damiano Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Mpentenis μπορείς να μας πεις το πρόγραμμα για τους codecs??
sotos65 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δεν ξέρω αν το ίδιο εννοεί ο Mpentenis, εγώ έχω το "Radlight Filter Manager 1.4". http://www.free-codecs.com/download/RadLight_Filter_Manager.htm
gvardal Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Mpentenis, βασιζόμαστε σε σένα! Μόλις θυμηθείς το πρόγραμμα πες μας το... Μάλλον κι εμένα θα φταίει η εγκατάσταση του K-Lite Codec Pack. Κι εγώ δεν ήξερα, δεν ρώταγα???
sotos65 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Ρίξε μια ματιά σ' αυτό που έδωσα προηγουμένως, υποθέτω ότι και ο mpentenis στο ίδιο αναφέρεται (δεν έχω ακούσει για άλλο πρόγραμμα διαχείρισης codecs). ΥΓ, προσοχή στη χρήση τέτοιων προγραμμάτων όμως! Υπάρχει περίπτωση με λάθος ρυθμίσεις να γίνουν όλα κ...ος και να μη παίζει τίποτα. :razz:
gvardal Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Φίλε sotos65, με τρόμαξε το πρόγραμμα που έδωσες! Δεν το αγγίζω αυτό ο κόσμος να χαλάσει... Κάτι άλλο πιο απλό ή μια βοήθεια?
sotos65 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Γι αυτό σκέφτηκα να κάνω edit και να βάλω τη προειδοποίηση! DISCLAIMER:Ως Πόντιος Πιλάτος νίπτω τας χείρας μου σε περίπτωση που το χρησιμοποιήσει κάποιος και κάνει ζημιά στην εγκατάσταση των windows. Το πρόγραμμα είναι πολύ καλό, αλλά και ατομική βόμβα σε χέρια κάποιου που δεν ξέρει. ;-) Για το πρόβλημα σου τώρα μία σκέψη που κάνω είναι ότι καλύτερα να απεγκαταστήσεις ότι codec έχεις βάλει μέσω pack, dvd players (windvd, powerdvd), nero (με τα διάφορα showtime, recode κλπ), άλλων προγραμμάτων που κάνουν capture ή video edit (όλα αυτά έχουν και τους δικούς τους codecs συνήθως) και σιγά σιγά βάλε ξανά μόνο ότι είναι απαραίτητο από αυτά, κοιτάζοντας αν (και μετά από ποια εγκατάσταση) κολλάει το σύστημα.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Φέξε μου και γλύστρισα με λίγα λόγια.
mpentenis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 naaaa mai kai egw... sorry dudes, alla logo 3hmeroy, den ka8omai k ka8olou spiti... loipon, DirectShow Filter Manager legetai, kai brisketai sto http://www.softella.com/ ena .exedaki einai, 270kb, kai molis to treksete blepete codecs poy paizoyn, ti 8elete na remove klp.telika version den emfanizei, aytes tis eblepa apo to Microsoft Windows XP Video Decoder Checkup Utility, to opoio nomizw einai omws mono gia MPEG2 (egw gia mpeg2 h8ela tote, opote ekana douleia....me to 2o prog ekana kai default ton codec poy h8ela ston media player, alla to kako toy einai oti den toys blepei olous, mono mpeg 2
sotos65 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Ωραίο το utility φίλε mpentenis. Αν και λειτουργικά κάνει σχεδόν τα ίδια πράγματα με το Radlight Filter Manager, έχει πιο απλό interface και βλέπεις όλα τα directshow φίλτρα αμέσως. Βέβαια, η προειδοποίηση ισχύει και γι αυτό το πρόγραμμα, αν γίνουν λάθος ρυθμίσεις στο merit ή απεγκατασταθούν λάθος φίλτρα κάποια προγράμματα θα σταματήσουν να δουλεύουν σωστά.
gvardal Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια, τελικά το γλύτωσα το format! Απεγκατέστησα όλα τα προγράμματα που είχαν σχέση με codecs και πλέον εγκαθιστώ μόνο ό,τι μου χρειάζεται. Μεγάλη βοήθεια μου έδωσε και το RegCleaner για να σβήσω και το τελευταίο ίχνος των προγραμμάτων που απεγκατέστησα. Ο υπολογιστής μου είναι πλέον μια χαρά! Σας ευχαριστώ και πάλι...
theoritikos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Υπάρχει και εναλακτική λύση σε αυτό το πρόβλημα. Κλείνετε απο το tray όποιο πρόγραμμα δεν χρειάζεται (πχ antivirus, firewall κλπ) και το βίντεο που θέλετε θα τρέχει κανονικά (έτσι τουλάχιστον κάνω εγω στο παμπάλαιο pc μου).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.