Προς το περιεχόμενο

Help Sos

ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά γειά σας.

Απο μία 5900 NVIDIA κατά την διάρκεια μετεγκατάστασής της απο ενα PC σε άλλο μου ξεκόλλησε ενας πυκνωτής 323 SVP 1200/4.

Επειτα απο επικοινωνία μου με την εταιρεία που αντιπροσωπευει την NVIDIA στην Ελλάδα [OCTABIT] μου απάντησαν πως εφ' οσον ξεκόλλησε ο πυκνωτής με υπαιτιότητα δική μου δεν καλύπτεται απο την εγγύηση και στην ερώτησή μου τι να κάνω την κάρτα απο την στιγμή που εχω ψάξει στο εμπόριο και δεν μπορώ μέχρι στιγμής τουλάχιστον, να βρώ ίδιο πυκνωτή, η απάντηση ήταν: <<ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ;>>.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Δηλαδή έιναι σαν να μου λέτε να πετάξω κάρτα αξίας περίπου 300€ στα σκουπίδια; η απάντηση ήταν: << Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ>>.

Το κόστος ενός τέτοιου πυκνωτή; 1-1,5€.

Προσπάθησα να επικοινωνήσω με την NVIDIA αλλά δέν έλαβα απάντηση στο mail που έστειλα.

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει στο να μου υποδείξει που μπορώ να βρώ τέτοιο πυκνωτή;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

epsakses se magazia ilektronikon stin athina merika kanoun paragelies

oi times ksekinane apo 0.10 mexri 10 euro gia tin periptosi sou

tha sou steilw ena tilefono enos magaziou pou fernei pola pramata pou den ta briskeis alou, mporei na agoraseis kai posotita pithanos

Psakse sto internet mporei na breis ton piknoti ...

Φίλε damianpcb εψαξα σε διάφορα μαγαζιά και το καλύτερο που βρήκα και δοκίμασα ηταν ενας πυκνωτής στα 1000/12 και φυσικά αρχίσαν τα κολλήματα.

Περιμένω οσο το δυνατόν συντομότερο τα τηλέφωνα που μου είπες.

Οσο για την τιμή: i don't care.

Ευχαριστώ και πάλι.

Παιδιά γειά σας.

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει στο να μου υποδείξει που μπορώ να βρώ τέτοιο πυκνωτή;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλησπέρα .

Στον Πειραιά έχει 2 μαγαζιά ηλεκτρονικών εξαρτημάτων , και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρείς τον πυκνωτή που θέλεις .

Το ένα είναι στην Κολοκοτρώνη 63 ( Γιαννακόπουλος ) πάρε πρώτα ένα τηλέφωνο να δείς εάν έχει 210-4122879 και το δεύτερο είναι πάλι στην Κολοκοτρώνη Ξηρουχάκης είναι η επωνυμία του αλλά δεν ξέρω το τηλέφωνο , είναι στην πλατεία Τερψιθέας , από κάτω.

Αν αυτές είναι κάτα λέξη μεταφορά των απαντήσεων της Oktabit, τότε σίγουρα ξέρουν οι κύριοι πως να αντιμετωπίζουν πελάτες και να κάνουν δημόσιες σχέσεις. Μπράβο σε όποιο ανεγκέφαλο απάντησε στο τηλέφωνο.

Δοκίμασε να βρεις κάποια καμμένη κάρτα... πιθανότατα να βρεις τέτοιον πυκνωτή επάνω της.

Υπόψιν θα χρειαστείς κολλητήρι SMD και πολύ σταθερό χέρι για να μην προκαλέσεις περισσότερη ζημιά στην κάρτα.

xmmm apo thn etaireia lene oti einai kakos xeirismos...dld apagoreuetai na bgazoume hardware apo ta pcia mas??kai an thelisoume na kanoume anabathmisi ti kanoume??prepei na to steiloume ameriki na mas thn baloun tin karta grafikon sth mitriki??sto katw katw tis grafis den pire tsekouri na thn dialysei thn karta apla thn metakinise.h poiotita kataskeuhs den paizei kanena rolo??kala h antimetwpisi htan gia ta mpaza...estw kai ftaiksimo diko tou na einai tha eprepe na ton boithisoun.tou pirane ta lefta kai meta kante oti goustarete kyrie sas grafoume sta @@ afou kanate mlkia??den einai antimetopisi sobaris antiprosopeias auti.an den kseroun kalytera ta prooionta tous autoi pou einai kai oi antiprosopoi poios tha kserei???aporo pws den apantisan apo thn NVIDIA.toulaxiston sto ekswteriko sebontai ton katanaloth.edw sto Ellada mono na sas gdysoume theloume...

arxisan ta kolimata giati evales mikrotero piknoti. den einai anagi na valeis ton idio vres ena megalitero. ego eixa parei prosfata apo ena magazi kapou metaksi stournari kai kanigos me ilektronika piknotes gia motherboard alla den thimame odo kai pos to elegan gia na sou po. kita kai sto "ilektronio" stin patision kamia 100aria metra apo tin omonia.

Παιδιά ευχαριστώ για τήν βοήθεια σας, αλλά δυστυχώς ετσι ειναι η κατάσταση με την Octabit και τώρα τρέχω και δεν φτάνω. Τ κακκό ειναι οτι ειναι πολύ καλή κάρτα και δεν θέλω να την αλλάξω.

Τλελος πάντων.

Ευχαριστώ και πάλι

ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΟΥ ΕΦΑΓΕ ΧΑΡΤΙ Ο ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ 3 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΙΣΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΑΦΟΥ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΟΥ (ΛΗΜΝΟ) ΕΙΝΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΟΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΛΟΓΩ ΣΤΟΚ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...