Fan Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 To starship troopers itan metafora tou starcraft sto cinema?
^BOOMBOOM Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Πάρα πολύ καλή ταινία! Death from above!!!
MixalisX Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 den trelathika.... Pantos eida kai to 2 kai einai treli apati
Deimos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 ontos to 2 einai teleios moufa. to proto einai tou paul verhoven kai einai korifea tainia.
georgeadams Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Το 2 δεν ήταν αυτό που ήταν τόσο μούφα που δεν παίχτηκε καθόλου στα σινεμά αλλά βγήκε κατευθείαν σε DVD?
MixalisX Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Etsi einai, mia ftini paralagi tou alien basismeno ston kosmo tou starship troopers.
KaizerSoze Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Mallon exoun pesei poly ta standar tis "koryfaias tainias".Exw mia dikia mou 6 min se diarkeia,paizoun kati filoi mou,les nanai kiauti koryfaia tainia?
Em_Zed Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Mallon exoun pesei poly ta standar tis "koryfaias tainias".Exw mia dikia mou 6 min se diarkeia,paizoun kati filoi mou,les nanai kiauti koryfaia tainia? Αμάν ρε κάιζε, έχεις μια μανία να...το κάνεις αυτό το ενοχλητικό, ξέρεις ποιο. Δεν ξέρω τι ακριβώς θες να πεις με το σχόλιό σου... Αν εννοείς ότι έχουν πέσει απο την πλευρά των δημιουργούν, πάσο και πάλι πάσο και μαζί σου. Αλλά αν ενοοείς οτι τα δικά μας στάνταρ για μια κορυφαία έχουν πέσει, ενώ τα δικά σου ίσως έχουν μείνει ανεπηρέαστα και είναι τόσο ανεπτυγμένα καλλιτεχνικά που μπορούν να ξεχωρίσουν και να χαρακτηρίσουν αμέσως μια κορυφαία ταινία... τότε καθόλου πάσο και σίγουρα όχι μαζί σου. Και παρεπιπτόντως, μπορεί η δική σου ταινία με τους φίλους σου και την διάρκεια των 6΄να θεωρηθεί από κάποιον κορυφαία. Που το μεμπτό σε αυτό;
Sotoz Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Anamenetai kai 1st person game mesa sth xronia basismeno sto ergo : http://www.starshiptroopers-game.com/
epote Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Anamenetai kai 1st person game mesa sth xronia basismeno sto ergo : οχι νομιζες οτι θα σε αφηναν στην ησηχια σου ε?
^BOOMBOOM Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Εγω δεν το λέω χάριν αστειακισμού πως είναι κορυφαία, δεν είναι η καλύτερη ταινία που έχω δεί αλλα είναι μια πάρα πολύ καλή ταινία κατα τη γνώμη μου.
KaizerSoze Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Allo to "emena mou arese" allo to "koryfaia tainia".Diliadi mia metria tainia pws einai?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.