Προς το περιεχόμενο

Eshop: ΔΕ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

rafraf24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εστειλα το ακολουθο email.........αν ειμαι σε καποιο σημειο υπερβολικος ας μου το πειτε γιατι εχω σαλταρει μιλαμε

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ:SIEMENS GIGASET A340 GRAPHITE Γερμανικων προδιαγραφων!

Σημερα παρελαβα το (TEL.004051) SIEMENS GIGASET A340

GRAPHITE μαζι με ένα MSI USB bluetooth adaptor στα

πλαισια της παραγγελιας μου με αριθμο

050224143827192168181123.

Το τηλεφωνο που μου στειλατε δεν ειναι αυτο που

κυκλοφορει στην ελληνικη αγορα (δηλαδη κουτι με

ελληνικα γραμματα,ελληνικο manual,ελληνικο menu

καλωδιο συμβατο με ελληνικα διτκυα) αλλα ενα που

προοριζεται για τη Γερμανικη αγορα καθως τα παντα

αναγραφονται στα γερμανικα και δε μπορω να το

χρησιμοποιησω.

Επανελλημενα επικοινωνησα με πολυ συσκολια με το

καταστημα σας και παραπονεθηκα.Εγω δε μπορουσα να

φανταστω οτι θα μου ρθει μοντελο ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ και το θεωρω απαραδεκτο το οτι

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ MANUAL.

Αυτο ομως που με δυσαρεστησε περισσοτερο ειναι οτι

πρεπει να πληρωσω την αποστολη του πισω σε εσας καθως

δεν υπαρχει περιπτωση να ανεχτω αυτη την κατασταση και

να χρησιμοποιησω το τηλεφωνο.βρισκω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να

πληρωσω για να σας στειλω ενα προιον το οποιο ΔΕΝ

ΠΡΕΠΕΙ να πωλειτε στην Ελλαδα.

ΠΕριμενω αμεση απαντηση για οδηγιες επιστροφης και

ελπιζω να δειξετε κατανοηση και να ΧΡΕΩΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ τα

εξοδα αποστολης (3 ωρες το χω στα χερια μου!) ωστε να

μου καταθεσετε στον τραπεζικο μου λογαριασμο την αξια

που πληρωσα (59.1 ευρω).

Η απαντηση σας θα ειναι καθοριστικη για το αν θα σας

εμπιστευτω ξανα οπως εχω κανει πανω απο 5 φορες ως

τωρα....

• Απαντ. 499
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλα τους τα ειπες, δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα μαλλον θα πληρωσουν καποια εξοδα αποστολης, σε παρομοιες περιπτωσεις που επιστρεφεται κατι στο καταστημα νομιζω τα εξοδα ειναι μισα μισα. Ισως σου πουν να το αντικαταστησουν με το ελληνικο.

Δημοσ.
Μια gold αν δεν κανω λαθος.Καλυτερη ή χειρότερη?

Μαλλον οι kingstom ειναι καλυτερες, τα τσιπακια της μνημης ποιανου κατασκευαστη ειναι?

Δημοσ.
Καλα τους τα ειπες, δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα μαλλον θα πληρωσουν καποια εξοδα αποστολης, σε παρομοιες περιπτωσεις που επιστρεφεται κατι στο καταστημα νομιζω τα εξοδα ειναι μισα μισα. Ισως σου πουν να το αντικαταστησουν με το ελληνικο.

Μα εγω πρωτος τους προτεινα να βρουν το ελληνικο ομως ΔΕ ΤΟ ΦΕΡΝΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΟΧΗ και για τους υπολοιπους που αγοραζουν απο κει!

Οσο για τα εξοδα αποστολης μου παν οτι ΕΓΩ θα τα πληρωσω,δε μου παν τιποτα για μισα-μισα.Απαραδεκτοι σε καθε περιπτωση ειναι....

Δημοσ.

Σου απαντησαν στο email? Αν ναι, καλο θα ηταν να δημοσιευσεις την απαντηση που σου εδωσαν προκειμενου να δει ολο το forum που εχει φτασει το eshop. Μαλλον οσο περναει ο καιρος τοσο χειροτερα γινονται τα πραγματα εκει περα.

Δημοσ.

Εμένα πάντως μου απαντούσαν όταν τους έπαιρνε να μου πουν τα ψέματά τους, τώρα δεν μου απαντάνε γιατί με κορόιδεψαν για τα καλά.

Δημοσ.

