predator Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 παιδιά στον χώρο του sci-fi/action είναι από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει. μετά τo ALIENS του james cameron βεβαια. την κάθε ταινία παρακαλώ να την συγκρίνουμε με όμοιες της. μην μου αρχίσετε τώρα τις συζητήσεις του στιλ δεν έχει καλές ερμηνείες γιατί αυτό είναι το ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ που σε απασχολεί σε μια τέτοια ταινία. σε νοιάζει το suspense, η γρηγορη δράση και τα καλά οπτικά εφέ. και ναi, είναι κορυφαία ταινία αλλα πάντα στο ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ!!! επίσης παίζει η denise που από μονη της δικαιολογεί τον ορο "κορυφαία ταινία"! την αγάπη μου!
dim_b Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Όχι και κορυφαίο το Starship Troopers ρε παιδιά (ούτε καν στον χώρο του sci-fi). Κι εμένα μου άρεσε, αλλά δεν ήταν τίποτε περισσότερο από ένα καλά σκηνοθετημένο διαστημικό splatter (άνετα θα το έβαζα στις "Bad movies we love" )
pseira Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 H denise "-δε-βγαζω-τα-φρύδια-μου-" richards στη συγκεκριμένη ταιινία δεν είναι και οτι καλύτερο.. Πάντως το οτι ειναι ενα rip off apo Starcraft, είναι ! (καλό βέβαια rip off)
^BOOMBOOM Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Εμένα μου άρεσε γιατι δεν ήτανε ενα απλό splatter b-movie, νομίζω είναι μια πολύ καλή αλληγορία για την κυνικότητα του πολέμου και τα απολυταρχικά καθεστώτα, αν εσε΄ςι βλέπετε μόνο τα διαστημικά ζουζούνια τότε οκ. Για εμένα είναι κορυφαία.
epote Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Εμένα μου άρεσε γιατι δεν ήτανε ενα απλό splatter b-movie, νομίζω είναι μια πολύ καλή αλληγορία για την κυνικότητα του πολέμου και τα απολυταρχικά καθεστώτα, αν εσε΄ςι βλέπετε μόνο τα διαστημικά ζουζούνια τότε οκ. Για εμένα είναι κορυφαία. αν εσυ περιμενεις αλληγοριες για την ματαιοτητα του πολεμου απο τον εμεριχ.... frankly η ταινια ηταν σκουπιδι albeight καλογυρισμενο και χαβαλετζιδικο σκουπιδι Πάντως το οτι ειναι ενα rip off apo Starcraft, είναι ! (καλό βέβαια rip off) η ταινια ειναι παλιοτερη του σταρκραφτ και το βιβλιο ακομα πιο παλιο.... μην μου αρχίσετε τώρα τις συζητήσεις του στιλ δεν έχει καλές ερμηνείες γιατί αυτό είναι το ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ που σε απασχολεί σε μια τέτοια ταινία. μωρε τι μας λες αληθεια? την κάθε ταινία παρακαλώ να την συγκρίνουμε με όμοιες της. matrix, terminator 1, 2, men in black, total recal, minority report, solaris, star wars....
^BOOMBOOM Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 αν εσυ περιμενεις αλληγοριες για την ματαιοτητα του πολεμου απο τον εμεριχ.... frankly η ταινια ηταν σκουπιδι albeight καλογυρισμενο και χαβαλετζιδικο σκουπιδι Οκ γνώμη σου. matrix' date=' terminator 1, 2, men in black, total recal, minority report, solaris, star wars....[/quote'] Μπορεί να μην είναι τόσο εντυπωσιακή όσο Star Wars ή matrix αλλα για εμένα προσωπικά δεν είναι παράταιρη σε αυτή τη λίστα, κάθε άλλο.
predator Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 mia simeiwsh: h tainia den einai tou Emmerich alla tou Verhoeven.
hexenlord Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 pros epote ke dim_b: mia erotisi,i tenia sas ipevale?Diladi niosate kati gia aftin i apla afou tin idate den niosate tipota,sinesthimatika milodas.An ne ti?
