piroedros Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Καλησπέρα. Πάρα πολύ καλό και το APC 1000VA LI με 2 χρόνια εγγύηση (χρειάστηκε να γίνει αλλαγή για ένα μυστήριο λόγο, λόγω αποφόρτισης της μπαταρίας ) και μου ήρθε καινούριο μέσα σε 5 μέρες από Ολλανδία , εντελώς δωρεάν. Μεγάλη υπόθεση τα 2 χρόνια.. P4 2.8 HT , 17'CRT SONY , ISDN, Printer, και ηχεία (καθώς και 6 USB συσκευές) τα κρατάει περίπου 28 λεπτά) Φιλικά, Piroedros
geovard Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Τα line-interactive είναι περισσότερο ασφαλή αφού δεν κινδυνεύεις καθόλου από υπερτάσεις,ακόμη καί όταν αρχίζουν να τα 'παίζουν' οι μπαταρίες.Αντίθετα αν αυτό συμβεί σε standby ups tότε είσαι εκτεθειμένος στις διαθέσεις της ΔΕΗ.Εγώ έτυχε να έχω εδώ καί χρόνια το ellipse 800 standby. ''The Online UPS takes incoming power, converts it to DC, conditions it, and converts it back to AC. This means the UPS is Online since there is no delay to switch to battery''
therock Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 rafraf24 poli akrivo ayto pou les,giro sta 330 exei?Posi ora sou krataei anoikto to pc? piroedros to apc pou les poso exei peripou?
doc1000 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Επειδή κι εμένα μ' ενδιαφέρει το θέμα, παρακαλώ απαντήστε μου σε κάποιες εύλογες πιστεύω ερωτήσεις. Στο τεύχος Δεκεμβρίου του RAM το 1000άρι Mustek βγαινει 2ο με τίτλο κορυφαίας επίδοσης. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701308 Πείτε μου 1) αν το έχει κανείς αν είναι αθόρυβο (χωρίς ανεμιστήρα) 2) Απ' ότι βλέπω τα Mustek έχουν 4 εξόδους τριπολικές (DIN) Πώς μπορείς να συνδέσεις ένα πολύπριζο (τύπου SHUKO) στο mustek? 3) Ορισμένα UPS έχουν (όπως το συγκεκριμένο Mustek) έχουν σύστημα AVR (automatic Voltage Regulator) Το σύστημα αυτό κατα το RAM διορθώνει την τάση εισόδου χωρίς όμως να επιτυγχάνει τη διατήρησή της σε μια σταθερή τιμή. Είναι γενικά σκόπιμη η αγορά και ενός σταθεροποιητή? http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=843&Nav_Section_Id=11&Catalog_Id=1&Product_Id=84552&Merchant_Id=1&sts_cid=3 4) πολύπριζο ασφαλείας κάνουν και σταθεροποίηση τάσης ή προστατεύουν μόνο από υπέρταση σε περίπτωση κεραυνού? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701160 5) Σε περίπτωση που πάρει κάποιος σταθεροποιητή τάσης χρειάζεται και πολύπριζο ασφαλείας ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 nai mporeis na valeis polymprizo panw sto UPS...ola ta kala (akriva) Line Interactive exoun AVR...efoson exoun loipon den xreiazetai extra polymprizo-sta8eropoihths...vevaia 8a sou proteina MGE kai APC kai oxi Mustek...
S2Katana Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Παντως αν σε ενοχλει ο θορυβος να παρεις ενα χωρις ανεμιστηρακι γιατι πηρα ενα με ανεμιστηρακι απο e-shop και το πουλησα αμμεσως με χασουρα 40 ευρω.Μετα πηρα ενα mustek 800αρι χωρις ανεμιστηρακι και ειναι μια χαρα. Απο www.ram-shop.gr[/url'] .93 ευρω με ΦΠΑ. Με το που κοβεται το ρευμα αρχιζει αντιστροφη χρονομετριση 10 λεπτων και αν δεν επανελθει το ρευμα κλεινει το pc. Εχει προστασια και για την τηλεφωνικη γραμμη για το modem . Ego pira to MGE NOVA 1100 AVR kai eime euxaristimenos, alla exeis dikio, mou exei spasei ta neura me to ilithio anemistiraki tou pou den kleinei me tipota kai anagkazomai na to vgazo apo mpriza :-x :-x :-x :-x :-x
therock Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Pedia na rotiso,poia i filosofia tou ups? Diladi akoma kai otan iparxei revma to ups to parexei ston ipologisiti?I otan iparxei revma to ups fortizei kai molis kopei tote arxizei na to prosferei? Episis se ena pc mporeis na valeis pano apo ena ups oste na krataei perissotero? Kai to antisotrofo,me ena ups mporeis na parexeis revma se dio pc?
blender Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 οταν φορτιζουμε το ups πρωτη φορα πρεπει να ειναι το pc κλειστο ;
kleidokratwr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Ναι πρέπει να το συνδέσεις μόνο του να φορτίσει κανα 8ωρο και μετά να συνδέσεις το pc επάνω.. Αυτά που σου λέω τα έλεγε το manual αλλα και ο υπάλληλος για το mge μου. Υποθέτω όμως οτι είναι γενικές οδηγίες για τα ups. Η πρώτη φόρτιση είναι σημαντική για όλες τις μπαταρίες, έτσι κι αλλιώς.
iolos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 na rwtisw re paidia exw ena ups 650va. sindew panwmonopc kai othono. an allaksw trofodotiko tha exw problima? twra exw ena 350 watt
DIMERR Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 na rwtisw re paidia exw ena ups 650va. sindew panwmonopc kai othono. an allaksw trofodotiko tha exw problima?twra exw ena 350 watt To trofodotiko den exei kamia sxesi me to ti ups tha exeis.
kleidokratwr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Κοίτα να δεις, βασικα το pc σου καίει΄κάποια συγκεκριμένα watt maximum. Πχ 200 είναι μια χαρά. Απλά θα πρέπει να προσέχεις τα watt που καίει το pc σου να μην ξεπερνανε τα watt του τροφοδοτικού σου. Τώρα ανέσύ αλλάξεις τροφοδοτικό και πάς σε 400άρι πχ δεν θα αλλάξει κάτι. Το pc σου θα συνεχίσει να τραβάει 200,εκτός και αν αλλάξεις κάτι μέσα στο pc. Οπότε αν το ups σε κάλυπτε με το παλιό τροφοδοτικό θα σε καλύπτει σίγουρα και με το νέο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.