Προς το περιεχόμενο

www.edirect.gr

nautilus7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με όλα αυτά που γράφονται για το e-shop (και όχι μόνο) ψάχνω να βρω κάποιο on line shop για να αγοράζω υπολογιστές. Στο περιοδικό Ram βρήκα μια διαφήμηση για το http://www.edirect.gr και είπα να το κοιτάξω. Είναι καινούργιο κατάστημα (άνοιξε τον Οκτώβρη του 2004) και απ' ότι είδα έχει αρκετά καλές τιμές. Το έχει κανείς υπ' όψιν του. Έχετε αγοράσει ποτέ από εκεί;

Δημοσ.

Φίλε μου μακριά από το e-shop. Και καλύτερες τιμές να είχε(που δεν έχει) μακριά. Τώρα για αυτό δεν ξέρω αλλά όντως έχει πολύ καλές τιμές. Εγώ πίστευα πως ήμουν ο ένας στους λίγους που την πάτησε αλλά μπαίνοντας σε αυτό το forum είδα πως περισσότερα χαλασμένα πουλάνε παρά σώα και αβλαβή.

Αν θες να κάνεις καμιά παραγγελία πες τους πρώτα να το δοκιμάσουν εκεί να δουν αν δουλεύει και αν δουλεύει να σου το στείλουν για να μην τη πατήσεις. Αυτό ήταν μια φιλική συμβουλή από κάποιον που την πάτησε και ελπίζει να έχει αίσιο τέλος.

Καλή αρχή!!!

Δημοσ.

Συγκριτικα με άλλα ηλεκτονικα καταστήματα ειναι όντως πιο φθηνό σε αρκετα είδη αρκει μονο να διατηρηθεί σε αυτα τα πλαίσια και να μην ειναι trick προσέλκυσης νέων πελατών

Δημοσ.

Για άλλη μια φορά θα συμφωνήσω με τον Mafia_Omerta τα φτηνομάγαζα της μιας μέρας τα έχουμε γνωρίσει και παλιότερα και έχουμε δει πως θυσιάζουν τις ανύπαρκτες γνώσεις τους και την υποτυπώδη υποστήριξη τους για χάρη των χαμηλών τιμών. Ώρες ώρες σκέφτομαι κατά πόσο είναι πωρωμένοι ή έστω γνώστες αυτοί που δουλεύουν εκεί οι απλά είναι άνεργοι του ΟΑΕΔ και τους παίρνουν με 6μηνη σύμβαση. Θα προτιμήσω ένα μαγαζί με βιτρίνα και κάποιον ο οποίος θα είναι σε θέση να με ακούσει και θα ξέρει να με κατατόπιση παρά να γλιτώσω 5-10 ευρω σε μια vga που μπορεί να έχει 300-350 ευρω και στην τελική να είναι υπερβολική για τις ανάγκες ή ελλιπής για τις απαιτήσεις μου.

Δημοσ.

Γιατί ρε παιδιά φτηνομάγαζο της μιας μέρας; Έχετε αγοράσει από εκεί και το λέτε αυτό; Είναι καινούργιο μαγαζί, ας του δώσουμε μια ευκαιρία.

Δημοσ.

Δεν λεω οχι να τους δοκιμασουμε αλλωστε δημοκρατια εχουμε. Προσωπικα επειδη την εχω πατησει απο μαγαζια τετοιου τυπου οπως και φιλοι μου δεν θα εμπιστευομουνα παλι πειραματισμους. Αρχιζουν και μου δινουν την εντυπωση οτι ακομα και το εμποριο εχει κολεξιον μοδας, πρωτα οι αλυσιδες τωρα τα e-shops. Αυτο το απροσωπο δεν το μπορω, θελω να ξερω ποιον εχω απεναντι μου ωστε στην στραβη να του την πω face to face και οχι τηλεφωνικος. Εαν δεν μπορω να κανω σωστα την δουλεια μου και χανω για αυτο τον λογο λεφτα τι να το κανω το φτηνοτερο προιον. Ουφφφ μπουχτησα.

Sorry για την φορα που εχω παρει, αλλα θα εσκαγα. Η επιθεση μου εχει να κανει καθαρα με αυτοαποκαλλουμενα "μαγαζια" και προς θεου δεν πηγαινει σε κανεναν μα κανεναν insomniac. ;)

Δημοσ.

Κι εγώ θα ξαναπώ πως καλύτερα να πάς στο φθηνότερο κατάστημα της περιοχής σου και να δώσεις και 7 ευρώ παραπάνω αλλά να ξέρεις πως αυτό που θα πάρεις, θα λειτουργήσει κανονικά και πως δεν θα χάσεις τα χρήματά σου.

Να σου φέρω ένα παράδειγμα που ήμουν ο πρωταγωνιστής.............