Fan Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Emena pantos san pistos opados tou starcraft mou aresei poli eidika i proti taineia. Makari na vgei mia vasismeni sto starcraft.
Panahs Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Έλεος ρε παιδιά, σας άρεσε το Starship Troopers??? Ήμουν δεν ήμουν γυμνάσιο όταν είχε βγει αν θυμάμαι καλά και γέλαγα από τότε με την πάρτη της! Από τις μεγαλύτερες καφρίλες που έχω δει ποτέ.
epote Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 mia simeiwsh:h tainia den einai tou Emmerich alla tou Verhoeven. ναι, αυτο εννοουσα, ολικη επαναφορα, ρομποκοπ,...,βασικο ενστικτο,σταρσιπ τρουπερς,.........................,show girls (η σειρα δεν ειναι τυχαια....) Μπορεί να μην είναι τόσο εντυπωσιακή όσο Star Wars ή matrix αλλα για εμένα προσωπικά δεν είναι παράταιρη σε αυτή τη λίστα, κάθε άλλο. δεν ελειπαν τα εντυποσιακα εφε, αν και ομολογουμενος θα μπορουσαν να το χειρηστουν καλυτερα το ζητημα, you can see so much πανοραμικες eagles eye μαχες πριν γινει βαρετο. Αυτο που της ελειπε ηταν ο σεβασμος στο subtext. Το βιβλιο οσο και ,ελπιζω αρχικα, η ταινια ηταν σχολιο στο μιλιταρισμο, τον φασισμο, τις διακρισεις. Ομως το οργουελικο αντιπολεμικο μυνημα ΧΑΝΕΤΑΙ, καπου αναμεσα στα βυζια της (τεσπα αυτη η σγουρομαλα) και την σεκανς του τελους, οπου καθε ιχνος σατυρας η κυνησμου καταπνιγεται κατω απο το γεγονος οτι τελικα αυτου του ειδους η κοινονια οδηγησε το στρατο στη νικη! η μεταγευση του εργου κατα τη γνωμη μου ηταν οτι τελικα ο βερχοφεν πολυ απλα δεν ειχε τα ΑΡΧΙΔΙΑ να την κανει οσο αιχμιρη οσο θα μπορουσε να γινει. Συμβιβαστικε και γιαυτο βγηκε ενα νεροβραστο παροτι εντυπωσιακο sci fi fick, που αποτυγχανει να εμβαπτισει τον θεατη, περιοριζοντας το ρολο του σε ενα απλα εξωτερικο παρατηρητη ενος καλοστημενου βιντεοπαιχνιδιου. Συγκρηνε τα συναισθηματα που ειχες στην αποβαση στην ομαχα στην αρχη του ryan η ακομα και στην εφορμιση των στρατιωτων στο σταλινγκραντ στο εχθρως προ των πυλων (που ενταξι δεν ηταν και οτι καλυτερο) και το πως εννοιωθες οταν εκαναν επιθεση στο πλανητη με τα εντομα.... αυτα ειναι τα 0.2? μου.... pros epote ke dim_b: mia erotisi,i tenia sas ipevale?Diladi niosate kati gia aftin i apla afou tin idate den niosate tipota,sinesthimatika milodas.An ne ti? εγω τουλαχιστον οποτε τη βλεπω (την εχω) εχω μια απιστευτη επιθυμια να παιξω καποιο first person shooter με bugs:p Αλλα περα απο αυτο τιποτα ιδιαιτερο. Υ.Γ. οι ερμηνιες ηταν *κακιστες*, το ζητημα ειναι οτι αν η ταινια διατηρουσε ΣΥΝΩΛΙΚΑ το toung in cheek υφος της οι απαραδεκτες αυτες ερμηνιες θα λειτουργουσαν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.