Προς το περιεχόμενο

Καταστρεψα το remote control των ηχειων..HELP

jameson

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eχω τα Creative inspire 5.1(5100) και απο αφηρημαδα τραβηξα το καλωδιο του χειριστηριου του ηχου και το καταστρεψα οπως φαινεται και στην φοτο.Προσπαθω να το φτιαξω.Αν δε τα καταφερω ξερει καποιος που μπορω αυτο το καλωδιο να το αγορασω απο ή κοινως την πατησα και πρεπει να παρω καινουρια ηχεια.Το καλωδιο αυτο πηγαινει στο γουφερ και ανοιγοκλεινει τα ηχεια και ρυθμιζει και την ενταση του ηχου.στο site της creative δεν αναφερει τιποτα για αυτο..και οπως καταλαβαινετε εχω μεινει χωρις ηχο :(

remote.bmp

Δημοσ.

ξερετε ποιο ειναι το προβλημα μου εχει μεσα στο χειρηστηριο μια πλακετα οπου ενωνονται τα καλωδια (δηλαδη εκει που καταληγουν)και για να το φτιαξω πρεπει να τη βγαλω..Ελα ομως που δεν εχει βιδες και ειναι κολλημενη πανω στο πλαστικο.Τη τραβαω ελαφρα και δε μπορω να τη βγαλω.Οποτε πρεπει με καποιον τροπο να τη ξηλωσω για να ενωσω τα καλωδια.και θελω να ξερω αν πωλειται καπου χωριστα ωστε αν κανω ζημια με το ξηλωμα της πλακετας να μπορω να παρω ενα καινουριο ωστε να μη ξεμεινω απο ηχεια.Την εχει πατησει κανεις????

Δημοσ.

Η Creative το πουλαει χωριστα σαν accesory. Αλλα οταν ρωτησα εναν πωλητη στο πλαισιο αν φερνουν τετοια accesories με κοιτουσε λες και του μιλουσα γιαπωνεζικα.

Με λιγα λογια πολυ αμφιβαλλω αν θα το βρεις στην Ελλαδα. Δε ξερω αν σε συμφερει να το παραγγειλεις απο εξω, ψαξτο. Θα μπορουσες να το πας σε καποιο καταστημα service ηλεκτρονικων συσκευων αλλα αν σου παρει την ταριφα που παιρνουν (30€ ) και αυριο μεθαυριο ξαναχαλασει δε θα ειναι και ο,τι καλυτερο...

Δημοσ.

thanks qspock..οντως η παραγγελια απο εξω κοστιζει πολυ...δε συμφερει...οσο για το πλαισιο η γνωστη συμπεριφορα και αγνοια μαζι...Θα το παλεψω αυριο μαλλον και οτι γινει ελπιζω μονο να μη το χαλασω μονιμα ή καταστρεψω τη πλακετα οταν τη βγαλω...

Δημοσ.

Pare 2 mikra katsavidakia kai piese apo kato to remote control , me arketi dinami oste na aniksei. Den einai simbages , alla einai dio kommatia pou exoun enothei me clipsakia esoterika. Sti prospathia sou , isos na spaseis kapio alla mikro to kako.

Tote tha deis ti plaketa. , Kane tis koliseis me ligo kalaei kai ksanaklise to koutaki. (dokimase to prota omos...) , kai an de klinei sosta , vale ligh kola sta spasmena klipsakia.

Δημοσ.
h creative exei free shipping se olh thn eurwph.Epeidh exw parageilei polles fores pisteuw oti symferei.se 3 meres einai spiti sou

εχει free shipping απλα δεν μπορω να το βρω πουθενα ουτε στο GR.europe.creative.com ουτε στο αγγλικο ουτε sto creative.com εψαξα και στο αμερικανικο αλλα παλι τσιφος............:(

Δημοσ.
Pare 2 mikra katsavidakia kai piese apo kato to remote control , me arketi dinami oste na aniksei....Tote tha deis ti plaketa.......

