Aias Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Καλησπερα.Επειδη ειχα προβλημα με ιους ,περασα τα winXp απο πανω.Στο προηγουμενο installation ειχα username με pass(π.χ. Aias).Στο καινουργιο δεν εβαλα τιποτα. Παω να ανοιξω κατευθειαν απο τον δισκο στα Documents and settings/Aias/ που ηταν του προηγουμενου installation,καποια word αρχεια που χρειαζομαι και μου τα βγαζει protect και δεν μπορω ουτε να τα αντιγραψω αλλου ουτε να τα ανοιξω. Τι μπορω να κανω σε αυτην την περιπτωση? Περα απο την λυση που σκεφτηκα να μπω σε dos και να τα αντιγραψω αλλου,αλλη λυση υπαρχει?
gfilippas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Αν είχες βάλει το ίδιο username και pass δεν θα είχες πρόβλημα με τα documents. Θα καταλάβαιναν τα xp ότι πρόκειται για τον ίδιο χρήστη. Τώρα είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα. Μπορείς να δεις αν είναι κενός ή όχι ο φάκελος των documents του username που είχες χρησιμοποιήσει την προηγούμενη φορά;
pr0xy wAsh0r Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 dos or linux kai kanta copy. alli lysi den blepo
random Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Η μια περίπτωση ειναι να ειχες ενεργοποιησει το file encryption των windows, και να μην εκανες backup το κλειδί, οποτε την πάτησες. η άλλη περιπτωση ειναι απλά οτι τα αρχεία απλά "ανήκουν" σε εναν αλλο χρήστη που χάθηκε με το reinstall. Το αν ο παλιος και ο νέος σου χρήστης λεγονται aias, ειναι ασχετο. ειναι διαφορετικοί. τοτε πρωτα φροντισε ο ΝΕΟΣ σου χρηστης να ανοικει στην ομαδα των administrators για να μπορει να κανει τα πάντα, μετα πας στο folder, δεξι κλικ, properties , security, advanced, Owner, και change owner to... επιλέγεις το χρήστη σου ή ακομα καλυτερα την ομάδα των administrators, και apply..... yes i'm sure, ok.
Aias Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας.Random αυτο που λες με το security που ειναι γιατι δεν το εχω βρει.Μονο για share εχει επιλογες.
siemens Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 ayto pou leei o random prepei na mpeis se safe mode gia na to deis to eixa pathi kai ego palaiotera kai ola egina ok me ayto.
ZauZ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Me Dos pantos de ginete. Apo Linux leitoyrgei sosta. -Enas allos tropos. Dokimase na kaneis ena neo account me to idio username kai pass kai prospathise na anikseis to fakelo.
random Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 oxi se safe. κανονικα. μαλλον πρεπει να ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ το simple file sharing στα options του windows explorer. Οταν κανεις δεξι κλικ /properties σε φακελους και αρχεια πρεπει να βλέπεις ενα tab "security". αν οχι, ψαξε στο γουγλη "enable tab security windows files"
Aias Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 οκ βρηκα πως απενεργοποιειται και μου εδωσε την λιστα με τα security.Δεν ειναι σε δικο μου PC οποτε θα το δοκιμασω απο Δευτερα.Πιστευω ομως οτι κατα 99% θα λυθει το προβλημα.Ευχαριστω random και ολους οσους βοηθησαν !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.