Mafia_Omerta Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Έω τον Dreambox 7000S αλλά δεν μου ανοίγουν τα παραπάνω. Υπάρχει τίποτα για να τα δώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coby Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Για τα multivision τουλάχιστον πρέπει να ανανεώσεις το αρχείο tpscrypt που βρίσκεται στο φάκελο var/scce... Θα το βρεις σε οποιοδήποτε site με new keys. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mafia_Omerta Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 gia ta taquila? an ta exeis pes mou na sou doso to mail mou, an ksereis pou briskontai(sepoio site) steile pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whiteman7 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 ti doryforous pianeis?hotbir astra hispasat?pes mas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mafia_Omerta Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Hotbird, αλλά κάτι πρέπει να κάνω λάθος ή το 109 δεν μου κάθετε σωστά. Για τα TPS πήγα στο upload του STG το κατέβασα και το έριξα, όμως δεν είδα κανένα φως. Πάω να τον συνδέσω στο Internet για να κατεβάσω καν emu και βλέπω δεν συνδέεται. Τρελάθηκα, πριν δύο μέρες είχα συνδεθεί κανονικά. Βλέπω έφυγαν τα νούμερα από το PC. Με του που τα βάζω όχι μόνο ο Dream δεν μπαίνει αλλά και το PC. Αν σας είναι εύκολο βοηθήστε και για τα δύο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mafia_Omerta Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 OK Παιδιά τα έκανα όλα. Λίγο ψάξιμο ήθελε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whiteman7 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 ego pantos pou epsaxa brika to update eukola Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mafia_Omerta Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Εγώ είχα πρόβλημα και στο PC και στον Dreambox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.