Φιλε Zauz το ανοιξα και ειδα την πλακετα το προβλημα δεν ειναι στο να το ανοιξω αλλα στο οτι η πλακετα ειναι κολλημενη στο πανω κομματι του Remote και δεν εχει βιδες ωστε να βγαινει..(Θα βαλω φοτο λιγο αργοτερα οταν προχωρησω για βοηθεια αν το καταστρεψω....)και η βλακεια ειναι οτι ειναι συνδεδεμενη με τη ροδελα που ρυθμιζει την ενταση ή μαλλον κολλημενη..Θα αρχισω την εγχειριση σε λιγο και οτι καταφερω..ΑΝ κολλησω θα ειδοποιησω.Ευχαριστω ολους

Δημοσ.

h rodela ths entashs einai bidwmenh sto pontasiometro pou einai kolhmeno panw sthn plaketa.h bida ayth einai sto kentro ths rodelas kai pi8anon krymenh me kapoio plastiko kapaki.an thn 3ebidwseis 8a bgei h plaketa

Δημοσ.

φιλε Felix να 'σαι καλα αυτο καταλαβα και εγω.Μακαρι να εβλεπα την απαντηση σου νωριτερα πριν δοκιμασω την εγχειρηση.Ευτυχως τα καταφερα.Εσπρωξα το πλαστικο στην ακρη με λιγο ζορι,εβγαλα το κλιπσακι οπου καταληγουν τα καλωδια και μετα ενωσα τις κομμενες ακρες με αυτες που ειχαν απομεινει πανω στο κλιπς και τα στερεωσα με μονοτικη ταινια.Προχειρο θα μου πεις αλλα δεν ειχα διαθεσιμο καποιο κολλητηρι για να κανω την ενωση.Ετσι το πηγα στο προχειρο και δειτε στη φοτο πως κατεληξε...Ολα δουλευουν ρολόι απλα δε ξερω ποσο θα κρατησει....Δεν ειμαι και μεγαλος μαστορας οπως θα δειτε απλα κοιταω η δουλεια να γινεται.Ευχαριστω πολυ ολους για το ενδιαφερον σας.Οι συμβουλες ηταν χρησιμες.

Και κατι τελευταιο οποιος εντοπισει το συγκεκριμενο καλωδιο σε καποιο site θα του ημουν ευγνωμων αν μπορουσε να μου το αναφερει ωστε να το αγορασω αν χρειαστει.......Thank you all

Aν πιστευετε οτι ειμαι χαλια μαστορας πειτε το ελευθερα :)

post-22198-129062919691_thumb.jpg

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο καλώδιο το έψαξα πολύ για να το χρησιμοποιήσω σε διαφορετικό σετ ηχείων (όπου αποδεδειγμένα δουλεύει). Αν και είχα μαζί το πρωτότυπο, ή έκαναν σαν να το βλέπουν πρώτη φορά (!!!) ή βεβαίωναν ότι δεν υπάρχει. Ακόμη και το ψάξιμο στις διάφορες ηλεκτρονικές αγορές δεν απέδωσε τίποτε.

Ανακάλυψα τελικά ένα παρόμοιο στο Ακτίνιο (αν δεν κάνω λάθος στο όνομα). Πρόκειται για το γνωστό μαγαζί με ηλεκτρονικά στην αρχή της Πατησίων, δεξιά όπως πάμε από Πανεπιστημίου προς το Μουσείο.

Μια χαρά δουλεύει, αν κι έχει ξεχωριστά ποτενσιόμετρα για left-right, που μπορεί κάπου να είναι χρήσιμο, δεν παύει όμως να χρειάζεται περισσότερη προσοχή. Παρά να διπλώνομαι κάτω απ' το γραφείο, να ψάχνω το ποτενσιόμετρο στο γούφερ...

Δημοσ.

ευχαριστω γεροντα αφου το κοιταξες και εσυ (μετα απο μενα) αρα σημαινει οτι αυτο το καλωδιο δεν υπαρχει γενικα.Οποτε μαλλον αν χαλασει (να μη το ματιασω,ειναι ιδιο με πριν) θα ψαξω και εγω για κατι παραπλησιο....Ενα τεραστιο ΜΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΠ στη Creative-ακομα περιμενω το mail τους αν και φανταζομαι οτι θα μου πουν δεν υπαρχει.............

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...