φίλε panxris μπορείς να μας δώσεις το link της συσκευής που αγόρασες (από το site του e-shop) να δούμε τι γράφει σε παρακαλώ πολύ; (αν υπάρχει ακόμα το προϊόν), διευκρίνιζε πως δεν έχει ελληνικό menu και manual;

Δημοσ.

οχι δεν αναφερει ελληνικο menu και manual.Η συσκευη που εισαγεται για την ελληνικη αγορα ομως εχει ελληνικο μενου (βλεπε και στο λινκ του ΠΛΑΙΣΙΟ) και εχω δει με τα ματια μου το κουτι που προοριζεται για ελλαδα,γραφει ελληνικα απ εξω και αναφερει οτι το μενου ειναι στα ελληνικα.

Οσο για το manual ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να πωλειται η συσκευη χωρις ελληνικο manual ,εστω φωτοτυπια.

Ολες οι συννενοησεις γιναν απο τηλεφωνου και μολις με πηραν μετα απο 6 ωρες επιτελους και μου παν οτι θα μου βρουν manual.Επειδη η συσκευη ειναι απλη στη χρηση θα κανω υπομονη διαβαζοντας το manual κι αν δω οτι το ελληνικο μενου ειναι δευτερευον δε θα τη στειλω τελικα.

οχι ομως για να τους τη χαρισω αυτη τη φορα ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΤΟΣΟ με την ολη υποθεση που θα βαλω στην ακρη το ελληνικο μενου αν η συσκευη ειναι τοσο απλη στη χρηση οσο δειχνει.Δεν αντεχω παλι την ταλαιπωρια και τα εξοδα των ΕΛΤΑ η κουριερ και την αναμονη.Αν και γνωριζω πολυ καλα αγγλικα εχω ελληνικα office και windows και μου αρεσει εφοσον υποστηριζεται απ τη συσκευη να εχει και ελληνικα.

Τελοσπαντων εδειξαν καλη διαθεση και μου μιλησαν παρα πολυ καλα (οπως παντα) και περιμενω το ρημαδι το manual......

Που να ξερα ο κακομοιρης......δεν εχει ξανα ομως....

Δημοσ.

Εγώ που έριξα μια σύντομη ματιά στο link με το τηλέφωνο που αγόρασες αναφέρει ρητά πως περιέχει Aγγλικό/Γερμανικό menu μόνο. Όσο για το ότι απαγορεύεται η πώληση συσκευής χωρίς ελληνικό manual πιστεύω πως έχεις κάνει λάθος. Όπως καταλαβαίνεις είμαστε στην Ευρωπαϊκή αγορά πλέον, και εκτός από αυτοκίνητα προς το παρόν όλα τα υπόλοιπα προϊόντα διακινούνται και πωλούνται ελεύθερα σε όλη την Ευρώπη. Για εμένα από την στιγμή που το διευκρινίζουν στο site τους είναι καλυμμένοι. Το μόνο δίκιο που μπορώ να σου δώσω είναι αν η υποδοχή της μπρίζας ήταν ασύμβατη, καθώς και στο ότι ο πελάτης έχει πάντα δίκιο...

Δημοσ.

Χαχα ε δε παιζονται!

ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΘΕΣΑΝ ΣΤΟ SITE ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΜΙΣΜΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΤΙ Η ΣΥΣΚΕΗ ΕΧΕΙ ΑΓΓΛΙΚΟ/ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ MENU ΜΟΝΟ.........

πραγμα το οποιο ειναι ανακριβες,δεν εχει μονο αυτες τις γλωσσες αλλα και πολλες αλλες μεταξυ των οποιων και ΤΟΥΡΚΙΚΑ κυριες και κυριοι....

Δε με ενδιαφερει τι μπορει να πωλειται ελευθερα στην ευρωπη αλλα το οτι υπαρχει ειδικη εκδοση για πωληση μονο στην Ελλαδα αλλα αυτοι προτιμουν να κανουν εισαγωγη του "Γερμανικου" που κανεις δε θα αγοραζε εδω και για καποιο λογο ειναι φτηνοτερο (προφανως ειναι universal μοντελο,ενω το ελληνικο εχει υποστει μετατροπη που καποιος πρεπει να πληρωθει για να γινει).

Τελοσπαντων,δε περιμενα η διαμαρτυρια μου να αλλαξει το site τους ωστε να μη τους την πει και ο επομενος κακομοιρης που θα ανοιξει το κουτι και θα πνιγει στα γερμανικα......

