dali13gr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 billpeppas στο Ε-shop δουλεύεις;;;; Γιατί σε "τρώει" τόσο που λέμε για το Ε-shop και αμφισβητείς κιόλας την εγκυρότητα των απαντήσεων; Φιλικά
billpeppas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 όχι, δεν δουλεύω στο e-shop. Δεν με τρώει. Αλλά δεν μου αρέσει να ακούω ανακρίβειες , και γενικεύσεις. Ένα ρητό λέει... αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου... Κάτι που είναι αρκετά "μπαμ" το αμφισβητώ για διάφορους λόγους. Αν μπορώ να το επιβεβαιώσω , ότι κατάληξη και να έχει , θα το postάρω. Απλά υπάρχουν και κάποιοι που χωρίς κανένα λόγο κάνουν κέφι π.χ. να χαλάνε την φήμη οτιδήποτε / οποιουδήποτε , με φανταστικές ιστορίες , κλπ. Υ.Γ. Το λάθος στην περίπτωσή σου θα έγινε από το τμήμα της αποθήκης πρός λογιστήριο , και όχι από το τμήμα που "μαζεύει" τις παραγγελίες.
madsc Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Όπου κ να ήταν το λάθος είναι δικό τους θέμα. Κρατιέται που κρατιέται δύσκολα στην "επιφάνεια" το e-shop σε σχέση με τους ανταγωνιστές του με το marketing του 5-10% κέρδος vs ποσότητα. Αν συνεχίσει να κλονίζει το ίδιο την αξιοπιστία του, θα ξεκινήσει να "βουλιάζει". Συγκεκριμένα παραγγέλνω για επαγγελματικούς λόγους (συνήθως μέσω άλλων) αρκετά πράγματα από εκεί σε ποσά σπάνια κάτω από 150-200Ε. Η τελευταία παραγγελία όλο έρχεται "αύριο κ αύριο" από την προηγούμενη Παρασκευή, από την έδρα του e-shop με παράδοση στο κέντρο της Αθήνας. Ελπίζω να μην γίνει σαν την παράδοση του migel που όχι μόνο δεν αμφισβητώ τα λεγόμενα του, αλλά τον θεωρώ σαν ένα από τα πιο αξιόπιστα άτομα εδώ μέσα. Τώρα επειδή γνωρίζω πως κος "e-shop" έχει account στην insomnia, ας πάρει αυτά που ακούγονται εδώ όσο σοβαρά παίρνει την επιχείρηση του. Προσωπικά θεωρώ αντιεππαγγελματικό & αδιανόητο να έρχονται τα πράγματα γρηγορότερα από το κάθε pixmania εξωτερικού παρά από τοπικό κατάστημα στην ίδια πόλη. Επίσης προσωπικά, θα προτιμήσω να δώσω στον x πελάτη μου 10-20Ε μεγαλύτερη τιμή παρά αναμονή μίας εβδομάδας για κάτι που χρειάζεται. /sc
dali13gr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Αλλά δεν μου αρέσει να ακούω ανακρίβειες , και γενικεύσεις. Ανακρίβειες και γενικεύσεις τα θεωρείς εσύ, εγώ απλά παραθέτω τα γεγονότα. Ένα ρητό λέει... αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου... Με βρίσκεις σύμφωνο Κάτι που είναι αρκετά "μπαμ" το αμφισβητώ για διάφορους λόγους.Αν μπορώ να το επιβεβαιώσω , ότι κατάληξη και να έχει , θα το postάρω. Απλά υπάρχουν και κάποιοι που χωρίς κανένα λόγο κάνουν κέφι π.χ. να χαλάνε την φήμη οτιδήποτε / οποιουδήποτε , με φανταστικές ιστορίες , κλπ. Μπαμ ξεμπάμ έτσι ακριβώς έγιναν τα πράγματα. Παρεπιπτόντως, στον τουριστικό τομέα δουλεύω, δεν νομίζω να έχω λόγο να χαλάσω την φήμη κανενός. Αν μπορέσεις να επιβεβαιώσεις την κατάληξη πόσταρε please. Υ.Γ. Το λάθος στην περίπτωσή σου θα έγινε από το τμήμα της αποθήκης πρός λογιστήριο , και όχι από το τμήμα που "μαζεύει" τις παραγγελίες. Το ξέρω, κι εγώ αυτό έγραψα στο προηγούμενο post μου Φιλικά
