Προς το περιεχόμενο

www.edirect.gr

nautilus7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι πρέπει να μιλάμε αφοριστικά για το οτιδήποτε.

Μαλακίες γίνονται σε όλα και δε νομίζω να το αμφισβητεί κανείς αυτό.

Είμαι πελάτης του e-shop και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από οτιδήποτε έχω αγοράσει, και δεν έχω απολύτως κανένα συμφέρον απ' αυτό.

Όσο για τις τιμές, ιδιαίτερα στην επαρχία θα έλεγα ότι τα τοπικά καταστήματα πολλές φορές δεν κυμαίνονται μόνο σε ένα +7?, αλλά πολύ περισσότερο.

Όταν πείρα τον core2 duo και τον πλήρωσα 325?, στο ένα τοπικό κατάστημα είχε 340 κάτι και στο άλλο 352, αν θυμάμαι καλά!

επειδή πολλα λέγονται κ γράφονται για τα τοπικά καταστήματα σε σχέση με τις αλυσίδες να σας πώ ενα περισταστικό:

χρειάστηκε να αγοράσω ένα καλώδιο ΙDE για να συνδέσω έναν δέυτερο σκληρό στη μητρική. κοίταξα στο eshop κ βλέπω ένα με 0,75ευρώ. σκεφτηκα να το παραγγείλω απο εκεί αλλα λέω δε βαριεσαι θα πάω να πάρω ένα απο ένα κάτάστημα να τελείωνω, να μην περιμένω πότε θα μου το στήλουν. πάω σε ένα γνωστό κατάστημα στο Βόλο και τελικά μου δίνει το ίδιο καλώδιο στα 2ευρώ.

απο 0,75 -> 2ευρώ. εγώ γιατί να τον ξαναπροτιμήσω?

+1 και απο μένα, ακριβώς ίδια τιμή.

Δημοσ.

Πολύ μεγάλη προσοχή !!!!!! Δεν θέλω να τους χαρακτηρίσω με άσχημα κοσμητικά αλλά χρεώνει το διπλάσιο επιτόκιο από αυτό που δηλώνει στην σελίδα του. Προσωπική μου γνώμη μακρυά απο e-direct.

Δημοσ.
Πολύ μεγάλη προσοχή !!!!!! Δεν θέλω να τους χαρακτηρίσω με άσχημα κοσμητικά αλλά χρεώνει το διπλάσιο επιτόκιο από αυτό που δηλώνει στην σελίδα του. Προσωπική μου γνώμη μακρυά απο e-direct.

diladi.. an lei to teliko synolo me fpa apostalmeno sto email mou..50 euro me antikatavoli courier ti parapano tha doso?

kai an eine diaforetika..giati na to pliroso?

ektos kai an les gia agora me pistotikes..ekei pame allou.

Δημοσ.
diladi.. an lei to teliko synolo me fpa apostalmeno sto email mou..50 euro me antikatavoli courier ti parapano tha doso?

kai an eine diaforetika..giati na to pliroso?

ektos kai an les gia agora me pistotikes..ekei pame allou.

Σωστά εχεις δίκιο, δεν διευκρίνισα οτι μιλάω για τις έντοκες δόσεις οπου αναφέρουν ονομαστικό επιτόκιο 8% και στην πραγματικότητα χρεώνουν 16%

Δημοσ.

παιδια...μην τα δαιμονοποιoυμε ολα! Ασχολουμαι με το εμποριο τα τελευταια χρονια και πριν απο αυτο ημουν πελατης του eshop και αλλων on line shops αρκετα χρονια , 1-2 φορες μου έχει τυχει οχι χαλασμενο στην αγορα, να χρειαστω την εγγυηση, ολα εγιναν σε λογικο χρονικο διαστημα.Μην σας διαφευγει οτι και το eshop και ολα τα αλλα ..απλοι μεταπωλητες ειναι (εκτος το πλαισιο ). Οτι τους

στελνει ο προμηθευτης πχ . infoquest αυτο σου πουλανε , δεν εχουν παρα ελαχιστο stock. Τωρα οι τιμες χονδρικης που μου δινει εμενα σαν εμπορο ο ιδιος προμηθευτης με το eshop εχουν διαφορα 5% με την λιανικη του eshop.Mην ξεχνατε οτι οι εμποροι εχουν και τεβε και εφορια και μισθους και ενοικια και και...

