yannisc Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Θα ήθελα να ρωτήσω αν συμβαίνει και σε άλλους. Μου συνέβαινε στο παλιό pc, μου συμβάινει και τώρα που πήρα ένα P4 3gh. Όταν ο κουνάω τη ροδέλα του mouse, ο θόρυβος του κουτιού του υπολογιστή αλλάζει !!!!!!! Ακούγεται κουφό, αλλά συμβαίνει. Υποπτεύομαι ότι ανεβαίνουν οι στροφές του ανεμιστήρα όταν ο επεξεργαστής καλείται να κάνει κάτι. Μπορείτε να μου το επιβεβαιώσετε αυτό; Επειδή είναι πολύ ενοχλητικό, υπάρχει τρόπος να το αποφύγω; Ευχαριστώ πολύ,
triantis7 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 egw pantws prwti fora to akouw!!An ksereis kapoios kati parapanw as pei na to exoume yp'opsin mas
yannisc Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 egw pantws prwti fora to akouw!!An ksereis kapoios kati parapanw as pei na to exoume yp'opsin mas 300 watt. Το ίδιο συνέβαινε και με τον προηγούμενο υπολογιστή. Συμβαίνει γενικώς όταν ο υπολογιστής κάνει κάτι. Πχ. όταν πατάω το πλήκτρο των windows και ανοίγει το start menu, πάλι αυτά τα κλάσματα δευτερολέπτου, ο ήχος που έρχεται από το κουτί αλλάζει.
kx5 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 300Watt στον Ρ4 3GHz????... Δώσε μια περιγραφή του υπολογιστή σου. Μάλλον πρέπει να ανεβάσεις την ισχύ. Καιρός για καινούριο PSU.
dcis77 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Έχω το ίδιο ακριβώς "πρόβλημα"! Εμένα ακούγεται να κατεβάzει στροφές ο ανεμιστήρας του PSU μου όταν κρατάω το αριστερό click π.χ. στο desktop! και με το scroll επίσης!
yannisc Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 300Watt στον Ρ4 3GHz????...Δώσε μια περιγραφή του υπολογιστή σου. Μάλλον πρέπει να ανεβάσεις την ισχύ. Καιρός για καινούριο PSU. Λες να φταίνε τα watt του τροφοδοτικού; Και το έχω φορτώσει με πολλές κάρτες! Και να φανταστείς ότι είναι καινούριο τροφοδοτικό (επιλογή του τεχνικού που μου το έφτιαξε)
kx5 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Από που το αγόρασες? Έπρεπε να είχες το λιγότερο 350W. Ειδικά άμα είναι φορτωμένο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Και να φανταστείς ότι είναι καινούριο τροφοδοτικό (επιλογή του τεχνικού που μου το έφτιαξε) Ειμαι ο πλεον ασχετος σε θεματα Hardware αλλα οχι και "τεχνικος" ο κυριος αυτος!!!!!! Ημαρτον !!!!!!Εκτος και κανεις λαθος στα watt :-? :-? :-? :-?
yannisc Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Ειμαι ο πλεον ασχετος σε θεματα Hardware αλλα οχι και "τεχνικος" ο κυριος αυτος!!!!!! Ημαρτον !!!!!!Εκτος και κανεις λαθος στα watt :-? :-? :-? :-? Δεν κάνω λάθος! Άνοιξα το κουτί. Γράφει 300W το τροφοδοτικό. Και μιας και το άνοιξα, η διαφορά του ήχου είναι από τον ανεμιστήρα του επεξεργαστή.
kx5 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Άκυρο τότε! Το ανεμηστήρι του επεξεργαστή σου αλλάζει ταχύτητα ανάλογα με τη θερμοκρασία του κάθε στιγμή. Όσο για το τροφοδοτικό πιστεύω πως είναι μικρό για το συστημά σου.
yannisc Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Άκυρο τότε! Το ανεμηστήρι του επεξεργαστή σου αλλάζει ταχύτητα ανάλογα με τη θερμοκρασία του κάθε στιγμή. Όσο για το τροφοδοτικό πιστεύω πως είναι μικρό για το συστημά σου. Δεν μπορεί η θερμοκρασία του επεξεργαστή να αλλάζει από κλικ σε κλικ (5 φορές το δευτερόλεπτο).
~GaARa~ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 an in edinaton enoite pws den alazei i taxhthta tou anemisthra ....gia na alaksei prepei na kanei kati o epeksergasths...sou fenete ~>i PS2 thires den epibarinoun to pc PS:gia pes mou kalou kakou olh thn sinthesh tou PC;)
yannisc Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 an in edinaton enoite pws den alazei i taxhthta tou anemisthra ....gia na alaksei prepei na kanei kati o epeksergasths...sou fenete~>i PS2 thires den epibarinoun to pc PS:gia pes mou kalou kakou olh thn sinthesh tou PC;) Υποπτεύομαι ότι έχει δίκιο ο παραπάνω χρήστης για το τροφοδοτικό. Μήπως όταν ο επεξεργαστής ζητάει περισσότερο ρεύμα, λείπει από το ανεμιστηράκι και πέφτουν οι στροφές του. Πάντως δε μου φαίνεται. Όταν πχ γυρνάω τη ροδέλλα του mouse και σκρολάρει η οθόνη (άρα ο υπολογιστής ζορίζεται), αλλάζει ο ήχος του κουτιού.
dreaming123 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Πες λίγο την σύνθεση του h/y... 300w είναι πολύ λίγα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.