Προς το περιεχόμενο

Τα windows κολάνε οταν παιζω αρχεια video

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο οτι βλεπω ειμαστε πολυ με το ιδιο προβλημα.

Καμια λυση δεν βλεπω στον οριζοντα ομως.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

paidia...prepei na vroume lisi...prepei na pezei kati me ta 3d kai tis aidies pou exei i karta moy. exw tin ati 9600xt 256

kati me auto tha pezei giati mia fora pou dokimasa mia apli karta doulepse ok gia ena savatokiriako...

alla den epeze paixnidia...

edosa 180e adika...prepei na dialekso anamesa se video i games?

ELEOS

Δημοσ.

Όχι μήτσο, μη τρελαίνεσαι άδικα. Προσπαθώ χθες όλη μέρα και σήμερα το πρωί να βρω κάποια άκρη.

Έχω κατεβάσει το ACEmegacode pack V6.0 και έχω επιλέξει από το πρόγραμμα πια code/decode (ήχου και εικόνας ) χρειάζομαι. Είδα λοιπόν από εκεί ότι το DivX 5 pro video codec 5.1.1.1031 δημιουργεί κάποιο πρόβλημα. Το λέω και σε προηγούμενο post όπως και κάποιος άλλος πιο πριν. Και να πω την αλήθεια δεν έχω πια κολλήματα. Μόνο που κάποιες φορές σε ένα συγκεκριμένο Video Format, ενώ κλείνω το media player αυτό δουλεύει στο παρασκήνιο και με τέρμα τα γκάζια. Αποτέλεσμα, κόλλημα και χρειάζεται να τερματίσω την διεργασία(media player) από την διαχείριση εργασιών.(ctrl+alt+delete).

Δημοσ.
ma ego den exo egkatestimeno to DiVx 5. Exo ton Xvid code...

Oύτε εγώ έχω εγκαταστήσει κάτι τέτοιο. :-?

Μήπως να αρχίσω να υποψιάζομαι τον media player; τον 10 έχω.

Αλλά δεν πιστεύω να το κάνει αυτός.

Δημοσ.

Παιδιά είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα στα καλά καθούμενα το περασμένο καλοκαίρι, χωρίς να έχω πειράξει κάτι ξαφνικά κολλαγε το σύμπαν με τα βιντεο. Διαβασα παρα πολλα threads αλλα λύση δε βρήκα. Η μάλλον βρήκα αλλα λέγετε FORMAT!!! Πάντως αν δεν έχετε εγκατεστημένο το directX 9.c βάλτε το. Το κουλό με εμένα είναι οτι μετά απο 3-4 φορματ έστρωσε, δεν ξέρω γιατι

Δημοσ.

andrip αυτό θα έκανα και εγώ αλλά στον υπολογιστή που έχω το πρόβλημα την γλυτώνει γιατί ποιό πολύ τον έχω για να ακούω κάνα mp3. Και τα mp3 τα παίζει ευτηχός μια χαρά. Φυσικά έχω και κάτι βιντεάκια που θέλω να βλέπω που και που και εκεί μου την σπάει αλλά χαλάλι του. Το άσχημο είναι ότι εκεί δεν έχω ώρα για πειραματισμούς πόσο μάλλον για φορμάτ και φτού απ'την αρχή.

Και όπως προείπα εμένα δεν μου κολάει τελείος. Απλά τα παίζει σε αργή κίνηση και είναι πανάσχημα. Δεν βλέπονται. Τα κλείνω και ησυχάζω. :?

Δημοσ.

Eixa to idio provlima edw kai arketous mines. Arxika nomiza pws eixe sxesi me sp2 kai media player 10. O monos tropos gia na ksekollisei to systima itan na termatisw ti diergasia drwtsn32.exe (dr. watson). Telika i lysi itan i apegkatastasi tou DivX Pro Codec. Anasane to pc! Thanks se opoion to anakalypse!!!

Δημοσ.

Παντως, αν και λιγοτερα κολληματα, ακομη και μετα την απεγκατασταση του divx5, εχω καποια κολληματα.

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Διάβασα τα παραπάνω γιατί είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα. Ακολούθησα τις συμβουλές σας αλλά αποτέλεαμα μηδέν...

Έχει κάποιος να προτείνει κάτι γιατί δεν μπορώ να δω κανένα βίντεο όποιο πρόγραμμα κι αν χρησιμοποιήσω.

Δημοσ.

sto spiti exw ena programmataki poy soy bgazei olous toys codecs poy exei egkatasthsei sto mhxanima, kai soy dinei dynatotita na allajeis ta merit (dld poso "favorite" 8es na einai enas codec...), kai na bgaleis codec, kai na baleis....soy dinei episis kai tin ekdosh poy exeis balei.einai psiloblakeia na bazeis codec-packs, giati se kapoio 8a yparxei mia palia ekdosh kai tin tros tin pita.me codec pack teleytaio moy bazei ekdosh 5.x se intervideo codec, enw molis balw windvd moy bazei 6.x (me codec paizei kai ayto...).

to 8ema codec 8elei psaksimo, den einai apla "pataw play kai epipleei" giati synh8ws bouliazei.moy phre peripoy 2 meres na brw lisi, alla telika ta eftiaja.akoma kai o la8os xronos poy emfanizetai sto media player (video 20 lepta sto emfanizei ws 2) einai 8ema codec.

8a sas pw to prog l8r, tora eimai ektos.

frontiste na kanere register sostoys codec, oxi oti sas pasaroun.codec pack einai san etoimo pc.to pairneis k den jes ti exei mesa!

Δημοσ.

Και γω έχω παρόμοιο πρόβλημα,και εμφανίστηκε από τότε που έβαλα το ACE Mega codec μπλα μπλα..

Αν πάω να δω βίντεο με Media player ή Winamp αρχίζουν τα σπασίματα(ευτυχώς το πισί δεν μου έχει κολλήσει ακόμα)

Στον ήχο όμως του βίντεο δεν έχω παρατράγουδα.

Μεσοβέζικη λύση που εφαρμόζω:

"Set Priority to above normal" στο Winamp.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...