Προς το περιεχόμενο

agora tv karta

frodo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

hi paidia thelo na agorasw mia tv karta gia na blepw thlewrash sto pc ehw intel pentioum tessera sta 1.7GHz kai tha ithela an mporeite na mou peitai poia tha itan kalhtera na parw.se kati periodika pou eida proteinan aytes tis treis

1. Innovision Personal Cinema FX 5600

2. Terratec Cinergy 600 TV

3. Hauppauge Win TV PVR 350

poia tha itan kalytera na parw .Eyharistw ektwn proterwn

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ έχω την Leadtek Winfast tv 2000 XP Deluxe, ¨η καπως ετσι τελωςπαντων. Την εχει το hac γυρω στα 60-70? νομιζω. Σημαντικο σε αυτες τις καρτες ειναι το software και η leadtek δινει ενα πολυ καλο προγραμματακι για εγγραφη video

Κατα την γνωμη μου η καλυερη καρτα μακραν ειναι η hauppauge pvr 350. Εχει την δυνατοτητα για hardware mpeg2 encoding/decoding καθως χρησιμοποιει ξεχωριστο chip γιαυτο το σκοπο της conexant. Επισης διαθετει και tvout και πληθως συνοδευτικο software. Να μην παραλειψω οτι οι drivers ανανωνονται συνεχως και εχει πολυ καλη ποιοτητα το tuner της.

Το κακο ειναι οτι εχει "τσιμπημενη" τιμη και δεν ξερω αν θα την βρεις ευκολα στην ελληνικη αγορα.

exo thn pinnacle pci pro, kalh karta(hardware) alla me oxi toso kalo software to opoio den ananeonetai. timi giro sta 100e.

h Terratec Cinergy 600 TV einai kali(tin exo dei se filo) mporeis na tin vreis eukola (mgmanager, nakas) kai nomizo oti einai h monadiki pou prosferei RDS sto radio. i timi giro sta 100e.

h hauppauge pvr 250 mou arese alla me neuriazei ligo to software tis(ligo argo, tin eida se filo kai den xero an eixe to teleutaio update), den exei radio tuner! kai timi giro sta 130e

h kalyterh omos prepei na einai h Hauppauge WinTV-PVR-500MCE me dio eisodous gia keraies kai dio tuners oste na vlepeis ena kanali kai tautoxrona na grafeis allo!(http://www.hauppauge.com/pages/products/data_pvr500mce.html). timi ameriki 200$ edo den xero an tin fernoun.

kala logia exo akousei gia tis leadtek kai eidika oti exoun to kalytero softare, alla den tis exo dei.

pantos des kai tin periptosi na pareis usb karta h opoia mporei na sundethei kai me laptop.

kati teleutaio, epeidei arxika eixa parei tin diki mou giati eixe chipshet gia filmnet, h pragmatikotita einai oti pote den katafera na to do xoris na pezei h eikona me kanena program kai telika paratisa to olo egxeirhma(exallou ixo den 8a exeis). mhn valeis auto(na vlepeis filmnet) san kritirio gia tin epilogi sou.

an eperna tora karta tha protimousa tin Terratec Cinergy 600

Και εγω μια ψηφο στην hauppauge pvr 350 αν και η cinergy μου φαινεται καλη και αυτη. Παντως μακρια απο την σειρα PLAY TV της Proling. Eιναι για τα μπαζα. Ξερω γιατι την εχω πατησει ηδη...

Eimai katoxos thw Leadtek Winfast TV/2000 XP.

Eimai yperikanopoihmenos.

Kai eidika me progz tritwn' date='h kartoula spernei.

Value for money pistevw.

Foraei kai BT878...[/quote']

Για ποιο πρόγραμμα τρίτων αναφέρεσαι; WinDVR π.χ.;

Εγώ σε XP SP2, Direct X 9.0c και τοποθετώντας την κάρτα σε ΟΛΑ τα pci slots, με τις τελευταίες εκδόσεις drivers και PVR ΔΕΝ έχω κατορθώσει ως τώρα να δω εικόνα χωρίς τρεμόπαιγμα (σημειώνεται πως το σήμα από την κεραία είναι κάτι παραπάνω από τέλειο!)

Απλά ΔΕ χρησιμοποιώ την κάρτα..Παραδόθηκα :(

Σκέφτομαι και το format.. τι άλλο να πω..Any idea?

Σοβαρά μιλάς?!

Είμαι σπίτι με μία κεραία και τρεις τηλεοράσεις και βλέπω σχεδόν τέλεια.Μόνο ΕΤ-1

δεν πιάνω τέλεια.Τεσπα.

Το DScaler (http://www.dscaler.org) είναι για εμένα μακράν το καλύτερο πρόγραμμα

για παρακολούθηση τηλεόρασης.Σε σχέση με το προγραμμα της κάρτας το οποίο

χρησιμοποιώ,είναι μακράν καλύτερο.Η ποιότητα εικόνας είναι πραγματικά αξεπέραστη.

Για εγγραφή video(mpeg2,avi) χρησιμοποιώ το πρόγραμμα της κάρτας με το οποίο

είμαι ικανοποιημένος.Έχω όμως δοκιμάσει και το PowerVCR το οποιό είναι εξίσου(και

πλέον) καλό...

Δοκίμασε να βάλεις Tweaked drivers για κάρτες με το BT878a...

Για να καταλάβεις πόσο ικανοποιημένος είμαι από την κάρτα,σκέψου πως "κατήργησα"

το VCR που είχαμε σπίτι μιας και το DVD... ...έχει μπει στη ζωή μας! :)

Σοβαρά μιλάς?!

Είμαι σπίτι με μία κεραία και τρεις τηλεοράσεις και βλέπω σχεδόν τέλεια.Μόνο ΕΤ-1

δεν πιάνω τέλεια.Τεσπα.

Το DScaler (http://www.dscaler.org) είναι για εμένα μακράν το καλύτερο πρόγραμμα

για παρακολούθηση τηλεόρασης.Σε σχέση με το προγραμμα της κάρτας το οποίο

χρησιμοποιώ' date='είναι μακράν καλύτερο.Η ποιότητα εικόνας είναι πραγματικά αξεπέραστη.

Για εγγραφή video(mpeg2,avi) χρησιμοποιώ το πρόγραμμα της κάρτας με το οποίο

είμαι ικανοποιημένος.Έχω όμως δοκιμάσει και το PowerVCR το οποιό είναι εξίσου(και

πλέον) καλό...

Δοκίμασε να βάλεις Tweaked drivers για κάρτες με το BT878a...

Για να καταλάβεις πόσο ικανοποιημένος είμαι από την κάρτα,σκέψου πως "κατήργησα"

το VCR που είχαμε σπίτι μιας και το DVD... ...έχει μπει στη ζωή μας! :)[/quote']

Για να μη χαλάσω το post του παιδιού που είχε την απορία για αγορά κάρτας με ερωτήσεις μου για το συγκεκριμένο tuner, προτίμησα τη λύση του PM.

Τhanks για τη βοήθεια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...