Mafia_Omerta Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Παιδιά έχω έναν επεξεργαστή 3000+ για Socket 939 και θέλω να έχω άψογες επιδόσεις στον επεξεργαστή. Δηλαδή να μην ζεσταίνεται με τίποτα ή και να ζεσταίνεται να ζεσταίνεται ελάχιστα. Θέλω αν είναι δυνατών να αποφύγω να του βάλω υδρόψυξη. Υπάρχει καμιά καλή ψήκτρα; Τα χρήματα μπροστά σε ένα καλό PC τα αγνοώ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Thermalright XP120 h XP90 mazi me enan 120ari h 90ari fan antistoixa
MadSurfer Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Thermalright XP120 h XP90 mazi me enan 120ari h 90ari fan antistoixa Sostos :wink:
georgeadams Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Ίσως η καλύτερη λύση για ψύξη με αέρα είναι η ThermalRight XP-120 (αν βέβαια χωράει στη μητρική σου γιατί είναι τεράστια) σε συνδιασμό με έναν ανεμιστήρα 120mm με ρυθμιζόμενες στροφές (πχ enermax), έτσι ώστε να έχεις και καλή ψύξη, και ελάχιστο θόρυβο. Αν δεν χωράει η XP-120, μπορείς να βάλεις την XP-90 που παίρνει ανεμιστήρα 92mm. Φυσικά, καλό θα είναι να υπάρχει και καλή ροή αέρα μέσα στο κουτί. Το ιδανικό θα ήταν ένας ανεμιστήρας (κατά προτίμηση κι αυτός 120mm) στο πίσω μέρος του κουτιού για να βγάζει έξω το ζεστό αέρα και ένας μπροστά χαμηλά για να βάζει φρέσκο αέρα και να ψύχει και τους δίσκους. Η προτίμηση στους μεγάλους ανεμιστήρες είναι γιατί μπορούν να κινούν ικανοποιητική ποσότητα αέρα διατηρώντας χαμηλές σχετικά ταχύτητες περιστροφής, άρα και χαμηλό θόρυβο. EDIT: Βλέπω, πως μέχρι να γράψω όλο αυτό το κατεβατό, πρόλαβαν κι απάντησαν άλλοι. Πάντως, η πλειοψηφία συμφωνεί με την XP-120
Mafia_Omerta Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Παιδια αν υπάρχει και κανένα site για να κάνω την αγορά γιατί έτσι δεν θα μπορέσω να τις βρώ.
georgeadams Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Thermalright XP-120 (Multirama) Thermalright XP-90 (HAC) Ανεμιστήρες Enermax (HAC)
Mafia_Omerta Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Thermalright XP-120 It's Extremely Huge man. VERY GOOD. Να μην ξηλωθεί από την μητρική ρε μεγάλε. Αυτό θα πρέπει να είναι πολύ βαρύ. Από ότι βλέπω δεν έχει και ανεμιστήρα, μήπως μετά από πολύ ώρα δουλειάς θα ζεσταθεί και θα ψάχνομαι; Προς το παρόν έχουμε αυτό. Αν έχει κανένας τίποτε άλλο υπ' όψιν του εδώ είμαι. Μόνο θέλω να είναι super το πράμα. Γιώργο αν σου είναι εύκολο βοήθησε με, με την πρόταση σου. Σχετικά με αυτά που σε ρώτησα παραπάνω.
Mafia_Omerta Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Sorry τώρα το πρόσεξα πως δεν είναι και τόσο βαρύ. Το έχει δοκιμάσει κανένας από εσάς; Ρωτάω γιατί αν δεν ρίχνει την θερμοκρασία αρκετά αναγκαστικά θα πάω σε υδρόψυξη. Στα πόσα θα είναι η θερμοκρασία; Ένα φίλος μου έχει έναν AMD Sempron 2600+ και η θερμοκρασία του φτάνει μέχρι και τους 90 βαθμούς. Πολλοί δεν είναι;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 oti einai terastio einai...alla einai apo alouminio to opoio einai elafry...(px h dikia mou Thermalright SP97 pou einai apo xalko kai exei pio mikro ogko einai poly pio varia apo thn XP120) h Thermalright poulaei sketh psyktra...opws sou eipame agorazeis kai anemisthra kai ton vazeis panw sthn psyktra...
Mafia_Omerta Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Good!!! Δέστε λίγο το μήνυμα 8 και απαντήστε μου. Δώστε μου κι ένα ισχυρό ανεμιστήρα επίσης αν είναι εύκολο γιατί είμαι και λίγο άσχετος. Sorry αν σας σπάω τα νεύρα ε……………………
rafraf24 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 90 Βαθμους? Ειναι πολυ παραπανω απο το φυσιολογικο. Μαλλον δεν εχει ακουμπησει καλα η ψυκτρα πανω στο socket. Για κοιταξε το, επισης μηπως κατι εγινε και δεν παιζει το ανεμιστηρακι/? Ο συγκεκριμενος cpu δεν πρεπει να ειναι πανω απο 40-45 βαθμους νορμαλ
mpentenis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 http://www.thermaltake.com/coolers/comboCool/cl-p0024tower112/cl-p0024tower112.htm ThermalTake Tower 112 Ολη απο χαλκο.μεγαλη ψυκτρα μεν, αλλα την ειδα σε ενα φιλο, που διατηρουσε τον prescott στους 38-40 max... προσοχη, η μητρικη πρεπει να εχει τρυπες για να κουμπωσει πανω η ψυκτρα (δυστυχως εμενα δεν εχει, αν κ Κ7), 8ελει βγαλσιμο η μητρικη (βαζεις μεταλικη βαση πισω απο την μητρικη, για να μην στηριζεται πανω σε αυτη, αλλα....) κανει δουλεια!δεν εχει ανεμιστηρες, εχει βαση ομως για να της βαλεις...αν την συνδιασεις με ενας μεταβλητων στροφων, δεν 8α εχεις κανενα προβλημα.για 40-50 euro, δεν παιζεται!
Mafia_Omerta Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 ola ta exei balmena mia xara alla apo oti mou eipe protou balei ton epeksergasti ebgale tin pasta(poli blakas e?) apo tin psiktra kai eftixos meta tin pige kai tou balane alli alla leei pos einai igri kai kathe fora pou bgazei tin psiktra einai igri. apo tin alli mporei na exei problima to thermometro. Sto thema mou tora. Thermalright XP-120 apo oti ematha einai kalo alla exo kapoies apories. Den uparxei periptosi na zestathei i psiktra kai na mou tsourouflisei ton epeksergasti? Tha prepei na tou paro anemistira 120mm? kai kati allo............tha mou protinate kanena kalo anemistira gia na min psaxnomai? Euxaristo prokatabolika.
pseira Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Εγώ την είχα με ενα 12αρι Coolermaster από το Multirama κ αυτός και είχα θερμοκρασίες 32-34 idle
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.