koyan Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Καλημέρα, Τα "Reply Notification" που παίρνω από τα διάφορα forums, έχουν πάντα αγγλικό encoding. Πολλές φορές όμως έχουν μέσα ελληνικά στο κείμενο. Υπάρχει τρόπος να κάνω το Character enconding να είναι default Greek στο Thunderbird? Koyan
nick_gr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Tools->options->fonts->greek kai ana fakelo edit->folder properties
koyan Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Σε ευχαριστώ, κάτω από την μύτη μου ήταν γκαμότο...
Freakster Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Ρύθμισα τα fonts σε greek, αλλά και πάλι δε βρίσκω άκρη.. Στα ingoing και outgoing encoding, τι βάζουμε για να σιγουρευτούμε ότι όλοι - έλληνες και ξένοι - μπορούν να διαβάσουν τα email μας?
skiabox Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Προσπαθώ και εγώ να βρω ακρη. Αν βαλω unicode στα incoming βλεπω αλλα email σωστα και αλλα σε αλλαμπουρνεζικα. Αν βαλω καποιο greek encoding στο incoming αυτα που πριν φενοντουσαν σωστα τα 'παιζουν' και τα αλλα διορθωνονται. Καμια ιδεα παιδια? Ευχαριστω.
jakegate7 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα άλλα mail χρησιμοποιούν ελληνικό και άλλα Unicode encoding(με αποτέλεσμα το πρόβλημα που είπε το παιδί από πάνω),γίνεται να ρυθμίσω τον thunderbird mail από συγκεκριμένες επαφές να τα ανοίγει για παράδειγμα με ελληνικό encoding. το μόνο που βρήκα τώρα είναι να έχω ένα φάκελο για τα ελληνικά και τα mail που πάνε στο φάκελο αυτό να ανοίγουν με ελληνικό encoding καλή σας μέρα! edit: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ στραβωμάρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.