Προς το περιεχόμενο

Explorer.exe

OPC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουμε και λέμε.Έχω σε ένα φακελο κάτι "ντοκυμαντέρ" τα οποία τα πέρασα απο ένα dvd δισκάκι.Όταν ανοίγω τον φάκελο μέσα σε 2 δευτερόλεπτα ,βγάζει error ο explorer.exe.Τα αρχεία όμως ανοίγουν κανοικά αλλά μετά απο λίγο βγάζει error και το drwatson.exe.Αν ανοίξω τον ίδιο φάκελο απο το dvd δισκάκι όμως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Σε άλλον φάκελο που έχω ταινίες είναι όλα ok.

Κάποιος που να ξέρει τι γίνεται ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Ίσως δεν αντιγραφήκανε καλά τα αρχεία στο σκληρό.Δοκίμασε να τα ξανακάνεις copy.Αν και μια χαρά πιστεύω να αντιγραφήκανε δοκίμασε να τα ξανακάνεις copy σε ένα άλλο σημείο του σκληρού να δεις.

Δημοσ.

eixa akrivws idio problima me polla megala arxeia. se ena thread tyxaia edw mesa eixa vrei to parakatw:

1. Disable Dr Watson: start => run regedit [Enter]

Πήγαινε στο HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\AeDebug και στο string Auto δώσε τιμή 0

den 8ymamai poios to eixe pei (mias kai to xa krathsei se ena txt kai oxi se html) kai me ena search molis twra den katafera na vrw kati

:( , pantws se mena doulepse, kai apo tote stamathse ayto to provlima me ton kwlo watson.

Δημοσ.

Επειδη και εγω εχω αυτο το προβλημα, σαν λυση προσωρινη ανοιγω το Nero και βλεπω μεσα απο κει το αρχειο.... Το κακο ειναι οτι μολις εκανα Format και δεν εχω ορεξη να ξανα να κανω κατι τετοιο... θα προσπαθησω να βρω ομως καποια λυση..ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΦΥΣΙΚΑ..!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...