Προς το περιεχόμενο

Eshop: ΔΕ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

rafraf24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 499
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

...βγαλω πιστωτική γι αυτο.παντως σε ζηλευω με 630 ευρω παιρνεις προβολεα απο κει !και την eos 300 d canon την εχει 599 ευρω!φανταστικες τιμες!με attica gift card γινεται τιποτα?τηλεφωνικα στ αγγλικα παρηγγειλες?

Δημοσ.

Τελικά το e-shop δεν διορθώνεται με τίποτα ρε μάγκες. Μου λένε διαρκώς ψέματα. Το ένα ψέμα μετά το άλλο. Δύο φορές μου δώσανε σίγουρη ημερομηνία για να πάρω την μητρική και σε καμία από τις δύο δεν τη πείρα. Τώρα που δεν τους συμφέρει δεν απαντάνε σε e-mail και τους τα είπα χίμα και τσουβαλάτα σε ένα e-mail.

Μπορείτε να μου δώσετε αν ξέρει κανένας το τηλέφωνο της αντιπροσωπίας της GigaByte; Θέλω να τα ψάλω κι εκεί ένα χεράκι.

Δημοσ.

Mafia_Omerta νομιζω πως gigabyte φερνει πολυη infoquest. Παρε στο 210-9299400 η στο 211-9991400. Μου φαινεται δεν βαλανε μυαλο ακομα στο eshop. Τι να πω...Απλα ενα μεγαλο κριμα.

Δημοσ.

Δυστυχως αυτη τη φορα το e-shop εκανε κατι πολυ χοντρο για να του το συγχωρεσω (του χω ηδη συγχωρεσει αρκετα και εχω κανει μολις 5-6 αγορες).Εκτος απ τις καθυστερησεις λοιπον μου ρθε σημερα το DECT Siemens A340 το οποιο εχει ως feature μενου στα ελληνικα εκτος των αλλων.

Εμενα ομως μου ρθε ενα προιον χωρις ΙΧΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ MANUAL.Φυσικα (ω τι εκπληξη) ουτε στις διαθεσιμες γλωσσες του μενου υπηρχαν ελληνικα (με τα χιλια ζορια καταφερα πως να αλλαξω απο γερμανικα σε αγγλικα) ενω και το καλωδιο για να το συνδεσω στην πριζα τηλεφωνου ειναι ασυμβατο με τις ελλινικες πριζες.

Περιμενω τηλεφωνημα απ τον "υπευθυνο" "εντος της ημερας".Αν δε γινει αντικατασταση αμεση με μηδενικο για μενα κοστος με το προβλεπομενο μοντελο θα εχω χασει και την εναπομειναντα εμπιστοσυνη.ΔΕ παει αλλο,αντε γεια.

Δημοσ.

Ειναι φανερο οτι σου εστειλαν μοντελο αλλης χωρας και οχι αυτο που εισαγετε κανονικα στην Ελλαδα, πραγματικα πρωτη φορα ακουω να γινεται κατι τετοιο και ειδικα σε κινητα τηλεφωνα. Υπαρχουν ανταπτορακια που μετατρεπουν τον μετασχηματιστη σε ρευμα που μπαινει στις κοινες πριζες, αλλα το θεμα δεν ειναι αυτο μονο. Δικαιουσε να το επιστρεψεις και να ζητησεις το μοντελο που ερχεται στην Ελλαδα.

Δημοσ.

Ναι, εχεισ δικιο sarisn, δεν κοιταξα καλα το μοντελο, οπως και να εχει παντως πρεπει ο φιλος να διεκδικισει το μοντελο που εισαγετε στην Ελλαδα.

Δημοσ.

Ενταξει αυτο ηταν,ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΨΩΝΙΣΩ ΑΠ ΤΟ ΕSHOP

"Εμεις ετσι το εισαγουμε" ηταν η απαντηση τους (χωρις ελληνικο μενου και manual)

και αν το επιστρεψω θα χρεωθω τα μεταφορικα!Πραγματικα εχω εξοργιστει με το καταστημα που προθυμοποιηθηκε να μου "ψαξει manual στο ιντερνετ και να μου το στειλει σε email".Πραγματικα οι ανθρωποι ειναι κατα βαθος ερασιτεχνες και σταματω να τους ανεχομαι.Καλη τυχη σε οσους επιμενουν με το μαγαζι......

Καλο το να κερδιζεις σε λεφτα αλλα αν ειναι να τρως τα συκωτια σου απο αγανακτηση ευχαριστω,δε θα παρω.Εγω το στελνω πισω το τηλεφωνο παντως....

