nucleuspower Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Καλησπέρα παιδιά... Έχω το Zoom 3025c με το connexant chipάκι και προσπαθώ να κάνω την αναγνώριση κλήσεων να λειτουργήσει. Μου είπαν ότι αυτό είναι από τα λίγα modem που την υποστηρίζει. Στη γραμμή του modem λειτουργεί κανονικά η αναγνώριση κλήσεων αλλά όσα προγραμματάκια κι αν χρησιμοποίησα δεν την εμφανίζουν. Διάβασα σε forum για το hyperterminal, πως πρώτα πρέπει να εμφανιστεί εκεί αλλά ούτε εκεί μου εμφανίζει τίποτα (μόνο RING). Χρησιμοποιώ τα drivers που έχει στο site της ZOOM. Παρακαλώ πολύ όποιος έχει κάποια ιδέα στο θέμα ή κάποιο άλλο modem που να παρέχει αναγνώριση κλήσεων να βοηθήσει! Ευχαριστώ!
Kyro Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Έχω και εγώ το ιδιο πρόβλημα με το δικό μου modem (Hayes USB). Και εγώ όσα προγράμματα δοκίμασα δεν κατάφερα τίποτα. Υποψιάζομαι μήπως δεν είναι συμβατή αυτή η λειτουργία με το δίκτυο του ΟΤΕ.
nucleuspower Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Αν δεν κάνω λάθος υπάρχουν 2 τρόποι που αποστέλλονται οι πληροφορίες του καλώντα. Ο ΟΤΕ πρέπει να χρησιμοποιεί το FSK? :???: Δεν ξέρω όμως αν το modem το υποστηρίζει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.