δημοσ.

Λοιπόν είναι motherboard asrock, 512 mb ram, 3ghz p4 prescot, ati 9250 (χωρίς ανεμιστήρα), όπως και η μητρική χωρίς ανεμιστήρα, hdd 120gb, cdrec, κάρτα τηλεόρασης pinnacle pctv rave, κάρτα pci wifi 802.11g, modem εσωτερικό, sb audigy 2

αυτά...

τελικά με πείσατε, θα πάω να πάρω μεγαλύτερο τροφοδοτικό. Ξέρετε κανένα αθόρυβο;

Δημοσ.

τελικά με πείσατε' date=' θα πάω να πάρω μεγαλύτερο τροφοδοτικό. Ξέρετε κανένα αθόρυβο;[/quote']

Απο οτι εχω ακουσει τα νεα τροφοδοτικα ειναι πιο αθορυβα απο τα παλια...Και το δικο μου το Antec 430W μια χαρα ειναι.....Το ειχα παρει πριν 3-4 μηνες 125 ευρω. :) :) :)

Δημοσ.

Ο τόνος του ήχου αντιστοιχεί σε ανεμιστήρα ή μήπως διαφορετικός ώστε να είναι διαπεραστικός στα αυτιά;

Δημοσ.

Παρόμοιο συμπτώματα έχω και γω.Δεν έχω καταφέρει να εντοπίσω από που προέρχεται.

Οταν μετακινώ ένα παράθυρο από folder ακούγεται ένας θόρυβος σαν σπινθήρας.

Εχει σταματήσει να με απασχολεί πλέον.

Δημοσ.
Ο τόνος του ήχου αντιστοιχεί σε ανεμιστήρα ή μήπως διαφορετικός ώστε να είναι διαπεραστικός στα αυτιά;

Αντιστοιχεί σε ανεμιστήρα. Το επιβεβαίωσα σταματώντας με το δάχτυλό μου τον ανεμιστήρα της cpu και το φαινόμενο δεν εμφανιζόταν.

Τελικά άλλαξα τροφοδοτικό. Πήρα ένα 450 watt μάρκας codegen 21,2€!!

Ίδια μάρκα με το προηγούμενο (κατά τύχη), αλλά περισσότερα watt. Τώρα δεν ακούγεται διαφορά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...