αρα ειναι αδυνατο να εχουν τις ιδιες τιμες με τα online μαγαζια, ετσι απλα.Εγω σχεδον πια για το λογο αυτο εχω σταματησει το εμποριο ,απλα εξυπηρετω κανα φιλο η παιρνω πραγματα για εμενα μονο.Καλο ειναι βεβαια να στηριζεις τα μαγαζια της περιοχης σου σαν καταναλωτης και ας δινεις κατι παραπανω, γιατι

εκτος τα 5 -10 ευρω που ισως σου παει κατι παραπανω κερδιζεις σε εξυπηρετηση

και υπηρεσιες...ολα αυτα βεβαια εξαρτωνται απο ποσο καλος επαγγελματιας ειναι ο καθενας, δεν ειναι κανονας.

Ετσι σαν συμπερασμα για τα eshop...διαλεγουμε το φθηνοτερο , και ο θεος βοηθος! :shock: :shock::-? :roll:

Δημοσ.

Παιδια οσο αναφορα τα τοπικα καταστηματα αυτο με την εξυπηρετηση κτλ παιζεται.

Περισυ τετοια εποχη εστησα νεο υπολογιστη κομματι κομματι.Απο E_shop μου εβγαινε αθροιστικα gyrv sta 120 Ε φτηνοτερο απο το φτηνοτερο απο τα ντοπια μαγαζια.Λεω και εγω ας υποστηριξω τον ντοπιο κτλ φιλικη εξυπηρετηση και ολα τα σχετικα.Να τονισω οτι ο ντοπιος υποτιθεται με on site support .Με το που εστησα το μηχανημα εκατσε μια στραβη.Οσο τους ειδατε εσεις τους ειδα και εγω.Αναγκαζομουν επαιρνα την κεντρικη πληρωνα παρκινγκ τους το πηγαινα ελεγαν θα το κοιταξουμε το επαιρνα δεν ειχαν κανει τιποτα και μια απο τα ιδια.Αυτο εγινε 6-7 φορες.Πηγαινα φωναζα αδιαφορια αυτοι.Ασε που με το που πηρα τον υπολογιστη ειχε μεσα ο σκληρος 100 γιγα ταινιες και μουσικη(αρα χρησιμοποιημενος) ασε που το κουτι(soprano)δεν το συνεδεσαν καλα και απο πανω οι θυρες ειναι σχεδον ανενεργες.

Οποτε?

Γι αυτο σας λεω ειναι μη σου κατσει.Και οι μικροι εχουν τους καλους και τους κακους(οπως οι μεγαλοι).

Και για τιμες σιγουρα ακριβοτεροι.

Οποτε για αναλωσιμα και περιφερειακα που δεν εχει να κανει η εγγυηση με τα ηλεκτρονικα μαγαζια(πχ οθονες)παιρνω απο τους μεγαλους.

Για τα αλλα απο τους μικρους και ο θεος βοηθος.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

παρόλη την κριτική που δέχονται, νομίζω οτι plaisio και eshop, πρεπει να έχουν πιά το μερίδιο του λέοντος στην αγορά, αν είχανε και μια σχετική ποικιλία σε διάφορα είδη, (κάρτες ήχου για παράδειγμα, ή κάρτες γραφικών, ειδικά εκει!)

Δημοσ.

Χμμ..μαλλον πριν σκασουν το κανονι κατι θα συμβει. Να σας πω την αληθεια εχει ακουστει οτι θα εξαγοραστει απο αλλη αλυσιδα..

• Super Moderators
Δημοσ.

Παρακαλώ η συζήτηση για τις πρόσφατες εξελίξεις στο edirect.gr να συνεχιστεί στο θέμα που έχει ανοίξει ήδη εδώ.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...