LordArthas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Eχω το MX1000 εδω και 3 μηνες και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Αρκετα καλυτερο απο το ΜΧ700 που ειχα πριν (εργονομια και κουμπια). Δεν εχω εμπειρια με FPS για να εκφερω προσωπικα αποψη. Μπορω ομως να αναφερω οτι σε αλλα forums εχω διαβασει παραπονα, απο ατομα που το χρησιμοποιουσαν με games, ειδικα οταν επρεπε να το σηκωσουν. Βεβαια δεν καταλαβαινω γιατι παιζοντας θα πρεπει να σηκωσει κανεις το mouse αλλα οπως προειπα δεν παιζω, οποτε δεν ξερω και τους λογους
Chinaski Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 O logos pou merikoi sikonoun to mouse einai epidi xrhsimopioun low sensitivity. Etsi px an prospathisoun na gurisoun 180 moires i ena full rotation xreiazete na sikosoun to mouse gia na to epanaferoun stin arxiki thesi (ti thesi pou tous boleuei).
cassidy Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Χμμμ... το low sensitivity πάει πολλές φορές πακέτο με ένα μικρό acceleration To καλύτερο θα ήταν να μπορούσες έστω να πιάσεις αυτά τα mouse λίγο... Τα mx500 τα έχω δει σε internet cafe, αν μένεις κοντά σε κάποιο ρίξε μια ματιά μπας κι έχουν να κάνεις κάνα test drive Κι αφού πάρεις το καλό το mouse μη ξεχνάς πως θέλει και παρέα... γκουχ γκουχ... mousepad :Δ
LordArthas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 O logos pou merikoi sikonoun to mouse einai epidi xrhsimopioun low sensitivity. Etsi px an prospathisoun na gurisoun 180 moires i ena full rotation xreiazete na sikosoun to mouse gia na to epanaferoun stin arxiki thesi (ti thesi pou tous boleuei). Καταλαβα. Thnx
sarisn Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 cassidy, τί εννοείς?? Για mousepad έχω πάρει ένα από το Πλαίσιο που έκανε 1 ευρώ (lol?). Παλιότερα είχα και ένα 3Μ αλλά δεν μου έκανε και καμιά ιδιαίτερη εντύπωση για να πω την αλήθεια. Για το σήκωμα, ναι αυτός είναι ο λόγος, που ειπώθηκε.
dimiz Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 exeis dikio se tetia pezo exo CoD mono multi :)
psilos2000 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 510http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=668&catid=33 39.90 1000 http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=856&catid=33 55.00 Λοκ.
sarisn Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Οι τιμές που αναφέρεις είναι χωρίς ΦΠΑ . To 510 πάντως έχει ίδια τιμή με το eshop οπότε μάλλον θα πεταχτώ μέχρι το Χαλάνδρι αύριο να το πάρω.
cassidy Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 cassidy' date=' τί εννοείς?? Για mousepad έχω πάρει ένα από το Πλαίσιο που έκανε 1 ευρώ (lol?). Παλιότερα είχα και ένα 3Μ αλλά δεν μου έκανε και καμιά ιδιαίτερη εντύπωση για να πω την αλήθεια. Για το σήκωμα, ναι αυτός είναι ο λόγος, που ειπώθηκε.[/quote'] http://www6.tomshardware.com/game/20041203/mousepad-01.html Ρίξε μια ματία σε αυτά.
sarisn Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 cassidy, πολύ καλό το link, το διάβασα όλο και το χάρηκα . Αυτό που δεν κατάλαβα καλά είναι αυτό που λέει για το Teflon... ότι και καλά χωρίς αυτό δεν κινείται όπως θα έπρεπε το mouse πάνω στην επιφάνεια του mousepad, μπορείς να μου το εξηγήσεις αν ξέρεις? Ψήνομαι πολύ άσχημα να πάρω το Steelpad 4S!!! Είναι και φτηνούλι... μόλις 53 ευρώ (including μεταφορικά)!. Άραγε θα υπάρχει πουθενά στην Ελλάδα (μπας και γλυτώσουμε τα έξοδα αποστολής όχι τίποτ' άλλο )?
spook3ros Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 egw san palios quaker tha proteinw explorer 4.0 microsoft (me kalwdio enoeitai) se syndiasmo me func mousepad. spooker_oF_pE
gokal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 polu endiaferon thread...alla re paidia na rwthsw kati? Den exw katalabei me ola ta parapanw giati ta cordless/wireless den kanoun gia fps. Ennow k egw me MS wireless optical paizw fps games k den exw kolhsei kapou. Bebaia pote den exw anarwth8ei...alla ti to kalhtero 8a dei kaneis an exei ta parapanw anti tou wireless? Ase pou me ta wireless exeis k euxeria kinhsewn!
Exoskeletor Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 gokal sta wireless xaneis merika nanosecond alla fenete oi guru ton fps to katalabenoun kai tous enoxloun.
sarisn Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 spook3ros, αυτό έχω αυτή τη στιγμή και δεν είναι ότι καλύτερο για FPS . gokal, σου απάντησε ο Exoskeletor, όπως και για 1-2 λόγους που αναφέρθηκαν πιο πριν. Τελικά μέσα στην εβδομάδα θα το πάρω το 510, μόλις ξύπνησα και βαριέμαι να τρέχω Χαλάνδρι .
psilos2000 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 sarisn άντε πάρτο να μας πεις κ τι παίζει, ψήνομαι κ εγω για mouse
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.