Προς το περιεχόμενο

Eshop: ΔΕ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

rafraf24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κοιτα κι εγώ που σπουδάζω επαρχία ότι έχω παραγγείλει μου χει έρθει την αμέσως επόμενη μέρα! Ενώ μια φορα που ήμουν αθήνα έκανε 2 μέρες να ρθει και τελικά πήγα και τα πήρα απο το μαγαζί τους (που επι τη ευκαιρία αργούν παρα πολυ να στα φέρουν), αλλα παρ'ολα αυτα αν ειναι να αγοράσω κάτι θα είναι το πρώτο eshop που θα προτιμήσω

• Απαντ. 499
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παντως πρεπει να πρδεχτουμε πως οι τιμες του ειναι ασυναγωνιστες πραγματικα. Ελπιζω να μην τις ανεβασει οπως εκανε το πλαισιο. Θυμαμαι παλια το πλαισιο ειχε τις καλυτερες τιμες και τωρα εχει απο τις χειροτερες. Ολα 5% επανω απο την κανονικη τιμη. Μερικα προσφατα παραδειγματα:

MAXTOR 300GB RETAIL HDD: 251 ΕΥΡΩ, Πιο φθηνα το βρηκα 205!!

AMD ATHLON FX 55: 870 Ευρω, HARDSHOP: Γυρω στα 820

ΚEYBOARD LOGITECH LX700: 107 Ευρω, RAM SHOP: 87 Ευρω

SO-DIMM 512 MB DDR PC2700: 117 Ευρω, Eshop: 83 Ευρω

Αυτα και συγνωμη αν ξεφευγω απο το θεμα.....

Δημοσ.

Egw pali opws exw grapsei se arketa posts me to idio thema,exw kanei gyrw stis 5 paragelies kai 2 epistrofes.Oi epistrofes htan aprovlhmatistes omws htan akrws eknevristiko to oti eprepe na plirwnw metaforikaakomh kai sthn periptwsh pou mou xalase enisxyths se 1 vdomada mesa!Oson afora ta email de mou apadhsan POTE EKTOS OTAN ESTEILA EMAIL ME THEMA "KATAGELIA STO INKA: (apadhsan edos misawrou....) en h katastash sto thlefoniko kedro ine tragikh......perneis 20 fores gia na to sikwsoun....pragma pou to eida otan piga ekei kai EIDA TOYS HPALLHLOUS OTAN EXOUN PELATH NA GRAFOUN STA PALIA TOYS TA PAPOUTSIA TO THLEFWNO POU XTYPAGE LYSSASMENA.

Genikws to magazi ine swsto alla oxi teleio dystyxws.Ta mikroprovlhmata pou exei (eidika sto thema twn kathisterhsewn kai ths epivarynshs twn metaforikwn se periptwsh xalasmenou proiodos) kai i mikrh pleon diafora timhs me ta alla magazia (kapote poulage ~18% fthnotera ap to plaisio!) dystyxws me kanoun poly skeptiko se kathe agora mou.....egw tha sinexisw na to ebistevomai alla pleon krataw kai pisinh.....

Δημοσ.

Ναι, τα εχουμε ξαναπει αυτα...e-shop χωρις να απαντα στα email, αυτα μονο στο Ελλαντα γινονται.

E-shop αλα Ελληνικα!

Να ρωτησω ομως και κατι αλλο:

για το θεμα της εγγυησης των προιοντων κανενας δεν ενδιαφερεται? Ολα καλα?

Γιατι δεν νομιζω ολες οι ελληνικες αντιπροσωπειες να αναγνωριζουν τα απευθειεας εισαγομενα προιοντα του e-shop.

Δεν βλεπω να το θιγει κανενας και μου κανει εντυπωση. 'Η τα προιοντα δεν χαλανε (οποτε στα @@@ μας η ελληνικη αντιπροσωπεια) ή εχουμε λεφτα και αγοραζουμε καινουρια.

Δημοσ.

Oi eggyhseis twn perissoterwn einai global, kai etsi opws to les akougetai paraxeno...To plaisio dhladh den kanei eisagwgh??? Exeis akousei pote problhmata me tis eggyhseis?

Δημοσ.

Ναι, θελω να αγορασω μια olympus ψηφιακη φωτογραφικη και μου ειπαν απο άλλο καταστημα οτι ναι μεν το e-shop την εχει φτηνα, αλλα επειδη δεν την προμηθευεται απο ελληνικη αντιπροσωπεια, αν χρειαστω service σχεδον ...δεν θα με εξυπηρετησουν (οπως πρεπει τουλαχιστον).

Δημοσ.

Κάθε κατάστημα [ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΣΥΓΚ. ΓΙΑ ΤΟ E-SHOP , ΓΕΝΙΚΩΣ πρέπει να υποστηρίζει το προϊόν που σου πουλάει , όπως και αν το έχει προμηθευτεί.

Αν το προμηθεύονται από το εξωτερικό πρόβλημά τους, εσύ πας το προϊόν εκεί για το RMA , και αυτοί είναι υποχρεωμένοι να το στείλουν στην αντιπροσωπεία που καλύπτει την εισαγωγή τους και να στο αλλάξει.

Δημοσ.
Παντως πρεπει να πρδεχτουμε πως οι τιμες του ειναι ασυναγωνιστες πραγματικα. Ελπιζω να μην τις ανεβασει οπως εκανε το πλαισιο. Θυμαμαι παλια το πλαισιο ειχε τις καλυτερες τιμες και τωρα εχει απο τις χειροτερες. Ολα 5% επανω απο την κανονικη τιμη. Μερικα προσφατα παραδειγματα:

MAXTOR 300GB RETAIL HDD: 251 ΕΥΡΩ' date=' Πιο φθηνα το βρηκα 205!!

