Mafia_Omerta Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Έτσι είναι ρε παιδιά.............. Αφού είναι ανεύθυνοι όλοι τους εκεί μέσα. Όταν τα λέω εγώ κάποιοι μου λέγανε πως κάνω λάθος και το e-shop είναι άψογο. Πού είναι εκείνα τα άτομα τώρα που μαζευτήκαμε όλοι οι παθόντες; Πιστεύω όσοι βλέπουν αυτό το link να καταλάβουν πως δεν πρέπει να πάρουν ποτέ και τίποτα από το συγκεκριμένο κατάστημα. Το έχω βάλει και στην υπογραφή μου το link ώστε όποιος βλέπει δικό μου post να μην του περνάει απαρατήρητο και αυτό το link.
Mafia_Omerta Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Εγώ τους είχα δώσει ακριβώς το link για να δουν τη γίνετε με το μαγαζάκι τους. Τώρα αν το είδαν δεν γνωρίζω. Το μόνο σίγουρο είναι πως έχει πάρει την κάτω βόλτα.
sarisn Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 @Sarisn Υπάρχει ένας νόμος [ μην με ρωτήσεις νούμερο νόμου' date= δεν θυμάμαι ], σύμφωνα με τον οποίο: Μέχρι και 15 μέρες από την ημερομηνία αγοράς [ αυτή που αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς ] , μπορείς να πας πίσω το προϊόν, και να πάρεις πίσω ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ τα λεφτά που πλήρωσες για να το αποκτήσεις. Και δεν πάει να έχει το κατάστημα ταμπελίτσα που λέει δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων , δεν πα να έχει και τις δικές του 10 εντολές Εϊναι νόμος που εφαρμόζεται είτε το θέλουν είτε όχι. Απλά καμμιά φορά οι τυπάδες στο Πλαίσιο, που νομίζουν ότι είμαστε ανεγκέφαλα ζώα, προσπαθούνε όσο όσο για να σε πείσουν. Ε...απλά τότε ρίχνεις λίγη...φασαρία, και όλως μαγικώς δέχονται να σου δώσουν τα χρήματά σου πίσω. Οπότε αν μου τύχει ποτέ κάτι και θελήσω να μου επιστρέψουν τα χρήματα τους πετάω ένα "ή μου επιστρέφετε τα λεφτά μου ή σας κάνω μήνυση" και καθάρισα?
billpeppas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Η μύνηση δεν τους "αγγίζει" τόσο την ψυχή. Αν απλά κάνεις μια ψιλό-φασαρία [ ώστε να τραβηχθεί και η προσοχή των υπόλοιπ. πελατών που ψωνίζουν εκείνη την στιγμή ] , και αναφέρεις κανά ΙΝΚΑ , τότε αμέσως όλα αλλάζουν και γίνονται...παραδείσια... Ναι κύριε...να σας καθαρίσουμε και τα παπουτσάκια σας?
Mafia_Omerta Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Αυτό που σου λέει ο billpeppas. Θα τους λες πως θα πάρεις τηλέφωνο την InfoQuest όπως τους έλεγα εγώ ή ακόμα θα κάνεις τον θιγμένο για την απαράδεκτη συμπεριφορά τους λέγοντας πως σε αγνοούν διαρκώς και πως θα έρθεις εδώ μέσα και θα αρχίσεις να τους κράζεις. Αν κάνεις αυτά θα βρεις το δίκιο σου. Όσο δεν τους έλεγα τίποτα με γράφανε στους χότζες τους. Όταν άρχισα να απειλώ και να τους τα λέω χίμα και τσουβαλάτα άρχισα να βλέπω φως. Το τελειωτικό χτύπημα ήταν πως πείρα μια φορά τηλέφωνο και για καλή τους τύχη είχε κλείσει το τεχνικό τμήμα και πως θα ξαναπάρω αύριο. Τότε αμέσως έπεσε το τηλέφωνο με την πρόταση επιστροφής χρημάτων. Καλύτερα όμως να πάρεις κάτι άλλο από το κατάστημά τους γιατί και για να σου τα στείλουν θα κάνουν άλλον ένα μισό μήνα.
