Προς το περιεχόμενο

Half-Life 2-Steam account

G_Zisis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Σήμερα νοίκιασα το Half-Life 2. Όσοι παίζετε θα ξέρετε ότι για να παίξω πρέπει να δημιουργήσω account, έτσι; Αν δημιουργήσω account και μετά νοικιάσει κάποιος άλλος το ίδιο CD, τότε θα μπορεί να δημιουργήσει κι αυτός account ή θα πρέπει να ξέρει το δικό μου για να παίξει;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Δεν στο ζηταει στο install.Στο ζηταει στο steam για φτιαξεις νεο account και να παιξεις.Ελπιζω να ξερεις οτι χρειαζεται να εχεις ιντερνετ για να παιξεις.Οχι να παιξεις online αλλα για να ενεργοποιησεις το account

Δημοσ.

Και αν έχω το Counter-Strike: Condition Zero και κάνω create account και μετά κάνω login στο Half-Life μ' αυτό το account τότε πάλι θα μου ζητήσει CD key; Σε ένα topic είδα ότι με ένα patch μπορώ να παίξω το Half-Life χωρίς internet connection! Μήπως έχετε κανά link;

Δημοσ.

Οχι,απο την στιγμη που θα εχεις δημιουργησει το account τελειωσε.Μονο username και password χρειαζεται.Τωρα για patch δεν ξερω...Αλλα πρεπει να ισχυει κατι τετοιο.

Δημοσ.

loipon to half life mporeis na to pexeis OFFICIALY xwris internet connection kai xwris dvd

to mono pou xreiazete einai na mpeis na to energopoihseis kai na katevaseis ta patches.

epeita kleineis thn syndesh kai xekinas steam kai sou leei oti den mporei na syndethei kai se rwaei ti na kanei...

mia apo tis epiloges einai go offline patas ayto kai telos

Δημοσ.

Ρε παιδιά, δημιούργησα account στο Steam και όταν πάω να παίξω το Half-Life σε offline mode μου λέει ''This game is not ready to be played in offline mode''! Τι πρέπει να κάνω για να παίξω; Μήπως φταίει το ότι δεν έχω βάλει ακόμα το CD key;

Δημοσ.

Πρέπει να γίνουν unlock όλα τα αρχεία πρώτα. Κοινώς πρέπει να συνδεθείς στο internet, να γίνει η διαδικασία όλη (που, ανάλογα τη σύνδεση που έχεις, μπορεί να πάρει και αρκετές ώρες) και μετά να μπορέσεις να παίξεις σε offline mode.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...