laptopmaniac Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Αν συνεχίσει ο moderator να είναι μονόπλευρος θα κλειδωθεί.Αν πάλι κάνει παρατήρηση και στον άλλο θα σταματήσει κείνος να με προκαλεί κι έτσι θα συνεχίσουμε να μιλάμε σαν άνθρωποι. Παιδιά ηρεμήστε εδώ το θέμα είναι σοβαρό και δεν πρέπει 2 άγνωστοι μεταξύ τους χρήστες να τσακόνωνται σαν τα κοκόρια...Το topic έχει σαν θέμα όχι μόνο την κατάντια του e-shop αλλά και να δείξει σε όλους ότι ένα μεγάλο και φθηνό κατάστημα δεν είναι πάντα πανάκεια. Ηρεμήστε λοιπόν γιατί θα κλειδωθεί και δεν πρέπει. Απευθύνομαι σε όλους σας και όχι στον mafia omerta. Ο κόσμος πρέπει να μάθει τι γίνετε στην αγορά απο παθόντες και όχι απο φήμες. Φίλε mafia όπως έχει ήδη προταθεί ας κάνουμε όλοι μαζί μια καταγγελία στο ΙΝΚΑ για το συγκεκριμένο κατάστημα. Αν διαβάζει και ο φίλος απο Αλ/λη με το κορυφαίο με τα ηχεία του ας απαντήσει Sorry για το μέγεθος του post :?
Dangelo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 lathos katalabes, an se eyxaristei auto. Den synexizw na se prokalw... Kai sthn teliki iremhse! Pws se prokalw dld? monos sou den eipes oti tha les kai tha les gia to e-shop epeidh thn epathes? kali synexeia sou euxomai (metafrash tpu "kalh laspologia loipon"...)
Dangelo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 @laptopmaniac, poli kali idea... INKA, exw akousei kai alla tetoia na vriskoun lysh... Me pseftika symbolaia, poy sto telos katargountai klp klp klp... Exei arketh dynamh to INKA. poly swstos... :D
laptopmaniac Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 @laptopmaniac' date=' poli kali idea... INKA, exw akousei kai alla tetoia na vriskoun lysh... Me pseftika symbolaia, poy sto telos katargountai klp klp klp... Exei arketh dynamh to INKA. poly swstos... :D[/quote'] Φίλε περιμένω και απο άλλους πρόταση και έχω και τα μέσα και τη δύναμη να το κινήσω το θέμα... Απλά να μαζευτούμε οι παθόντες.. Mafia omerta περιμένω και εσένα.. :grin:
Mafia_Omerta Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Πόσα άτομα πρέπει να μαζευτούμε; Η δική μου περίπτωση πιάνετε; Με τα μεταφορικά που μου τα φορτώνανε διαρκώς και την καθυστέρηση εννοώ.
laptopmaniac Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Πόσα άτομα πρέπει να μαζευτούμε;Η δική μου περίπτωση πιάνετε; Με τα μεταφορικά που μου τα φορτώνανε διαρκώς και την καθυστέρηση εννοώ. Μα και φυσικά. Δεν θα κάνουμε μύνηση απλά μια καταγγελία. Αν γίνουν 3 καταγγελίες για λογικούς σκοπούς ( όπως είναι και ο δικός σου ) επιβάλοντε ( λάθος το έγραψα έτσι?) κυρώσεις ( πρόστιμα κ.α ) και αν το φαινόμενο συνεχιστεί μπορεί μέχρι και λουκέτο. Το καλύτερο σου! :grin:
laptopmaniac Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Η ισχύς εν τη ενώσει my friend omerta ισχύει και εδώ Όσο για το banner σου μια χαρά το βρίσκω...Πρέπει να φτιάξω και εγώ ένα δικό μου\
laptopmaniac Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Καλό μου ακούγεται........... To banner ή η καταγγελία?
laptopmaniac Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 H καταγγελία βέβαια............... Ωραία, δε μένει λοιπόν παρά να εισακουστεί το κάλεσμα! Ο φίλος απο Αλεξανδρούπολη που είναι? Καλά το δικό του ήταν το πιο κορυφαίο απο όλα!!!!
Exoskeletor Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 thelo na sas rotiso kati.. ean pathenate ta idia se ena allo katasthma, sto plaisio as poume, tha kanate ta idia? Ante elpizo na nhkisete sta dikasthria
laptopmaniac Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 thelo na sas rotiso kati.. ean pathenate ta idia se ena allo katasthma' date=' sto plaisio as poume, tha kanate ta idia?Ante elpizo na nhkisete sta dikasthria[/quote'] Γιατί σου δημιουργήθηκε η εντύπωση πως δεν θα το κάναμε? Σαν καταναλωτές έχουμε δικαιώματα ( και όχι πάντα δίκιο ) και τα απαιτούμε όπως μπορούμε! Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς υποννοείς :?
Exoskeletor Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 exo thn entyposh pos misite idietera to e-shop kai den mporo na katalabo ton logo.. fenete pos opoio magazh prosferh polla, exoun kai megales apatisis oi katanalotes tou, ti na po
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.