Μπαίνω μέσα στο Internet(e-shop) και βλέπω την K8NSNXP-939 της GigaByte και μου άρεσε, λίγο τσουχτερή στην τιμή αλλά είπα αν είναι να κάνω κάτι σωστά ας μην κάνω βλακείες. Πάω την άλλη μέρα το πρωί σε κατάστημα της περιοχής μου και ρωτάω για το συγκεκριμένο μοντέλο. Η τιμή ήταν 9 ευρώ πάνω του e-shop και λέω άντε να την πάρω από e-shop. Όταν πείρα και τον επεξεργαστή κατάλαβα πως είχε πρόβλημα και για να την στείλω μου βγήκε ακριβότερη από το να πάω να την αγοράσω από την έδρα μου. Και δεν φτάνει μόνο αυτό καθυστερεί και πάρα πολύ το Service.

Για τον λόγο αυτό σου λέμε όλοι πως αν δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά στην τιμή εμπιστεύσου τα μικρομάγαζα που θα έχεις και το κεφάλι σου 100% σίγουρο. Άλλο αν θες να αγοράσεις κενά CD ή DVD εκεί δεν θα έχεις πρόβλημα από το Internet. Έτσι πιστεύω δηλαδή. Εγώ CD και DVD αγοράζω από την Plextor και πάντα είναι άψογοι.

Δημοσ.

Παίδες για προσέξτε λιγο τις τιμές γιατι ειναι ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ! Μου φαινεται πως οι τιμες ειναι οπως του Πλαισιου, σε κάποια κομμάτια που κοίταξα ενδεικτικά, μάλιστα στο Nec3520 ειναι ~10ε ακριβότερο απο το eshop, δηλ 20% ακριβότερο!!!

Επίσης ειναι και τα μεταφορικά στη μέση , δεν βρήκα πουθενα να γράφει πόσο χρεώνει το courier εκτος αν επρεπε να φτιάξω κωδικό πελάτη (απαράδεκτο!) , το FAQ δεν λειτουργει ακόμα , και η "προσφορα" για δωρεαν αποστολή για >500ε μάλλον ειναι για γέλια....

Υπάρχουν τιποτε πληροφορίες για την ιδιοκτησία; Ειναι ξένοι/έλληνες, είχαν μαγαζι εκει παλιότερα και το ανοιξαν online , τι παίζει γενικά ξέρει κανεις περισσότερα;

Δημοσ.

red30 εχεις δικιο. Καποιες πληροφοριες χρειαζονται περι της ταυτοτητάς τους, πριν ο καθενας εμπιστευτει εξ'αποστάσεως καποιον που δεν γνωριζει και ισως δεν εχει και φυσικη παρουσια να τον βρισκεις ευκολα.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

epanafero to thema..giati vlepo oti to katastima leitourgei akoma..exei kales times,kai dorean metaforika(me asfaleia) pano apo 40 euro agores..

exete prosfata kales empiries? endiaferome na psoniso apo ayto to magazi.

Δημοσ.

Πήρε μια φίλη pc από εκεί,(αν και επειδή κωλοβιαζότανε πήγε από εκεί και το παρέλαβε) και είναι μια χαρά!

Δημοσ.

το μαγαζι ειναι διπλα στο virgin centre στο μαρουσι

εχω παει,εχει μια μικρη εκθεση,αλλα κατα τα αλλα φαινεται οκ

δεν εχω ψωνισει

αλλα στις τιμες ειναι γενικα πιο ακριβο απο eshop

Δημοσ.

Αγόρασα από εκεί το pc μου, κάηκε το τροφοδοτικό στις 3 ημέρες...

Μου το αλλάξανε και το στείλανε με courier χωρίς χρέωση αλλά, έπρεπε να το πάω στο κατάστημα στην Κηφισίας, τους έπαιρνα τηλέφωνο συνεχώς μέχρι να το φτιάξουν (σήμερα, αύριο, μεθαύριο...) Τους το είχα πάει Σάββατο, και υποτίθεται πως Τρίτη θα το είχα πίσω. Το κοιτάξαν την Πέμπτη (το είδα και από το event viewer του pc...).

Κατά τ'άλλα όλα καλά, με πήραν και τηλέφωνο μετά από λίγο καιρό να ρωτήσουν αν ήμουν ευχαριστημένη.

Δημοσ.

επειδή πολλα λέγονται κ γράφονται για τα τοπικά καταστήματα σε σχέση με τις αλυσίδες να σας πώ ενα περισταστικό:

χρειάστηκε να αγοράσω ένα καλώδιο ΙDE για να συνδέσω έναν δέυτερο σκληρό στη μητρική. κοίταξα στο eshop κ βλέπω ένα με 0,75ευρώ. σκεφτηκα να το παραγγείλω απο εκεί αλλα λέω δε βαριεσαι θα πάω να πάρω ένα απο ένα κάτάστημα να τελείωνω, να μην περιμένω πότε θα μου το στήλουν. πάω σε ένα γνωστό κατάστημα στο Βόλο και τελικά μου δίνει το ίδιο καλώδιο στα 2ευρώ.

απο 0,75 -> 2ευρώ. εγώ γιατί να τον ξαναπροτιμήσω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...