Προς το περιεχόμενο

Eshop: ΔΕ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

rafraf24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήθελα και να ξερα ποιοι Μ@@@@ς αποτελούν το 2,8 % που λένε ότι έχει καλό after sales!!! Μάλλον οι καταδυναστευμένοι υπαλλήλοι του που τους αναγκάζουν τα αφεντικά τους να ΄ψηφίζουν!!!

• Απαντ. 499
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ενα πραγμα πρεπει ολοι(οσοι εχουν καταστηματα=εν προκειμενω το e-shop) να εχουν στο μυαλο τους:

Ουδείς αναντικατάστατος (στην προτιμηση των πελατων...)

Φίλε ήμουν φανατικός παλαιότερα...πλέον καλύτερα να πληρώνω λίγο παραπάνω αλλά να μου λένε και ευχαριστώ παρά να παρακαλάω τον κάθε μ@@@@α στο μαγαζάκι τους να μου στείλει αυτά που παρείγγειλα 1 μήνα πρίν! B)

Δημοσ.

Το after sales έπεσε στο 2.02%

ήτοι: 397 (ψήφοι) x 0,0202 = 8,0194

δηλαδη εχουμε 8 απο αυτους τους μμμμμμμμμ που γράψατε παιδια παραπανω + κατι ψιλα, κανα αυτι, καμια μύτη .... :P :p :P :p :P

Δημοσ.
Το after sales έπεσε στο 2.02%

ήτοι: 397 (ψήφοι) x 0' date='0202 = 8,0194

δηλαδη εχουμε 8 απο αυτους τους μμμμμμμμμ που γράψατε παιδια παραπανω + κατι ψιλα, κανα αυτι, καμια μύτη .... :P :p :P :p :P[/quote']

μάλον κάνα αρ@@@@δι,...απο τα αφεντικά τους είναι το 0,0028! Πιπέρι στο στόμα,πιπέρι... :oops: :mrgreen:

Δημοσ.
Sorry' date=' kiolas... alla to olo post mou akoygetai san diadilwsh tou KKE, xwris na thelw na thixw iposthriktes tou KKE.

DLD re c mafia opws tha sou apanthsan kai alloi ipothetw, paraeinai megalo to post gia na to diabasw olo, exeis valei skopo ths zois sou gia 18.50 Euro na xekaneis to e-shop?? An oloi eimastan etsi, den tha ipirxe pelaths gia pelaths se kanena e-shop i plaisio i oti allh ellhniki epixeirhsh.. sthn teliki, ta idia mporousan na ginoun kai me ena synikiako magazaki. Douleuw sto xwro poli kairo (4 xronia) kai xerw pws tetoies periptwseis exoun kathisterhseis kai polles fores perissotero ap'oti perimenei o pelaths pou den gnwrizei pws kineitai i agora sthn ellada (koinws me rythmous xelwnas kai anorganosias).

Den lew, dikio exeis na paraponiesai gia oti paixthke me to e-shop... alla re c xalarwse, den exeis allh douleia na kaneis apo to na rixneis lasph se kathe magazaki pou den sou epistrefei 18.50 Euro? Egw pantws to vrisko trello xasimo xronou kai ektos autou arketa "asoxo", giati den tha veltiwseis kati sthn olh katastash... Thelw na pw prin to e-shop legane polloi gia to plaisio, meta to e-shop gia kapoio allo klp klp klp. H gnwmh mou einai pws o aplos inet user - buyer pou thelei na parei kati apo to e-shop i plaisio klp, diavazontas auto to ppost, isws auto pou apokomisei einai mono arnhtikes krhtikes, an theleis na kaneis kati swsto ftiaxe ena akoma post opou tha les oti kalo sou exei katsei me to e-shop kai "zygise ta", tote xanaskepsou to "tha rixnw lasph sto e-shop opou vriskw anoixto topic gia auto"...

Panta filika...

P.S. Den exw agorasei oute mia fora apo e-shop - plaisio, kai den exw kamia sxesh mazi touss....

Cheers.........[/quote']

Παρομοια φασαρια με το φιλο εκανα πριν μερικουσ μηνες για 24.22 ευρω (μου επιστραφηκαν 22.24 :lol: ).Τωρα εξακολουθω να ειμαι οργισμενος που μια απλη καταθεση σε λογαριασμο μεσω e-banking η οποια μαλιστα εχει "ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ" απ τις 12/3 συμφωνα με τα λεγομενα τους (24/3 εχουμε)

καθυστερει χωρις να μαθαινω την αιτια (e-shop:μαλλον "κολλησε" καπου :lol: again) και πλεον μιλαμε για ποσο των 59.01 ευρω.

