migel Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Όπου κ να ήταν το λάθος είναι δικό τους θέμα. Κρατιέται που κρατιέται δύσκολα στην "επιφάνεια" το e-shop σε σχέση με τους ανταγωνιστές του με το marketing του 5-10% κέρδος vs ποσότητα. Αν συνεχίσει να κλονίζει το ίδιο την αξιοπιστία του' date=' θα ξεκινήσει να "βουλιάζει". Συγκεκριμένα παραγγέλνω για επαγγελματικούς λόγους (συνήθως μέσω άλλων) αρκετά πράγματα από εκεί σε ποσά σπάνια κάτω από 150-200Ε. Η τελευταία παραγγελία όλο έρχεται "αύριο κ αύριο" από την προηγούμενη Παρασκευή, από την έδρα του e-shop με παράδοση στο κέντρο της Αθήνας. Ελπίζω να μην γίνει σαν την παράδοση του [b']migel[/b] που όχι μόνο δεν αμφισβητώ τα λεγόμενα του, αλλά τον θεωρώ σαν ένα από τα πιο αξιόπιστα άτομα εδώ μέσα. /sc Τώρα επειδή γνωρίζω πως κος "e-shop" έχει account στην insomnia, ας πάρει αυτά που ακούγονται εδώ όσο σοβαρά παίρνει την επιχείρηση του. Καλησπέρα. Πρώτα απο όλα σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και κατά δεύτερον εάν ο κος ''e-shop'' που αναφέρεις δεί αυτό το μύνημα , ας βγεί και να μου πεί ότι λέω ψέματα ή οτι κάνω δυσφήμηση στο μαγαζί . Προσωπικά θεωρώ αντιεππαγγελματικό & αδιανόητο να έρχονται τα πράγματα γρηγορότερα από το κάθε pixmania εξωτερικού παρά από τοπικό κατάστημα στην ίδια πόλη. Συμφωνώ απόλυτα με το παραπάνω αν και ελπίζω να διορθωθεί το προσωρινό πρόβλημα πού έχουν , οχι τίποτα άλλο αλλά ήμουνα ευχαριστήμενος με την συνεργασία που είχαμε.
REDBOUL Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Εγώ πάντως δεν το ξέρω αυτό το ψωμή. Χρύσα Ενώ το 'ξερώ' το ξες... no offence :Pppp Opws kai na xei pantws eshop kai tpt allo,sygkrinete se times akoma kai me polla eyrwpaika!
Draken Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 "Ζητησα 6 δοσεις αλλα μου τα χρεωσαν μετρητοις." Τι ακριβώς εννοείς? Στο λέω αυτό επειδή υπάρχει διαφορετικός τρόπος της χρέωσης των δόσεων στην κάρτα αναλόγως την κάρτα σου. Αν απλά ζήτησες δόσεις με κάρτα' date=' και στο χρέωσαν μετροιτής απλά έπαιρνες εκείνη την στιγμή στο λογιστήριο ,και το κανόνιζες.[/quote'] Ελα ομως που δεν φαινεται πουθενα πως σε εχουν χρεωσει μεχρι να ερθει η ενημερωση απο την τραπεζα 1 μηνα αργοτερα
rafraf24 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Πολλα καταστηματα εχουν online χρεωση της πιστωτικης (cosmodata, mgmanager, alter, hardshop). Πιστευω αυτη ειναι και η καλυτερη μεθοδος και οχι να τους στελνεις φωτοτυπια και να μενουν εκει τοσο προσωπικα εγγραφα. Κανενα online καταστημα απο οσο ξερω δεν ακολουθει αυτη την λογικη. Και αν ειναι να περναμε απο κει και να τους δειχνουμε την πιστωτικη και την ταυτοτητα τοτε καλυτερα να παμε κατευθειαν σε κανονικο μαγαζι να αγορασουμε αμεσα που εχει και μεγαλυτερο στοκ.
billpeppas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Προσοχή: Η χρέωση με δόσεις σε πιστωτική , έχει 2 διαφορετικές "εκδοχές" [ αυτό εξαρτάται από την συνεργασία του κάθε καταστήματος με την κάθε τράπεζα , καθώς και από την ίδια την πολιτική της τράπεζας ] έτσι έχουμε: Α) Στις κάρτες που "υποστηρίζει" το e-shop περνιέται κάθε μήνα το ποσό της δόσης [ ρωτάς τα παιδιά για το ποιές κάρτες υποστηρίζονται με αυτόν τον τρόπο ] { σίγουρα η Χρυσή Αθήνα [ Athens 2004 ] της...χμ... } Β) Περνιέται όλο το ποσό στην πιστωτική, και εσύ απλά το εξοφλείς στην πιστωτική κανονικά με δόσεις.
