makaveli Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Καλησπέρα! Θα ήθελα μια μικρή βοήθεια! Πήρα μια οθόνη LG LCD 1915s 19" αλλά η προηγούμενη onboard καρτα γραφικών που είχα δεν είναι και ότι καλύτερο και δεν ανταποκρίνεται στισ δυνατότητες της οθόνης όσον αφορά συνδυασμό ανάλυσης+χρωμάτων! Επειδή δεν γνωρίζω και πολλά από κάρτες, θα ήθελα να μου προτείνετε μία κάρτα γραφικών οποιασδήποτε εταιρίας με την οποία να μπορώ να εκμεταλλευτώ τισ δυνατότητεσ της οθόνης αλλά με έναν βασικό περιορισμό! Να είναι όσο το δυνατόν φθηνότερη! P.S.:Δεν ασχολούμαι με games όποτε δεν με ενδιαφέρουν και οι μεγάλεσ επιδόσεις! Ευχαριστώ προκαταβολικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blk Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Η οθόνη σηκώνει μέχρι 1280*1024 στα 75 Hertz οπότε ότι και να πάρεις θα δουλεύει μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 apo thn stigmh pou h TFT sou den exei DVI gia na peis oti xreiazesai kai poiotiko shma DVI (se auto oi Ati spernoun) kai den paizeis games giati na alla3eis karta grafikwn? xrwmata oti karta kai na valeis den veltiwnontai oso gia thn analysh sta 1280x1024 einai h megisth twn 19arwn TFT... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 apo thn stigmh pou h TFT sou den exei DVI gia na peis oti xreiazesai kai poiotiko shma DVI (se auto oi Ati spernoun) kai den paizeis games giati na alla3eis karta grafikwn? xrwmata oti karta kai na valeis den veltiwnontai oso gia thn analysh sta 1280x1024 einai h megisth twn 19arwn TFT... Eξαρτάται τι είναι το ενσωματωμένο chip. ΄Εχω στη δουλειά ένα απαρχαιομένο μηχάνημα με P3 866MHz και Intel ενσωματωμένο chip γραφικών, που υποφέρει με κάθε τι πάνω από 800*600*16 (μέγιστο βάθος χρώματος είναι 24bpp και όχι 32bpp). makaveli, 39 ευρώ δεν νομίζω να είναι πολλά τι λες; http://www.infoshop.gr/product.asp?PrID=326832 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makaveli Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Φίλε ThReSh θέλα να αλλάξω κάρτα γιατί όταν βάλω την οθόνη στην μέγιστη ανάλυση δέχεται μόνο 16 bit χρώματος! Με 32 bit πάει μόνο σε 1024! Και τώρα με καινούρια οθόνη και να μην εκμεταλλεύομαι τισ δυνατότητεσ της με ενοχλεί λίγο! Όσον αφορά την κάρτα που μου προτέίνεισ Ailuros θα την λάβω υπόψη μου και θα την συγκρίνω με κάτι άλλες που εχω σταμπάρει! ΤΗΑΝΧ για την βοήθειά σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.