Προς το περιεχόμενο

KALITERO DVD-Writer ? ? ? Poio simferei gia agora?

Kserafeim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν παρεις NEC και εχεις κανα ταλαιπωρημενο δισκακι δε θα στο διαβασει. Βεβαια, τα πραγματα δεν ειναι τοσο τραγικα οσο αναφερονται, δηλαδη οτι δε διαβαζει τιποτα. Αν το δισκακι δεν εχει προβλημα θα στο διαβασει. Γι αυτο εγω προτιμω συνδιασμο NEC με ενα καλο DVD reader ωστε και οταν εχω προβληματικο δισκακι να μπορω να το διαβασω αλλα και να ...διαπιστωνω πιο ειναι προβληματικο! Δηλαδη το NEC το εχω για δοκιμη ποιοτητας, αν δυσκολευεται η δεν διαβαζει καθολου και το αλλο το διαβαζει τοτε δεν εχει γραφτει καλα το δισκακι! :)

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω για το NEC. Βέβαια εγώ ψάχνω να βρω ένα καλό dvd reader για να διαβάζω τα ταλαιπωρημένα dvd. Αλήθεια qspock θα πρότεινες κάποιο;

Δημοσ.

Εγω εχω το Toshiba SD-M1912 καθως και το Asus E-616P2 σε 2 μηχανηματα αντιστοιχα. Και τα 2 ειναι πολυ καλα readers μαλιστα το Asus ειναι τελειως αθορυβο. Ως τωρα ο,τι δισκακια διαβαζει το ενα τα διαβαζει και το αλλο, δεν εχω διαπιστωσει διαφορες. Για το Toshiba παντως εχουν αναφερθει προβληματα απο παιδια εδω μεσα που το αγορασαν προσφατα απο e-shop. Εγω δεν εχω κανενα προβλημα με το συγκεκριμενο drive αλλα το αγορασα απο πλαισιο και εχει καποιους μηνες. To Toshiba διαβαζει και δισκακια DVD-RAM (αμφιβολο αν σου χρειαστει) ενω το ASUS ειναι καλυτερο στα Safedisk κλειδωμενα δισκακια, τα ριπαρει σφαιρατα αντιθετα με το Toshiba που ειναι πολυ αργο στο συγκεκριμενο κλειδωμα. Και τα 2 drives ειναι μετρια σε ταχυτητα ριπαρισματος DVD.

Δημοσ.

NEC 3520A an kai ehw provlima, otan einai to NEC panw den dexete kanena allo drive... den ta anagnwrizei ta alla.(an exei kanenas lysh pm me :P) alla apo epidoseis einai korifi!

Δημοσ.

Εγώ πάντως DVDRW έχω το NEC 3520 με "αλλαγμένο" firmware και διαβάζει τα πάντα , και DVDROM έχω το ASUS E-616P2 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και για τις 2 επιλογές μου. Και αυτές θα σου πρότεινα εγώ .

Δημοσ.

To καλυτερο γραφτηρι για τα λεφτά του ειναι το Benq 1620, αρκει να το βρεις.....

Από εκει και πέρα το Plextor 716 ειναι το απολυτως καλύτερο αν και ακριβό, εχει όμως 2 χρονια εγγυηση και αλλαγή σε περιπτωση βλάβης με courier κατευθείαν από την Plextor.

Δημοσ.
NEC 3520A an kai ehw provlima, otan einai to NEC panw den dexete kanena allo drive... den ta anagnwrizei ta alla.(an exei kanenas lysh pm me :P) alla apo epidoseis einai korifi!

Kai egw ena paromoio provlimataki exw me Nec 3500AG alla den to polupsirisa mias kai den eixa xrono gia auto!!

H psifos mou paei me kleista ta matia se Nec mias kai ws twra oti antigrafes exw kanei einai korifh!Pantws se read problems pou anaferate ouden problem mexrh twra!

Δημοσ.

Και εγώ θα προτείνω το Benq 1620. Τα συγκριτικά των site το δείχνουν να είναι μάλλον το καλύτερο αυτή τη στιγμή. Άντε να το βρεις όμως στην αγορά.

Αν δεν το βρεις, πάρε το NEC 3520.

Δημοσ.

Άλλη μια ψήφο στο Plextor 716A

ΚΑΜΙΑ σχέση με το NEC 3500 σε ταχύτητα εγγραφής (1,5 λεπτό γραγορότερα στην 8Χ)

Μιλάω ως πρώην κάτοχος του NEC

Δημοσ.

Επίσης το NEC έγραφε τα περισσότερα CD σε 32Χ

Άσε που η Plextor υποστηρίζει από το επίσημο site τα προϊόντα της με συνεχείς αναβαθμίσεις

Δημοσ.

eimai kai egw katoxos enos NEC 3500AG kai enos Plextor PX-712A kai eimai yper eyxaristimenos opote tha prwtinw kai gw i plextor(An kai akrivo alla to kallytero kai me dyo xronia eggyhsi kai se provlima pou an parousiastei to stelneis pisw me DHL entelws dwrean kai to poly se 5 meres exeis pisw kainoyrgio drive) i Nec an omw simera agoraza drive tha agoraza sigoyra To Px -716.

telos thelw na pw epeidh diavasa polla post gia to NEC ews reader den einai kai toso axiopisto. ma kala sinithos oi etairies den lene oti soni kai kala tha einai kai teleio reader alla san writer allwste ayti einai h kyriws douleia toy.

gia ayto na diathetetai kati parapanw se eyrw kai na pernetai ena kalo dvd rom kai na eiste ysixoi.

egw san dvd-rom exw to Plextor PX-116A peripoy exi mines twra kai eimai mia xara sto riparisma einai fovero kai sta dystropa diskakia.

twra omws h plextor exei bgalei to Px-130 kai gia kati fthinotero protimiste ta LG exisoy

tromera sto riparisma.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...