Δημοσ.

Παρήγγειλε ένας φίλος από εκεί έναν υπολογιστή έτοιμο και ζήτησε μόνο να του βάλουν επιπλέον μια kingston 512.Τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν να μην βάλει αυτή αλλά μια μάρκα ίδια με αυτήν που έχει πάνω το σύστημα.Υπάρχει πρόβλημα αν έβαζε kingston ή θέλουν να του φορτώσουν σαβούρα?

Δημοσ.

Καλο ειναι για να μην υπαρχουν προβληματα ασυμβατοτητας οι μνημες να ειναι του ιδιου κατασκευαστη και να εχουν τα ιδια timings. Νομιζω πως στην προκειμενη περιπτωση σωστα επραξαν, αλλα τι μνημη εχει πανω στο συστημα αυτην την στιγμη ο φιλος? Οι kingstom ειναι απο τις καλυτερες και επωνυμες, αλλα ισως δεν συνεργαστει σωστα με την μνημη που εχει ηδη πανω.

Δημοσ.
Εγω τους εμπιστευτηκα και σημερα παρ ολο που ολα οσα γραφετε δεν ειναι καθολου υπερβολικα και τα χω αντιμετωπισει κι εγω (τελικως οταν λες: μα καλα τοοοοσο γκαντεμης ειμαι και συμβαινουν ολα σε μενα? ' date='παντα υπαρχει καποιος που την εχει πατησει εξισου ασχημα η και χειροτερα :D ) παραγγελνοντας ενα ασυρματο τηλεφωνο Siemens (59 ευρω ,το Carrefour το χε 10 ευρω+μερικα λεπτα ακριβοτερα) και ενα MSI Bluetooth USB adaptor στα 29,2 ευρω (200Μ max εμβελεια συμφωνα με τις προδιαγραφες!)

Φυσικα και ανησυχω μη μου χαλασει κατι στο μελλον και τρεχω παλι με τα γνωστα προβληματα αλλα ελπιζω οτι αυτα που αγορασα ειναι λιγο απιθανο να χαλασουν και εδωσα προταιραιοτητα στο κερδος στην τιμη που ειχα (10 ευρω απ το τηλεφωνο και 10 ευρω απ το Bluetooth περιπου-5 ευρω απ τα ΕΛΤΑ (να δουμε με τι καρο θα τα στειλουν παλι και ποσα χρονια θα κανουν να φτασουν) περιπου 15 ευρω κερδος).Λογικα την αλλη παρασκευη θα φτασουν

P.S. Τα ΕΛΤΑ τα προτιμησα για οικονομια αν και πρεπει να ειναι η πιο απαραδεκτη υπηρεσια που δουλευει στην Ελλαδα.ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ οποτε παω να παρω/στειλω κατι θα αγανακτησει καποιος απ τους πελατες (η εγω).Μιλαμε για απολυτο χαος-ανευθυνοτητα-αργοπορια-μπαχαλο αλλα με courier φοβαμαι οτι το χρηματικο κερδος θα εξανεμιζοταν......[/quote']

Α ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΤΝΑ ΞΕΡΕΣ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

Το αστειο και τραγικο ταυτοχρονα ειναι οτι αυτη τη στιγμη το Πλαισιο (10 λεπτα με το μηχανακι μου) το εχει 1 λεπτο φτηνοτερο ,το παιρνω δηλαδη αμεσως ελληνικο και κομπλε.Αντιθετως τωρα περιμενα 2 βδομαδες για να πληρωσω ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ 2 φορες μεταφορικα χωρις λογο.

Οικονομια δεν εκανα (30 λεπτα υπεραστικα στην αθηνα που τα βαζεις),περιμενα σα τον μ***** ,αγανακτησα,εχασα την ωρα και τη διαθεση μου.

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ESHOP

Δημοσ.
Καλο ειναι για να μην υπαρχουν προβληματα ασυμβατοτητας οι μνημες να ειναι του ιδιου κατασκευαστη και να εχουν τα ιδια timings. Νομιζω πως στην προκειμενη περιπτωση σωστα επραξαν, αλλα τι μνημη εχει πανω στο συστημα αυτην την στιγμη ο φιλος? Οι kingstom ειναι απο τις καλυτερες και επωνυμες, αλλα ισως δεν συνεργαστει σωστα με την μνημη που εχει ηδη πανω.

Μια gold αν δεν κανω λαθος.Καλυτερη ή χειρότερη?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...