karib Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 red30 μην απεχεις απο το topic! Να ποσταρεις πιο συχνα κι αστους να λενε!
Dangelo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 To na rixneis "lasph" se kapoion xwris thn parousia tou se mia syzhthsh to vriskw poli eykolo kai arketa "ypoulo", giati den kaneis to exhs?: steile ena mail sto e-shop, kai proskalese tous sth syzhthsh, na akousoume kai thn allh opsi tou nomismatos... ti lete? kalo tha htan gia llagh..
Mafia_Omerta Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Μου φέρθηκαν ύπουλα κι έτσι θα φερθώ κι εγώ με τον ίδιο τρόπο. Κι αν αυτό δεν είναι υπουλία γιατί μπορούν να έρθουν και να δουν τι γράφω και αν γουστάρουν ας με πάρουν τηλέφωνο για να τους βρίσω αυτοπροσώπως.
Dangelo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 kolaaaaaaaaaasssssssssssssssssss..... gia mena xekolaaaaaaaaaaaa...... pantws an diabaseis ola sou ta post kai ta syggkrineis me tin ypogrfafh soy... "autos pou xerei na krivei tin pikra tou, pisw apo ena zesto xamogelo..." einai ligo eirwniko kai synama antifatiko.. den nomizeis?
Mafia_Omerta Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Ξεκόλλα εσύ ρε γελοίε. Δεν ξέρεις τι έχω τραβήξει από τα ρεμάλια του e-shop. Αν δεν την έχεις πάθει στρίβε και μη μου σπας τα νεύρα. Η υπογραφή δική μου είναι και εγώ γνωρίζω το βαθύτερο νόημα της. Τα πάντα έχουν και τα όριά τους και με εσένα καθώς και με το e-shop τα όρια αυτά έχουν ξεπεραστεί. Αν θες φασαρία ρε γελοίε έλα σε pm και όχι εδώ. Την φασαρία να ξέρεις πως την αρχίζεις εσύ με τα ξεκόλλα που μου λες διαφορετικά θα τα πηγαίναμε μια χαρά. ΤΟ E-SHOP ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ. Tο έμαθες τώρα;
Dangelo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 den exw problhma mazi sou kai se kamia periptwsh den se evrisa... Auto to ela se pm, einai san na mou les: "ela exw na katharisoume re?" na bgalw kai pistoli... ? tha sththoume sta 10m apostash koitwntas epimona o enas ton allo kai meta tha trabixxoume pistoli?? xalarwse... idees prospathw na dwsw, giati mou ekane entypwsh, i "orgh" sou gia to e-shop... Episis, gia na erthw ki egw sto diko sou tono... POIOS NOMIZEIS OTI EISAI RE .... POU MONO OI DIKES SOU APOPSEIS EINAI SWSTES? KAI MAS LES KAI STRIVE? ESY TO KATALABES AYTO? . - an den theleis na kleidwthei to topic sou apo kapoion mod, giati nomizw pws arxises na xefeugeis se tonous...
karib Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Παιδια με τις προστριβες το μονο που θα καταφερουμε ειναι να κλειδωθει το topic. Καποιοι το θελουν αυτο. Ας μης τους αφησουμε να μας παρασυρουν.
Mafia_Omerta Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Συμφωνώ κι εγώ αλλά δεν θα επιτρέψω σε κανέναν που δεν την έχει πάθει από το e-shop να μου λέει να χαλαρώσω. Όχι δεν θα χαλαρώσω γιατί έτσι όπως είμαι θα τους κάνω μεγαλύτερη ζημιά και θα το χαρώ πάρα πολύ να δω κάποια μέρα το e-shop να κλείνει. Εγώ κρατάω τις απόψεις μου για τον εαυτό μου και αν θέλει ΄κάποιος τις ακούει αν δεν θέλει κλείνει τα αυτιά του και πάει παραπέρα. Επίσης δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μου επιβάλει τις δικές του απόψεις λέγοντας ξεκόλλα. Δηλαδή να σταματήσω να πιστεύω σε αυτά που λέω εγώ που την έχω πάθει και να μου έρθει ο άλλος που δεν έχει προσωπική εμπειρία και να μου πει να ξεκολλήσω. Ε όχι.................... Θα παρακαλούσα τους mods να μην το κλειδώσουν. Για μένα το θέμα με το κύριο από εδώ τελείωσε και όπως του είπα αν έχει όρεξη ας έρθει pm.
The_Edge Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Ξεκόλλα εσύ ρε γελοίε. Δεν αφήνεις τους χαρακτηρισμούς? Δε σου φταίνε τίποτα τα υπόλοιπα μέλη αν εσύ έχεις νευράκια. Δε θα ήθελα να γίνεις ban και μετά να λες "με κάνανε ban γιατί έλεγα αυτά που έλεγα για το eshop!!", ενώ εσύ θα το έχεις φάει για χαρακτηρισμούς σε άλλο μέλος. Κατάλαβες? Πάρτο ως προειδοποίηση.
Mafia_Omerta Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Εγώ δεν φοβάμαι κανέναν. Θες να κάνεις BAN; Εδώ είμαι και το περιμένω αν το κρίνεις σωστό. Με προκάλεσε με μια και μόνο έκφρασή του. ΞΕΚΟΛΛΑ.
Dangelo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 den sou epebale kapoios apopseis... Thn apopsi mou eipa... twra esi san orimos anthrwos me nou kai gnwsh, krineis kai apofasizeis an tha iothethseis opoia apopsi akouseis. Auto ginetai s'aresei den s'aresei kai legetai KRISH! thn exei o kathenas, anagkaio kako vlepeis... Kalh laspologia sou euxomai loipon.
Mafia_Omerta Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 kolaaaaaaaaaasssssssssssssssssss..... gia mena xekolaaaaaaaaaaaa...... Με τα λόγια σου με προκάλεσες. Μου είπες να ξεκολλήσω από αυτά που λέω εγώ και να ακούσω εσένα. Kalh laspologia sou euxomai loipon. Εσύ ο MOD γιατί δεν κάνεις παρατήρηση και σε αυτόν; Με προκαλεί και πάλι κι εσύ δεν κάνεις τίποτα. Ένας moderator πρέπει να κάνει το σωστό ολοκληρωμένα όχι μόνο έναν να απειλείς και τον άλλο να τον αφήνεις ανενόχλητο να προκαλεί τους άλλους.
stranger_77x Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 dystixos to kobw to topic na klidwnetai syntoma
Mafia_Omerta Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Αν συνεχίσει ο moderator να είναι μονόπλευρος θα κλειδωθεί. Αν πάλι κάνει παρατήρηση και στον άλλο θα σταματήσει κείνος να με προκαλεί κι έτσι θα συνεχίσουμε να μιλάμε σαν άνθρωποι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.