AMD ATHLON FX 55: 870 Ευρω, HARDSHOP: Γυρω στα 820

ΚEYBOARD LOGITECH LX700: 107 Ευρω, RAM SHOP: 87 Ευρω

SO-DIMM 512 MB DDR PC2700: 117 Ευρω, Eshop: 83 Ευρω

Αυτα και συγνωμη αν ξεφευγω απο το θεμα.....[/quote']

Πιστεύω ότι πολλοί το έχουμε πιστέψει αυτό και δεν κάνουμε πια, έρευνα αγοράς. Έτσι την πάτησα και γω και έδωσα στο e-shop 70? παραπάνω για μία LG.

Eνδεικτικά θα σας ανα φέρω μερίκα προϊόντα στα οποία το e-shop είναι ακριβότερο, αλλά αν ψάξει κανείς θα βρει και άλλα. Και μην μου πείτε "έλα μωρέ 4-5 ευρώ διαφορά δεν είναι τίποτα", γιατί με τέτοιες διαφορές έγινε γνωστό το e-shop.

SAMSUNG 17'' SM710V

e-shop 292.00 ?

Πλαίσιο 279.00 ?

MERLIN GERIN LINE INTERACTIVE 1100VA NOVA

e-shop 118.00 ?

Πλαίσιο 115.50 ?

LG 15'' LCD L1520Β

e-shop 280.47 ?

Computer4u 241.90 ?

LG 19'' LCD L1920P

e-shop 540.40 ?

Computer4u 528.64 ?

Το συμπερασμα είναι ότι πρέπει πια να παψουμε να εμπιστευόμαστε το e-shop ως το φτηνότερο κατάστημα, γιατι ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!

Δημοσ.
[off topic]

billpeppas' date=' δε το κάνω με πρόθεση να σε θίξω.

Γιατί τόσο ενδιαφέρον για το e-shop? :| Απλά μου κάνει εντύπωση που έχεις πάρει σβάρνα όλα τα topics με θέμα το e-shop! :)

[/off topic']

απλά συμμετέχω και εκφράζω τις απόψεις μου.

Εγώ πάντως βλέπω ένα ΤΥΦΛΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ (τόσο που φτάνει να φαίνεται ύποπτος) και που στο τέλος φέρνει το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που ίσως ήθελες: θεωρώ πλέον πως δεν έχεις ίχνος αντικειμενικότητας σε ότι έχει σχέση με το e-shop.gr και έχω πάψει να δίνω την παραμικρή σημασία σε ότι σχετικό με αυτούς γράφεις :(

Δημοσ.

Το θεμα ειναι παιδια να γινει το eshop οπως ητανε παλια γιατι αν συνεχισει ετσι θα ειναι κακο και για εμας τους καταναλωτες που ψαχνουμε την καλυτερη τιμη σε συνδυασμο με την οσο το δυνατον καλυτερη εξυπηρετηση. Γιατι εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τις παραγγελιες που εχω κανερι απο πλαισιο ως τωρα αλλα απο την αλλη οι τιμες του εχουν γινει φαρμακειο. Και πραγματικα δεν ξερω ποιο online μαγαζι να εμπιστευτω

Δημοσ.

Έχω αγοράσει από το E-shop 7 φορές μέχρι τώρα και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα. Η πρώτη φορά ήταν πέρσι τη μεγάλη βδομάδα που πήρα μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Όταν έδωσα την παραγγελιά μου είπαν παράδοση την επόμενη μέρα. Αφού αργούσε η παράδοση τους πείρα τηλ και μου είπαν ότι δεν την είχαν και θα την παραλάμβαναν στις 17:00 και θα την έδιναν αμέσως στη Courier για να μου την δώσει την επόμενη. Επειδή όμως εγώ την επόμενη θα έφευγα για Κέρκυρα του ζήτησα να ακυρωθεί η παραγγελία. Τότε μου πρότειναν να τη στείλουν Κέρκυρα με δικά τους έξοδα γεγονός που το αποδέχτηκα. Το αποτέλεσμα ήταν να φτάσει η φωτογραφική πριν από εμένα και να με περιμένει στην Κέρκυρα. Όσον αφορά τις τιμές από ότι βλέπω είναι ακόμα το φθηνότερο(σε ότι έχω κοιτάξει εγώ), το μονό που με φοβίζει είναι ότι τώρα με τις διαφημίσεις που ξεκίνησε θα ψάχνω πάλι σε 10 sites για καλύτερες τιμές. Γενικότερα δεν έχω παράπονο αν και πάντα κάτι μπορεί να βελτιωθεί.

Δημοσ.

Και εγω παλιοτερα οπως ειχα ανφερει προηγουμενος δεν ειχα προβλημα αλλα τελευταια εχει χαλασει πολυ και δεν εξυπηρετει τους πελατες. Ευχομαι να φτιαξει το συντομοτερο. Παντως μεχρη να γινει αυτο εγω προτιμω το hardshop και φθηνο ειναι και γρηγορα εξυπηρετει.

Δημοσ.

Αλλα προιόντα τα στέλνουν την επόμενη άλλα μου έχει τύχει και μετά απο 10 μέρες. Αντε βγάλε άκρη!

Δημοσ.

Eιδικα τελευταια το μονο σιγουρο ειναι οτι θα περιμενεις πολυ μεχρη να σου τα στειλουν ανεξαρτητα απο το αν εχει στοκ η οχι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...