FELIX Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 kai h xtesinh synexeia.paraggelia to prwi stis 11,30.me pernoun stis 18.00 kai mou lene oti to dema logw ogou kai barous 8a exei megalytero kostos apo ayto pou eixame pei sthn arxh.to apodexome kai stis 10.00 shmera to courier mou fernei to dema.ola opws synh8ws htan swsta kai eginan se ligotero apo 24 wres.kai milame gia krhth kai oxi gia a8hna. gia allh mia fora(panw apo 15 ws twra) htan apsogoi. alwste gia emas sthn eparxia me tis ligostes epiloges sthn agora ta e-shop einai monodromos. to sygkekrimeno an kai exw kanei synalages kai me arketa alla mou exei bgei kalytero.kai stis periptwseis waranty pali apsogo htan kai ekane antikatastash xwris ma kai mou.den kanw kamia diafhmish,tis empeiries mou lew
rafraf24 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Λοιπον,ειναι φανερο πως κατι δεν παει καλα εκει μεσα τελευταια. Θα συμφωνησω απολυτα με τον madsc. Η απαντηση του με καλυψε. Δεν ειναι δυνατον να παραγγελενεις κατι και να περιμενεις 2 βδομαδες να σου ερθει και αν τελικα ερθει. Ενταξει, αν το προιον ειναι σε ελειψη το καταλαβαινω. Αλλα αν υπαρχει σε στοκ, ε βρε παδια ειναι απαραδεκτο αυτο. Μερικες μου εχει τυχει να παραγγελνω κατι και ενω στην αρχη μου λενε οτι ειναι σε στοκ μετα λενε οτι τελικα δεν υπαρχει και θα ερθει σε κανα δθο εβδομαδες. Εδω μου μυριζει marketing. Μαλλον θελουν να ξεπουλησουν το bad stock που τους εχει μεινει και λενε ψεμματα στον πελατη. Κριμα, το θεωρουσα ενα απο τα πιο αξιοπιστα Online μαγαζια.
billpeppas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δηλαδή οι Maxtor είναι bad stock και οι WD είναι φρέσκο και καλό προϊόν σε μια περίπτωση που αναφέρθηκε στην προηγούμενη σελίδα? Ε μη αρχίσω να χτυπάω το κεφάλι μου στο τοίχο. Αν υπάρχει ένα κατάστημα που δεν χρησιμοποιεί...μεθόδους διώξε το γιατί... αυτό είναι το e-shop.
dali13gr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 billpeppas μήπως θα μπορούσες να είσαι λιγότερο ειρωνικός απέναντι σε αυτά που γράφουν οι υπόλοιποι; Έγραψε ο rafraf24 μια άποψη, το σχόλιο περί χτυπήματος του τοίχου είναι κάπως.... Αν θέλεις να απαντήσεις σε ένα post καλό θα ήταν να χρισιμοποιήσεις επιχειρήματα. Φιλικά
blk Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 E-shop Rules Ρε παιδιά το e-shop έχει καθημερινά δεκάδες παραγγελίες και λογικό είναι καμιά φορά να υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Συνήθως το πρόβλημα είναι στους προμηθευτές που αργούν να τους τα φέρουν (όταν θπάρχει τέτοιο προβλημα).
billpeppas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Sorry ρε dali13gr , αλλά στην προηγούμενη σελίδα λέει παιδί πως δεν προωθούν τον δίσκο της Western Digital , ενώ προωθούν τον Maxtor 300GB. Εϊναι τίποτα από αυτό αλήθεια? Είναι προϊόν αποθήκης που πρέπει να διωχθεί ο Maxtor 300GB ? Λες και είναι κανένα σάπιο προϊόν 2 ετών, που αν δεν το πουλήσουν θα μείνει εκεί. Ε μη τρελλαθούμε. Και 2ον ΔΕΝ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΑ ΚΑΝΕΝΑΝ. Το post "χτυπήσω το κεφάλι μου..." είναι γενικό και δεν αναφέρεται σε κανέναν συγκεκριμένο. Μάλλον εσύ το κατάλαβες αλλιώς.
sadmouse Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 εγω παρήγγειλα προχθές ένα φορητό από το eshop και τον έχω από χθες το μεσημέρι. Προσωπικά έχω τις καλύτερες εντυπώσεις για το eshop και το προτέινω ανεπιφύλακτα. Έδωσα την παραγγελία Τετάρτη στις 15:00 και ο φορητός ήρθε Πέμπτη 11:00 και είμαι Κρήτη.
rafraf24 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Ελπιζω αυτα τα "κουφα" που εγιναν σε εμενα τελευταια να ειναι απλα μεμονωμενες περιπτωσεις και να ξεπεραστουν συντομα. Παντως καλο θα ηταν να ειχε και Online συστημα χρεωσης της καρτας στο προτυπο των μεγαλυτερων ξενων eshop. Eυχομαι το καταστημα να παει καλα γιατι θα ειναι και για μας καλο.
