Kserafeim Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Ean kserei kaneis kana magazi edo stin athina pou na agorazei palies othones as to pei... episis an exei kai ilektroniki dieuthinsi..... euxaristo..
fraoulitsa Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 καλημερα ,οχι πως ειμαι και πολυ σχετικη αλλα γιατι δεν δοκιμαζεις στο fleamarket?
rafraf24 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Ean kserei kaneis kana magazi edo stin athina pou na agorazei palies othones as to pei... episis an exei kai ilektroniki dieuthinsi..... euxaristo.. Για δοκιμασε στο http://www.elx.gr Αν και δεν ειμαι σιγουρος. Ποσο παλιες ειναι δηλαδη? Βαλε και αγγελια στην χρυση ευκαιρια μηπως τις "σπρωξεις" ετσι
Mafia_Omerta Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 pigene sto fleamarket alla min pas se idiotes. Pigene se katastima pou tis episkeuazei kai eisai 100% sigouros pos tha doulepsei. To onoma tou xristi einai mixahl. Exei katastima. Tha psakso kai tha sou fero to link tou an endiaferese.
Kserafeim Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 peite mou ligo kai ti einai to fleamarket gia na ksero diladi...
dreaming123 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Πήγαινε fleamarket.gr Eίναι site με δημοπρασίες... Καλύτερα να τις πουλήσεις σε κάποιον ιδιώτη γιατι στο μαγαζί θα στις πάρουνε πολύ φτηνά και δεν αξίζει...
Kserafeim Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 poios idiotis endiaferete gia pente-eksi othones tou 94-95 ante 97 to poly... thanks pantos
Mafia_Omerta Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Sorry φίλε βλακεία μου, δεν διάβασα καλά. Εσύ δεν θες να αγοράσεις αλλά θες να πουλήσεις ε.............................. Πήγαινε πάντως στο Fleamarket και θα τις πουλήσεις αν έχεις καλύτερες τιμές από τους άλλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.