VradinoFrapedaki Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Kanenas edw mesa den einai se thesi na sou pei posa lefta na zitiseis. Esi ksereis kalitera tis dinatotites sou, tis gnwseis tou filou sou sxetika me to programatismo kai to kiriotero, to poso sovaros einai o pelatis . Apo ti stigmi omos pou kaneis tetiou eidous erwtisis, malon kalitera einai na zitisete liga lefta. Ta 3d pou eida, an einai dika sou ... poli omorfa!! mou aresan.
^BOOMBOOM Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Ευχαριστώ, δικά μου είναι τα 3d όπως και όλο το site Το ξέρω πως κανένας δεν είναι σε θέση να πεί ακριβώς "ταρίφα" μια γνώμη ζητάω μιας και είναι η πρώτη μου συναλαγή στον τομέα αυτό. Μια τάξη μεγέθους είναι το ζητούμενο.
Gigenis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Μιά εταιρία για να είναι σωστή στο χώρο θα πρέπει να έχει τον Γραφίστα τον προγραμματιστή τον Flash Animator και τον βασικό webmaster που θα δέσει το αποτέλεσμα και δίνει τις κατευθύνσεις Αγαπητέ Fireball έχεις δίκιο, έτσι θα πρέπει να είναι μια σοβαρή εταιρεία. Αλλά τέτοιου είδους εταιρείες είναι ελάχιστες και μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Αν βρίσκεσαι σε τέτοια εταιρεία, τότε είσαι από τους τυχερούς. Οι περισσότερες εταιρείες που ξέρω, παίρνουν απόφοιτους ΙΕΚ, χωρίς πείρα και τους έχουν για όλες τις δουλείες. Με μισθούς της πείνας και πάντα χωρίς ασφάλιση. Παραέξω όμως παριστάνουν τις μεγάλες εταιρείες και χρεώνουν απίστευτα ποσά για απλές σελίδες. Επίσης αυτό που με τρελαίνει είναι όταν παίρνουν για φιλοξενία μια σελίδα που έχει φτιάξει κάποιος άλλος και σβήνουν το όνομά του και βάζουν το δικό τους. Η απόλυτη γυφτιά!!!!
Fireball Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Έχεις απόλυτο δίκο Gigenis και είναι κρίμα γιατί γνωρίζω πολλά παιδια με ταλέντο που έχουν τελειώσει κάποιο ΙΕΚ και προσπαθούν να μάθουν αλλα τους κόβουν τα πόδια οι εταιρείες που τους δίνουν ένα κομάτι ψωμί χωρίς ασφάλιση και αυτό με πολλές προυποθέσεις. Αυτοί με την σειρά τους τα κονομάνε πουλώντας σε εξωφρενικές τιμές και δέν δίνουν τα ποσοστά του κατασκευαστή, αλλα αυτό είναι μιά άλλη ιστορία που συμβαίνει παντού δυστηχώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.