Kyro Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Έχω 2 δίσκους (serial) και τους έχω σε RAID 0 (silicon image 3112A). Έχω το Debian 3 rev4 και προσπαθώ να το κάνω εγκατάσταση αλλά δεν βλέπει το δίσκο. με τους drivers που κατέβασα από την silicon image δεν κατάφερα τίποτα. Το Debian δεν τους αναγνωρίζει (έφτιξα μια δισκέτα σύμφωνα με τις οδηγίες για τους drivers). στη Silicon image είχε για SUSE για Mandrake νομίζω και για united_linux. Εγώ έβαλα τους united_linux. Το ψάχνω αρκετό καιρό χωρίς να έχω καταφέρει τίποτα. Παρακαλώ τυχόν οδηγίες να είναι αναλυτικές γιατί δεν ξέρω και πολλά από Linux. Thanx
quom Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 file o kernel tou linux ipostirizi raid 0 mono otan i dianomi pou exeis dialeksi exei ensomatosi ta raid function ston kernel. egw sou protino slackware pou exei sata suport kai raid mono pou otan kanei boot apo to cd grapse "raid.s" prin patisis to proto enter alios "sata.i"
Kyro Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 thanx quom tha to dokimaso. pantos afto me tous drivers einai provlima sto linux se sxesi me ta windows.
JoKo Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Στη συστοιχία που έχεις σκοπεύεις να βάλεις μόνο Linux; Αν ναι, τότε άσε το RAID από το Silicon Image και δοκίμασε το software RAID του Linux...
Kyro Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 exo kai winxp pano. se allo partiotion tha to valo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.