rafraf24 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Στην πρωτη εκδοχη: Ας υποθεσουμε οτι κανω μια αγορα υψους 500 ευρω. Με 6 ατοκες δοσεις των 84 ευρω η μια. Θα χρεωθει ολο το ποσο στην καρτα απευθειας και μετα θα το πληρωνω εγω καθε μηνα*6 μηνες η θα μπει μονο η πρωτη δοση και καθε μηνα θα μπαινουν και υπολοιπες?
billpeppas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Στην περίπτωση 1 θα μπαίνει κάθε μήνα το ποσό της δόσης [ δηλαδή 84 ευρώ ]. Στην Β θα μπεί όλο το ποσό αλλά θα μπορείς να το εξοφλείς κανονικά [ θα δίνεις 84 ευρώ αντί για όλο το ποσό ].
karib Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Παιδια με το θεμα των εγγυησεων των προιοντων που αγοραζονται απο e-shop, τι παιζει? Αναγνωριζουν εγγυηση οι ελληνικες αντιπροσωπειες? ΄'Η επειδη δεν ειναι προιοντα απο ελληνικες αντιπροσωπειες, δεν τα αναγνωριζουν και αν χρειαστεις service την πατησες? Διαβασα κατι για κινεζικα manual και μου ηρθαν στο μυαλο και οι εγγυησεις...
rafraf24 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Μαλιστα, ευχαριστω για την διευκρινηση. Λοιπον.. τα νεοτερα. Παιρνω αποψε τηλεφωνο για εναν δισκο maxtor 300gb αν τον εχουν και μου λενε τον περιμενουν μεσα στην εβδομαδα γιατι ειναι σε ελειψη. Χμμ.......Ο συγκεκριμενος δισκος υπαρχει παντου σε ολα τα καταστηματα online και μη και σε μεγαλη διαθεσιμοτητα...
billpeppas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 "Μαλιστα, ευχαριστω για την διευκρινηση. Λοιπον.. τα νεοτερα. Παιρνω αποψε τηλεφωνο για εναν δισκο maxtor 300gb αν τον εχουν και μου λενε τον περιμενουν μεσα στην εβδομαδα γιατι ειναι σε ελειψη. Χμμ.......Ο συγκεκριμενος δισκος υπαρχει παντου σε ολα τα καταστηματα online και μη και σε μεγαλη διαθεσιμοτητα..." Ποιά καταστήματα εννοείς? Αν εννοείς ξένα , απλώς ξεχασέ το , διότι τα περισσότερα ξένα κάνουν δικές τους εισαγωγές , και μερικά είναι retailers. Για ελληνικά, πήρες να δείς αν έχουν όντως σε stock? P.S. Εγω έχω χτυπήσει 4 από τους Maxtor
rafraf24 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Τα καταστηματα που εχουν αμεσο στοκ σε 300ρηδες maxtor ειναι τα εξης: HARDSHOP, MGMANAGER,PLAISIO,COSMODATA... Μαλιστα το πλαισιο εχει πολλα κομματια και σε sata και σε ide.!! Πως γινεται τωρα μονο στο eshop να εχουν ελειψη αυτο το ξερουν μονο οι ιδιοι....
billpeppas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 rafraf24 Την περίπτωση να μην έχει stock τώρα ο εισαγωγέας της Maxtor [ Oktabit ] την ξεχνάς μου φαίνεται. Το e-shop έφερε μια ποσότητα δίσκων. Πουλήθηκαν. Και τα άλλα καταστήματα έφεραν μαζί με το e-shop μια ποσότητα. Κάποια πουλήθηκαν κάποια έμειναν. Έτσι πάνε τα πράγματα. Λες να βλέπουν ότι θες να παραγγείλεις, και να μην σου πουλάνε?
rafraf24 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Billpeppas συμφωνα με την oktabit οι maxtor ειναι σε αφθονια. Εννοειτε οτι θελουν να πουλησουν αλλα τελευταια οποως εγραψα σε προηγουμενα posts ολα αργουν πολυ και καθυστερουν χωρις λογο στο eshop. Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται. και δεν μπορω να πιστεψω οτι οι αντιπροσωπειες αργουν να τους φερουν πραγματα. Μονο σε αυτους αργουν? Γιατι σε ολα τα αλλα καταστηματα οι παραγγελιες γινονται ταχυτατα?
billpeppas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 θα πάρω ένα τηλ αύριο να δω τι γίνεται.
Invisible_Thief Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 εγω παραγειλα ενα router πριν μια βδομαδα και μου ηρθε σε μια μερα αθηνα!!! αλλα εχω κανει πολλες παραγγελειες στο e-shop και δεν εχω κανενα προβλημα!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.