jacky Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 μπορώ να αντιγράψω dvd από dvd player, εχω philips dvp630 , σε dvdr-200 της crypto?
--b}{d-- Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Eνδιαφέρουσα απορία. Έχω την εντύπωση πως δεν θα γίνεται λόγω της copyright προστασίας.
christos1 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 μπορώ να αντιγράψω dvd από dvd player, εχω philips dvp630 , σε dvdr-200 της crypto? Γεια σου φίλε! Δεν μπορείς να αντιγράψεις DVD σε DVDR επιτραπέζιο, και ο λόγος είναι ότι τα δισκάκια DVD έχουν προστασία αντιγραφείς.
ababapanos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 pantos apo video se dvd-r ginete ! to ehw kanei... enow diladi ta erga se videokasetes na ta kaneis dvd... giati kai gia tis kasetes ehei akoustei oti ehoun prostasia engrafis. ala ginete.
R-evil-S Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Πρέπει το dvd player από το οποίο θα αντιγράψεις, το 630 στην προκειμένη περίπτωση να είναι macrovision free, δηλαδή να μην φαίνεται παραμορφωμένη η εικόνα στο dvd-r.
adams Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Oσα ειπωθηκαν ειναι σωστα πρεπει το player να ειναι macrovision free,ομως η αντιγραφη γινεται με αναλογικο τροπο (χειροτερη ποιοτητα απο οτι να το κανεις με τους γνωστους τροπoυς στο pc) και ο ηχος μονο 2καναλος ac3 (ξεχαστε τα dts και τα 5.1)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.