δεν εχω να προσθεσω τιποτα πανω στο θεμα πλεον εχω σιχαθει

P.S. Ξεχασαν να βαλουν με Bold Underlined μεγεθους 40 γραμματοσειρα οτι η συσκευη περιλαμβανει και manual ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ.

Εκει θα τους παραδεχτω,να δουμε ποιος θα αγορασει ομως

(σα δε ντρεπομαστε λεω γω)

Δημοσ.

να σας πω και τη δικιά μου ιστορια με το eshop.Τις προάλλες εψαχνα για ram και βρήκα στο συγκεκριμένο κατάστημα μία που στον τίτλο έγραφε ''(PER.554590) CORSAIR XMS 512MB DDR500 CL2 HEAT SPREADER''.Υστερα από ψάξιμο σε διάφορες ιστοσελίδες καταλήγω οτι δεν υπαρχει τετοιο μοντελο αλλά ένα παρόμοιο το οποιο όμως ειναι CL3.Τους στέλνω mail ζητώντας καποιες πληροφορίες για τη μνήμη,μπας κι εχω κάνει λάθος εγώ,αλλά παράλληλα τους δίνω και τη σελίδα της corsair με τα πραγματικά χαρακτηριστικά.Μερικές μερες μετά κοιτάω τη σελίδα τους και βλέπω οτι την εχουν διορθώσει αλλά εμένα με κλ@σ@νε κανόνικα.Ούτε το παραμικρό ενδιαφέρον στο να μου απαντήσουν.Ευτυχώς ακόμα δεν εχω αγοράσει απο αύτους και ούτε πρόκειται.Κατι τέτοια με αποτρέπουν απο online αγορες.Αμα δεν το είχα ψάξει το θέμα θα είχα φορτωθεί μνήμες cl3 εξαιτίας της δικής τους ασχετοσινης

Δημοσ.

panxris και οι υπόλοιποι συμφορουμιτες...

ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝΙΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ:

ΞΕΧΑΣΤΕ εγγυησεις, ελληνικής αντιπροσωπειας υποστηριξη, ελληνικα μενου και manual κλπ με το e-shop.

(συγνωμη για τα κεφαλαια αλλα το e-shop το παρακανε πια...)

Τελικα καταληγει να συμβαινει αυτο που λεμε 'το φτηνο ειναι ακριβο'

Για κανενα cdακι καλο ειναι το e-shop...

Υποστηριξη 0!

Εισαγει, και μετα 'μην ειδατε τον Παναή'!

Το δολωμα φυσικα ειναι οι φτηνες τιμες.

Ευχαριστουμε, δεν θα παρουμε αλλο.

Δημοσ.

Μαρεσει που συμφωνα με καποια ανακοινωση το eshop διπλασιασε τα κερδοι του το 2004 σε σχεση με το 2003!!! Χμμ, ετσι οπως πηγαινει το 2005 θα πιασει πατο....Το 2004 ισως να ηταν μια καλη χρονια για το eshop, αλλα φετος παει απο το κακο στο χειροτερο.

Δημοσ.

Loipon afou epikrathse h aftoektimhsh mou kai afou manual de mou rthe para tis diavevewseis oti tha rxotan xthes,apofasisa na to steilw estw kai me dika mou eksoda giati sixathika th siberifora afth kai to na to paizw koroido.Esteila email sto opoio de phra apadhsh kai etsi pira thelfwno?Mallon kapoios fournos gremisthke giati perimena mono merika defterolepta.Molis lew to on/mo mou kai oti de phra apadhsh akouw na mou leei o kyrios oti to onoma toy thimizei kati.E vevea lew 100 fores exw parei me exete mathei ap eksw!

Vrhkame manual leei tha sas to steilw twra,kai sta ellinika!

Oxi lew,de thelw tipota kai sas epistrefw to germaniko sas thlefwno na to parei kanas germanos.

Edaksei leei exoume lathos steilte to me th genikh taxtydromikh me dika mas eksoda (pws to pathan) kai tha ginei pistwsh se trapeza.

Telos kalo,ola kala loipon,tha th thimame sa mia talaipwria pou mou gine mathima

To mono "thetiko" ths ypotheshs ine oti dokimasa gia 24 wres to thlefwno kai tha mou epistrafoun ta xrhmata kai twra exw thn epilogh na agorasw kati allo (ki ap opou thelw :D ).Afth htan h istoria mou loipon....ta siberasmata dika sas. (kathdhsa kai kourastikos)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...