Οποιος λοιπον ενοχλειται απ τα ποστς μου η αλλων ας μας καταθεσει ο ιδιος τα χρηματα μας να σταματησουμε να ασχολουμαστε.Ετσι κι αλλιως το μαγαζι μας εχει χασει απο πελατες του ηδη και μονο αξια του δινουμε που το σχολιαζουμε.Λυπαμαι που το προτεινα μεχρι προσφατα σε ολους οσους με ρωτουσας για καλο μαγαζι για αντιστοιχες αγορες......

Η ενημερωση σχετικα με τα χρηματα μου θα συνεχιστει φυσικα.......

Δημοσ.

Δεν μπορούμε να τους ψηφίσουμε αρνητικά;

Τι π@π@ρες.........................................

Άντε πέστε μου εσείς τώρα πως εγώ θα τους χαντακώσω μέσα απο το SITE τους.

Δεν με βοηθάνε καθόλου.

Τι να ψηφίσω;

Δημοσ.

Μην ανησυχεις, το μεγαλύτερο χαντάκωμα ειναι οι στημένες ψηφοφορίες και χαντακώνονται μόνοι τους. Ο κόσμος βλέπει και καταλαβαίνει , αλλωστε και το αποτέλεσμα ειναι χαντάκωμα απο μόνο του, αυτοι θα ηθελαν μοιρασμένα τα ποσοστά σ'ολες τις κατηγορίες.

Αν ειχαν λίγο "τσίπα" θα ερχοταν καποιος εδω επίσημα να απαντήσει. Αλλα που.τσιπα ! (ωχ πιπέρι κι εδω λίγο :P :p :P :p )

Δημοσ.

Εκείνο που του αναγνωρίζει το μεγαλύτερο ποσοστό είναι οι χαμηλές τιμές.

Το μόνο καλό που έχει είναι αυτό, όλα τα άλλα είναι χέστα βράστα Χαράλαμπε.

Όπως λες κι εσύ.

Η ψηφοφορία είναι χαντάκωμα από μόνη της. Ο κόσμος καταλαβαίνει γιατί δεν βάζουν και μια επιλογή για αρνητικά σχόλια.

Αν βάζανε θα έβλεπες μια μπάρα που θα την ευχαριστιόσουνα και θα καταλάβαινες πως δεν είσαι ο μόνος που του φέρθηκαν άσχημα.

Πάλι τσατίστηκα.

ΞΕΚ@ΛΙ@ΡΙΔ@Σ!!!

Sorry παραφέρθηκα.

Δημοσ.

Σε λίγο καιρό θα βγάλουν και νέο δημοψήφισμα...

Ποιο νομίζετε ότι είναι το πιο αδύναμο σημείο του e-shop...:

1. Επειδή έχει τόσο χαμηλές τιμές δεν ψωνίζουμε πλέον απο αλλού και δεν μας μιλάει ο κομπιουτεράς της γειτονιάς

2. Επειδή το service του είναι τόσο τέλειο και γρήγορο ξεχάσαμε πως πιάνουν το κατσαβίδι

3. Επειδή η αποστολές γίνοντε τόσο γρήγορα θα απολύσουν τους μισούς υπαλλήλους της Γενικής ταχυδρομικής για να ξαναρθούν τα πράματα στα ίσια

4. Επειδή όλοι εκει μέσα είναι τόσο ευγενικοί με τους πελάτες, ξεχάσαμε να βρίζουμε και δεν πάμε πλέον στα γήπεδα... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Παιδιά και η κοροιδία έχει όρια...Αλλά ακόμα δεν ξέρω που τους ωφέλησε αυτό το γκάλοπ και το κάνανε! :confused:

Δημοσ.

Eπι συνόλου 442 ψήφων:

Η ποικιλία προιόντων

11.09%

Οι χαμηλές τιμές

70.81%

Η ταχύτητα αποστολής

5.43%

Το after sales

2.26%

Η αξιοπιστία

10.41%

Δίνει το μήνυμα της κι έτσι...

Δημοσ.

Πρέπει να είμαι τυχερός, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το e-shop, μία φορά μόνο καθυστέρησαν κάτι ΤΥ DVD-R 4x (είχα καμμιά 100άδα ακόμα να κάψω οπότε μπορεί να το ξέχναγα κιόλας). Μία εβδομάδα μετά την παραγγελία με κάλεσαν στο κινητό και μου ζήτησαν συγνώμη που καθυστέρησε η αποστολή, πως οφείλεται σε έλλειψη στοκ, και μου προσέφεραν τα αντίστοιχα DVD-R 8x στην ίδια τιμή (τα οποία φυσικά δέχτηκα).

Μεγάλο ατού πάντως παραμένουν οι χαμηλές τιμές, είναι βολικό και όταν χρειάζεσαι κάτι και δεν μπορείς λόγω εργασίας να πεταχτείς Στουρνάρη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...