Προς το περιεχόμενο

hide and seek

epote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
krima pou epeze o deniro.. akougontas deniro perimeneis na deis kati pio sinarpastiko...

Hide and Seek (2005) .... David Callaway

The Bridge of San Luis Rey (2004) .... The Archbishop

... aka Puente de San Luis Rey, El (Spain)

Meet the Fockers (2004) .... Jack Byrnes

Shark Tale (2004) (voice) .... Don Lino

Godsend (2004) .... Richard Wells

... aka Adam (Canada: French title)

Analyze That (2002) .... Paul Vitti

City by the Sea (2002) .... Vincent LaMarca

... aka The Suspect (Philippines: English title)

Showtime (2002) .... Det. Mitch Preston

The Score (2001) .... Nick Wells

... aka The Score (Germany)

15 Minutes (2001) .... Detective Eddie Flemming

... aka 15 Minuten Ruhm (Germany)

autes einai ooi pio prosfates tainies tou deniro kai den nomizo kamia apo autes na theoreitai aristourghma! Milame gia terastio kathforo, krima

Δημοσ.

Άθλια ταινία!!Κρίμα που έπαιζε και ο Ντε Νίρο!Τον είχα για πιο σοβαρό ηθοποιό!Το Κάποτε στην Αμερική ήταν ταινιάρα και εκεί ήταν φοβερός!Πώς ξέπεσε έτσι!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Wraio ergo , kalh plokh alla proxeirh doyleia , poly proxeirh.

Oi ermhneies to xantakwsane kathws k to oti exwse mia akoma istoria mesa , thn opoia parathse opws thn epiase .

Oso kalh k na htan h mikrh , den ginetai na krathsei olo to ergo monaxh ths .

Thelei k tous upoloipous na paiksoun to idio kala .

Δημοσ.

[οφτοπικ]Εγώ τι να πω που ήθελα τρομάρα μου να δω πρώτα τα ξτρας.. Τι το'θελα, στο τέλος, έτσι για να κλείσουν πιο δραματικά, δείχνει την σκηνή του πυροβολισμού!!!! Οπότε καταλαβαίνεις αμέσως ποιος είναι ποιος.. Το ίδιο είχε γίνει και με το collateral. Εξηγώντας την σκηνή στο τρένο, πως πρόσθεσαν ψηφιακά το φόντο, δείχνει τον κρουζ στο κάθισμα, εκεί στο φινάλε. Έφαγα μεγάλο σοκ. Από τότε ούτε το τρέιλερ δε βλέπω καλά καλά! [/οφτοπικ]

Α, και για την ταινία τώρα. Μούφα, εκ των μεγάλων. Κανένα ενδιαφέρον, παρά μόνο στις σκηνές της μικρής, καλά για φόβο δε το συζητώ, το δε στόρυ σηκώνει πολύ συζήτηση αφού το θέμα της διπλής προσωπικότητας δεν γίνεται/είναι εύκολα κατανοητό. Δηλαδή, πως την μία στιγμή ήταν στο σπίτι και την αμέσως επόμενη στην σπηλιά που πήγαινε η μικρή; Δεν νομίζω ότι έδενε, όσο αναφορά την συνέπεια σε αυτό το θέμα.

Δημοσ.

[οφτόπικ2]

...όσο αναφορά...

Ξέρω, γίνομαι σπαστικός, αλλά επειδή το έχεις γράψει και σε άλλα post και μου βγάζει το μάτι, όσον αφορά είναι το σωστό, dude, όσον αφορά. Ακόμα και στην τηλεόραση που το λένε "όσον αναφορά" ή "ως αναφορά", μου γυρνάνε τα άντερα. Σόρρυ για το σπάσιμο, προσωπικό κόλλημα απλά...:-)

Δημοσ.

Aλήθεια;; Δεν το ήξερα... προφανώς !! :( Ελπίζω τις προηγούμενες φορές που το έβλεπες να μην μη έβριζες, -ε ρε το μ*λάκα πάλι τι γράφει-, ε; Γιατί δε μου το 'πες μωρέ απ' την αρχή, σιγά το πράμα. Σ' ευχαριστώ για την διόρθωση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...