Mafia_Omerta Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Η μύνηση δεν τους "αγγίζει" τόσο την ψυχή.Αν απλά κάνεις μια ψιλό-φασαρία [ ώστε να τραβηχθεί και η προσοχή των υπόλοιπ. πελατών που ψωνίζουν εκείνη την στιγμή ] ' date=' και αναφέρεις κανά ΙΝΚΑ , τότε αμέσως όλα αλλάζουν και γίνονται...παραδείσια... Ναι κύριε...να σας καθαρίσουμε και τα παπουτσάκια σας? [/quote'] Για πές λίγο τι είναι το ΙΝΚΑ για να ξέρουμε κι εμείς. :grin:
KGP Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 @Sarisn Υπάρχει ένας νόμος [ μην με ρωτήσεις νούμερο νόμου' date= δεν θυμάμαι ], σύμφωνα με τον οποίο: Μέχρι και 15 μέρες από την ημερομηνία αγοράς [ αυτή που αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς ] , μπορείς να πας πίσω το προϊόν, και να πάρεις πίσω ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ τα λεφτά που πλήρωσες για να το αποκτήσεις. gia tin akrivia einai 14 meres ergasimes. einai europaikos nomos pou epitelous opos mathane oi ellines tora teleutea logo vasikou metochoun iperichiei tou ellinikou. By the way einai ipochreomeni eite na dosoun ta lefta piso, i na dosoun isoposi pistosi. den ichiei gia proionta opos esochoroucha, cd, dvd etc pou echoun anoichti dokimasti ktl. mou etiche by the way periptosi sto eshop pou piga na paro apla ena mouse pou pelatis epestrefe ena proion pou den eiche anoichtei, mesa stis 14 meres kai epidi iche pesei i timi tou en logou proiontos to eshop elege oti den mporoume na sou dosoume i na sou kanoume pistosi gia to poso pou pliroses....giati emeis tha to ksanapoulisoume meta me chasoura!!!!!!! akouson akouson.... eipa ston ipalilo idieteros -pou itan eugenikos stin periptosi mou me chilia signomi kt;-na prosechei se teties periptoseis giati nomika einai akaliptos kai mou eipe epi leksi " kirie mou ti na kano peste mou, auta mou lene apo tin dieuthinsi auta leo, auta kano, eime ergazomenos akoloutho kanones, katalavete me". apla tou apantisa proothise to kai enimerose tous. Brgds
Devilblaster Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 kai emena to e-shop pou paragila ton ipologistimou prin liges meres, me etrexe mia bdomada, toulaxiston, mexri na ton paralabw. Me epernan ka8e mera tilefwno kai me rwtagan an dexome to dema me ton ipologisti kai den to estelnan. Telika ebgala akri meta apo dekades tilefwnimata kai afou prwta mou espasan ta neura. An kai exi pola problimata twra teleftaia, exi sxetika kales times. Pali kala diladi.
panxris Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Egw akomh perimenw ta lefta mou pisw pandws (thlefwno kathe mera kai kathe mera ta idia akouw,oti "exei proohithei").Ta lefta sas proothounde ,parakalw perimenete wspou na vgalete 1 metro mousi.
Dangelo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 18.50 ευρώ είναι.Το θέμα είναι ότι πρώτα πρέπει να μάθουν να σκέφτονται και μετά να κάνουν τις παπαριές τους. Εγώ δεν τα πείρα τα χρήματα πίσω γιατί πλέον το e-shop με έκανε εχθρό του και εγώ δεν αναγνωρίζω ούτε μισό λάθος από τους εχθρούς μου. Αυτοί μπορεί να με κάνανε να περιμένω τόσο πολύ και μου φάγανε και χρήματα αλλά εγώ με την κάθε ευκαιρία που θα βρίσκω σε όλα τα forum που συμμετέχω θα τους αφήνω τέτοια ρετσινιά που δεν το φαντάζονται. Ακόμα και να μην κάνω εγώ τίποτα θα έρθει κάποιος άλλος και μετά από αυτόν κι άλλος. Το ίδιο το e-shop με την συμπεριφορά του πρέπει να καταλάβει πως έχει αρχίσει εδώ και κάτι μήνες η αντίστροφη μέτρηση του. Εγώ θα κάνω τον αγώνα μου και θα μειώσω όσο μπορώ τους πελάτες τακτικούς και μη του e-shop. Εγώ το είχα πει από την αρχή. Για καλό δικό τους να με κάνουν να μείνω ευχαριστημένος αλλά αυτοί με δουλεύανε διαρκώς. Τώρα ήρθε η σειρά μου νομίζω. ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ Η ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ E-SHOP' date=' ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.[/b'] Sorry, kiolas... alla to olo post mou akoygetai san diadilwsh tou KKE, xwris na thelw na thixw iposthriktes tou KKE. DLD re c mafia opws tha sou apanthsan kai alloi ipothetw, paraeinai megalo to post gia na to diabasw olo, exeis valei skopo ths zois sou gia 18.50 Euro na xekaneis to e-shop?? An oloi eimastan etsi, den tha ipirxe pelaths gia pelaths se kanena e-shop i plaisio i oti allh ellhniki epixeirhsh.. sthn teliki, ta idia mporousan na ginoun kai me ena synikiako magazaki. Douleuw sto xwro poli kairo (4 xronia) kai xerw pws tetoies periptwseis exoun kathisterhseis kai polles fores perissotero ap'oti perimenei o pelaths pou den gnwrizei pws kineitai i agora sthn ellada (koinws me rythmous xelwnas kai anorganosias). Den lew, dikio exeis na paraponiesai gia oti paixthke me to e-shop... alla re c xalarwse, den exeis allh douleia na kaneis apo to na rixneis lasph se kathe magazaki pou den sou epistrefei 18.50 Euro? Egw pantws to vrisko trello xasimo xronou kai ektos autou arketa "asoxo", giati den tha veltiwseis kati sthn olh katastash... Thelw na pw prin to e-shop legane polloi gia to plaisio, meta to e-shop gia kapoio allo klp klp klp. H gnwmh mou einai pws o aplos inet user - buyer pou thelei na parei kati apo to e-shop i plaisio klp, diavazontas auto to ppost, isws auto pou apokomisei einai mono arnhtikes krhtikes, an theleis na kaneis kati swsto ftiaxe ena akoma post opou tha les oti kalo sou exei katsei me to e-shop kai "zygise ta", tote xanaskepsou to "tha rixnw lasph sto e-shop opou vriskw anoixto topic gia auto"... Panta filika... P.S. Den exw agorasei oute mia fora apo e-shop - plaisio, kai den exw kamia sxesh mazi touss.... Cheers.........
Dangelo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Για πές λίγο τι είναι το ΙΝΚΑ για να ξέρουμε κι εμείς. :grin: Ινστιτουτο Καταναλωτων... Ασχολειται με θέματα όπως το δικο σου και παραπλησια.
Mafia_Omerta Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Αν μου έλεγαν πως θα μου χρεώσουν τα μεταφορικά δεν θα με πείραζε τόσο πολύ αλλά τώρα ναι σκοπός της ζωής μου είναι να τους το τινάξω στον αέρα. Αφού δεν μπορώ με βόμβα θα το κάνω με νόμιμο τρόπο. Θα αναφέρω διαρκώς όλα αυτά που μου κάνανε και θα αποτρέπω όλα τα άτομα που πάνε να αγοράσουν κάτι από αυτούς. Ίδη πολλά φιλαράκια που τους είπα τι έπαθα τράβηξαν μια μεγάλη γραμμή στην λέξη e-shop και είναι σαν να μην το ξέρουν. Όπως είπα και σε άλλο post θα αγωνιστώ για να μειώσω τον αριθμό των πωλήσεών τους.
red30 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ρε παιδες σορρυ σ'οσους εχουν πρόβλημα το σέβομαι, αλλα δεν κρατιέμαι αλλο απο τα γέλια.... ΔΕΙΤΕ: http://www.eshop.gr ==> Ψηφοφορία Ποιό είναι το πιο δυνατό σημείο του E-shop κατά τη γνώμη σας; ( ) Η ποικιλία προιόντων ( ) Οι χαμηλές τιμές ( ) Η ταχύτητα αποστολής ( ) Το after sales ( ) Η αξιοπιστία :p :p Σαν να λέμε, τι γνώμη εχετε για τον red30; ( ) πολυ καλός ( ) πολυ καλός και ακόμα καλύτερος ( ) δεν υπάρχει "καλυτεροτερος" ( ) οτι και να πεις ειναι λίγο! χαχαχαχααχα μου θύμισε την ελλ ταινια με το Βέγγο και το Χατζηχρήστο (ο Ηλιας του 16ου που ο Χατζηχρήστος βαράει το Βεγγο και ταυτόχρονα του λέει "Πεινάνε και τα παιδάκια σου;;" :D :D
Mafia_Omerta Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Βλέπεις; Και ψώνια πάνε να μας την βγούνε. Ρεμάλια.............................
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.