cassidy Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Sarisn, για το mousepad μόνο μια δοκιμή θα σε πείσει. Έχω δοκιμάσει μια φορά steelpad κι η αίσθηση του και μόνο είναι άλλο πράμα :Δ Πραγματικά είχα διαβάσει reviews αλλά μόνο η δοκιμή με έπεισε. Νομίζω το multirama είχε και πακετάκι mx510 με icemat, ρίξε μια ματιά, δες αν μπορούν να βγάλουν κανένα να το δοκιμάσεις.
sarisn Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Θα το κοιτάξω να είσαι σίγουρος . Θυμάσαι μήπως πόσο έκανε στο Multirama?
scyther666 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Εμένα πάντως το Icemat δεν μου αρέσει...Το έχει ένας φίλος και το θεωρώ ψιλοβλακία. Μου κάθεται κάπως περίεργα η γυάλινη επιφάνεια του. Sarisn τα patchακια απο teflon τα χρειάζεται γιατί η επιφάνεια του δεν είναι λεία και όταν κούνας το mouse δεν "γλιστράει" πάνω σε αυτήν... Κάνει σαν να την ξύνει. Τα patchακια το βοηθάνε να γλιστράει. Αν πας πάντως για ένα τέτοιο σίγουρα δοκίμασε το γιατί είναι αρκετά διαφορετική αίσθηση. Btw κανείς δεν ανέφερε νομίζω τον λόγο για τον οποίο δεν θα έπαιρνα ποτέ εγώ τουλάχιστον ασύρματο mouse...χρησιμοποιώ ένα MS στην δουλειά και το μόνο που έχω να πω είναι πως είναι εκνευριστικά βαρύ με τις μπαταρίες κλπ...
AzmoDeus Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 χρησιμοποιω το Intelliexplorer 3 εδω και 3 χρονια για τα FPS games απολυτα ευχαριστημενος βασικα τι mouse και τι mousepad θα χρησιμοποιησεις ειναι καθαρα υποκειμενικο δοκιμασε 2-3 να δεις ποιο σε βολευει απο mousepad εχω το everglide giganta οταν το πρωτοπηρα ειχα δει τρελη διαφορα με αυτο αν μπορεις να βρεις κανενα δοκιμασε το 8oD
sarisn Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Αν κοστίζει κάτω από 40 ευρώ δεν το θέλω :P:P
billpeppas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 dimiz , δεν αναφέρομαι σε σένα ξέρεις , αλλά στο mouse. Συνέχεια δεν πρόκειται να δώσω στο θέμα. Κάποιες εταιρίες δίνουνε ελαφρώς υψηλότερες ονομαστικές τιμές , και κάποιες το παρακάνουνε [ τρανό παράδειγμα η φίλη μας Q-Tec ] Το MX-510 το έχουμε σε review αυτή την εβδομάδα. Και την επόμενη-παραεπόμενη [ εξαρτάται από το πότε θα κατέβω athens ] , θα έχουμε και το MX1000.
sarisn Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Όταν λες "το έχουμε σε review" τί εννοείς??? Θέλω πολύ να το δω πριν το πάρω.
billpeppas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Σήμερα κάποια στιγμή θα δημοσιευτεί στο site το review [ δοκιμή ] του mouse [ Logitech MX510 ]
sarisn Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Το διάβασα πολύ καλό... μου έδωσε μία ακόμα αφορμή για να το πάρω
dimiz Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Logitech MX 510 Sensor 800dpi Sensor Captures 5.8MP Per sec Max Tracked Acceleration 15Gs Speed 1m/s Plus ola ta alla sto poli oreo review Razer Optical engine powered by kδrna precision 1600 dpi, twice that of conventional high performance sensors High speed motion detection, up to 40ips and 15g Frame rate over 6400 frames per second (5.8 megapixels per second) 16 bit data path, as compared to 8 bit and 12 bit data paths used by other conventional mice Always On Mode the optical sensor never powers down - provides instantaneous response at all times during gameplay Buttons 7 physical buttons optimized for gaming response and independently programmable Ultra large non-slip mouse buttons, tactile response design Non-slip side rails and new ergonomic ambidextrous design Zero acoustic Teflon feet for smooth motion over any surface Gold plated USB connector for maximum conductivity Size: 5.04" length x 2.5" width x 1.54" height 7 foot, lightweight, non-tangle cord Award winning Razer drivers featuring On-the-Fly sensitivity adjustment Comes with custom designed Razer Diamondback Lan-Pack for storage and transport. http://hardware.gamespot.com/Story-ST-x-1369-x-x-x&body_pagenum=3 http://www.xyzcomputing.com/index.php?option=content&task=view&id=239&Itemid=26&limit=1&limitstart=1 ELEOS stin idia timi akrivos kai min mou peis pali onomastiki taxitita kai @@ giati se ola ta mouse onomastiki einai den diafono opos kai na exei exei diplasia dinami den katalaveno pos ekfrazete oloi gnomi xoris na to exete dokimasei ta exo kai to palio tis logi kai exo dei tromaktikes diafores sto gaming to mono mion tou einai oti prepei na perimenei na erthei 4 meres apo ameriki ase pou aftoi i eteria einai afti pou ftiaxnei tous sensores gia tin logi den leo oti to logi einai kako kathe allo malista alla min ta isopedonoume kai ola telos padon sorry gia tin zalada
MixalisX Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 ego douleuo me ena wireles tis mikrosoft, meta apo kamia bdomada pou xreiastike gia na to shnithiso (logo barous) tora den to apoxorizomai me tipota. Perissotero apo to baros se ena pontiki me enoxlei telika to kalodio to opoio sixna enoxlei kai thelei sixnna na to trabas na exeis ''mposka''
sarisn Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Και αν μου χαλάσει τί θα γίνει??? Θα τρέχω στα ταχυδρομεία για να στείλω δέμα??? Μπα, προτιμώ το MX 510 .
LL_NEO Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Το MX-510 το έχουμε σε review αυτή την εβδομάδα.Και την επόμενη-παραεπόμενη [ εξαρτάται από το πότε θα κατέβω athens ] , θα έχουμε και το MX1000. Να υποθέσω λοιπόν ότι πρότεινες το MX-1000 όχι με βάση δικές σου εμπειρίες (γιατί σε μια τέτοια περίπτωση θα το είχες πρόχειρο μπροστά σου) αλλά απο αυτά που έχεις διαβάσει/ακούσει τα οποία και συνοψίζονται στο ...αναλυτικότατο "for several reasons" Τελικά έχεις δίκιο ρε Tresh. Noob ενδεχομένως να μην είναι. Μπορώ όμως να σκεφτώ πολλά άλλα επίθετα που του ταιριάζουν γάντι. Τον ξεφορτώθηκαν απο άλλα forum και δυστυχώς ήρθε "προίκα" εδώ...
paschalia Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Σορρυ για την οφτοπικ ερωτηση αλλα εχω την απορια . Μεσα σε ακριβως 1 χρονο πως καταφερε να κανει 3.338 μυνηματα ? Το ειδα κατω απο το αβαταρ του και δεν μπορω να το πιστεψω .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.