johnychr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 ουτε εγω ειχα ποτε προβλημα με το eshop αλλα πρεπει να λαβουμε υποψη μας οτι παλιοτερα το μαγαζι απευθυνονταν σε πιο μικρο κοινο και ειχε λιγοτερη κινηση ενω τωρα που εχουν γινει γνωστοι εχουν μεγαλο ογκο παραγκελιων και λογικα μεγαλυτερες πιθανοτητες καποιου λαθους
GT1807 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Παραθέτω προσωπικη εμπειρία.Για το eshop ειχα ακουσει καλα λογια κ πριν 12 μηνες περιπου αποφασισα να παραγγειλω ενα ασυρματο σετ πληκτρολογιο-ποντικι(μαζι με τα μεταφορικα φθηνοτερο ολων των αλλων μαγαζιών),επειδη δεν ηξερα κ δεν ειπα να έρθει courier ήρθε σε μια βδομάδα Ξανθη.Ολα άψογα χωρις κανένα προβλημα. Φετος τα χριστουγεννα ενα φιλαρακι απο Αθηνα(εκει μένω κανονικα,Ξανθη σπουδαζω) αποφασισε πως χρειαζοταν αναβάθμηση κ του ειπα να στην κανω εγώ. Η συνθεση ειναι η ακόλουθη AMD 64 3000+ socket 754 MICROSTAR MSI K8N NEO-PLATINUM RETAIL 512 DDR-400 MHz Kingston Ati Radeon 9600 Pro(δεν ειχε 9600 XT εκεινη την στιγμη) WD 80 GB 8 MB buffer SATA DVD-R NEC 3500 A K ενα κουτι με 400 W τροφοδοτικο. Συνολο 666,68 ευρώ χωρίς πλακα(ειμαι κ απο Παλλήνη ο διαολος). Γνωρίζω οτι τα Χριστουγεννα γινεται χαμος κ τοτε αποφασιζουν παρα πολλοι να αγορασουν υπολογιστή.Αλλα αυτο που έγινε δεν το δικαιολογώ καθολου.Αναγκαστηκα να αλλαξω την παραγγελία 2 φορες κ οχι την στιγμη που την εδινα αλλα μετα απο 2 μερες καθε φορα.Συγκεκριμενα ATI 9800SE αντι για 9600PRO κ σκληρό δίσκο maxtor αντι για WD.Η παραγγελία ήταν ετοιμη για να την παρω απο τα κεντρικά μετα απο 9 εργάσιμες μερες.Χωρις,επαναλαμβανω,να μεσολαβήσει ΕΛΤΑ ή courier(εγώ πηγα να την πάρω). Μολις εφτασα εκεί αντί να ειναι ετοιμα ολα για να πληρωσουμε κ να φυγουμε αναγκαστηκαμε να περιμενουμε 1:30 ωρα κ να ρωτήσω τον υπάλληλο 5 φορες γιατι καθε φορα ξεχναγε το ονομα μου κ ασχολιόταν με κάτι αλλο(ανεπιτρεπτο για εμενα).Επίσης οποιος ερχόταν για USB flash disk αναγκαστηκε να παρει κατι αλλο κ μαλιστα με ενα παλικαρι εγινε καυγας γιατι πριν ξεκινησει απο το σπιτι του ρώτησε αν το εχουν το FLASH DISK που ηθελε κ του ειπαν οχι να διαλεξει κατι αλλο,οταν εφτασε του ειπαν πως δεν ειχαν αυτο που διάλεξε(σαν εναλλακτικο)κ να πάρει το τάδε(το οποιο ο κακομοίρης ειχε ζητήσει στο τηλέφωνο κ του ειπαν πως δεν το ειχαν). Κοινώς ενα μπαχαλο.Τέσπα επειδή έχω κάνει συνολο καμια 7αρια παραγγελίες απο εκεί δικαιολογώ ένα ατόπημα,ακόμη κ 2 για τοσο χαμηλες τιμές.Απλα ελπιζω να μην γινει συνηθεια σαν κατι αλλου τυπου μαγαζια στην Στουρναρη.....ονοματα δεν λεμε οικογενειες δεν θιγουμε. Τα σέβη μου
greekparot Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 To idio kai me emena. Egrafe oti tymologi8ike sto on-line status alla den eixe er8ei to paketo akomi. Tous pira 2-3 fores tilef. kai tous leo pou einai to dema kai mou lene to exoume steilei. KARA - APATEONES! GIATI? Otan meta apo 10 meres paralambano to dema blepo oti h apodeiksi eixe kopei prin apo 3 hmeres. DHLADH otan moy elegan oti ta esteilan elegan MPAROUFES! Ntreponte na poun ston pelati oti otan den exoun stock kati oti 8a argisei. Apla sou lene oti sou to steilane kai perimeneis esy san ton @@@laka. ELLHNIKO E_SHOP ti perimenes..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.